!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

EWST1AF20E54 ošípaných triedy s dlhou životnosťou a vysokou presnosťou potenciometer 50 20 MM polovicu hriadeľa

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

EWST1AF20E54 ošípaných triedy s dlhou životnosťou a vysokou presnosťou potenciometer 50 20 MM polovicu hriadeľa

Hodnotenie:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
p102458

Štítky: spp gombík, half life maska, polovica hriadeľa, makita prepínač, encoder rukoväť, headcrab, half life headcrab, spúšť prepínač, 6 mm d hriadeľ gombík, štart stop vypínač.

Skladom
€3.23 €3.59

Obchod sa rôznych typov prepínač . Ak sa vám nepodarilo nájsť položky, ktoré potrebujete v mojom obchode, môžete sa obrátiť na obchodníka a obchodník bude odpovedať na otázku pre vás Upozornenie: prečítajte si, Prosím, pred podaním objednávky, ďakujeme, že ste!!!!

1. Ak ste preprave cez Čína Príspevku je pravidelné zásielky, nemusíte sledovať malé objednávky (uvidíte parcely pobyt v Číne, nebojte sa, tu nie je). Ak chcete sledovať, zvoľte si, prosím, Čína Príspevok Air Mail alebo Pspublishing.sk štandardná doprava alebo epacket alebo DHL alebo UPS, no poštovné náklady sú vyššie. 2. Prosím, nie zvýšiť námietka: Prosím nezabudnite podať námietku v lehote 60 dní (90 dní v Brazílii). Nie je to vítané. Dajte nám udržiavať dobré pracovné vzťahy. ďakujeme za pochopenie. Ak potvrdenie čas je hore, ale ste nedostali objednávky, prosím, kontaktujte ma (poradie informácie alebo odoslať správu na kupujúceho), som sa predĺži čas doručenia. B. Ak nechcete dostávať tovar po 60 dní (90 dní v Brazílii), prosím, kontaktujte ma (objednávacie údaje alebo informácie odosielané kupujúcemu), dám vám vrátenie peňazí.

  • Certifikácia: CCC
  • Záruka: Vysoká Kvalita
  • Číslo Modelu: EWST1AF20E54
  • Položka Druh: Prepínače
  • Prepnúť Typ: Gombík prepínač
  • Materiál: Žehlička

Napísať recenziu

Môžete tiež rád!