!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

4 Pack Dospelých Žien Pm2.5 Diamantov Priedušná Úst Strany Maska Umývateľný A Opakovane Použiteľné Drahokamu Mascarilla Reutilizable Nový 5#

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

4 Pack Dospelých Žien Pm2.5 Diamantov Priedušná Úst Strany Maska Umývateľný A Opakovane Použiteľné Drahokamu Mascarilla Reutilizable Nový 5#

Hodnotenie:
0%
2.33 / 5 ( 3 )
SKU
p103373

Štítky: chorvátsko, narodeniny party decor, likvidujte maska, nové arriv, elektrické filtračné masky, prijímame paypal, pioneer žena, b kamienkami, ze601kl, hot sexy ženy foto.

Skladom
€4.00 €8.00

4 Pack PM2.5 Diamantov Priedušná Úst Strany Maska Umývateľný A Opakovane Použiteľné

Funkcia:

ZDRAVÉ DÝCHANIE: Naše respirátor, maska je určená pre pohodlné ochrany peľ,dymy, spoločné vzduchom dráždivých a iné non-olej na báze častice. To vám pomôže dýchajte čistejší a zdravší spôsob.

UNIVERZÁLNE VYUŽITIE: Náš anti-znečistenie maska je vyrobená pre domácich majstrov projekty: ako namaľovať maska (non-na báze oleja), maska na čistenie, dreva, kosenie, atď.

Môže sa použiť aj ako maska na filter alergénne, peľ a ako maska pre chrípku. Našich zákazníkov používať masku na tvár pre beh a cyklistika. Podobné elevation - To môže tiež pomôcť svojej kapacity pľúc školenia napodobňovaním vysoká nadmorská výška/nízky obsah kyslíka podmienky.

POHODLNÉ NOSENIE: Vyrobené z elastickej nylon a spandex, ľahký materiál, jemnú textúru, rýchle sušenie, priedušná a pohodlné na nosenie. Všeobecné veľkosť, elastický a nastaviteľný popruh vhodný pre väčšinu ľudí, jedna veľkosť pre všetkých.

Je vhodná pre cyklistiku, beh, cyklistika, turistika, lyžovanie, drevospracujúci a iné outdoorové aktivity. Pre maximálnu výkonnosť, maska, musia byť uzatvorené riadne okolo nosa a úst, tak, že všetky vdýchnutí vzduchu môže prejsť cez filter.

Ak je maska je špinavý, to môže byť vyčistené a používa mnoho krát

Veľmi Mäkká, Odolná A Priedušná

Materiál:Poly-Bavlna Spandex Zmes

Obsah Balenia:

4PC masky

  • Pôvod: Čína (Pevninská Časť)
  • Bezpečnostný štandard: ŽIADNE
  • Materiál: Bavlna
  • Vzor Typ: Tlač
  • Pre: Ženy a Muži
  • Trieda ochrany: ŽIADNE
  • Číslo Modelu: Masku Na Tvár
  • Pohlavie: ŽENY
  • Názov Značky: KEBEIER

2021-01-03 Never reçu
1/ 5 stars
2021-01-07 super! merci beaucoup!
5/ 5 stars
2021-02-05 Horrible
1/ 5 stars
Napísať recenziu

Môžete tiež rád!