!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

Pre Ps5 Eva Tvrdé Puzdro Prípade Prenosné Ochranné puzdro Ľahký Ľahko Vykonávať Gamepad Taška Kryt pre Sony Playstation 5

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

Pre Ps5 Eva Tvrdé Puzdro Prípade Prenosné Ochranné puzdro Ľahký Ľahko Vykonávať Gamepad Taška Kryt pre Sony Playstation 5

Hodnotenie:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
p106039

Štítky: ps vr pokožky, panel sony playstation 5, hry a dym ps4, tvrdé puzdro, príslušenstvo na gamepad, taška kontroly ps4, výkon sony playstation 5, taška eva, ps5 vinyl, sony playstation 5 hra.

Skladom
€2.72 €4.53

Odrážky:

1Designed Špeciálne pre PS5 Gamepad: Novo navrhnuté a vyrobené špeciálne navrhnuté na PS5 gamepad, a má vynikajúcu ochranu, ktorá chráni reproduktor nárazmi a poškriabaním.

2Lightweight a Ľahko sa prenáša: nízka hmotnosť, ľahko sa prenášajú, to môže byť ľahko uložené, je jednoduchšie a obchod gamepads vonku, tak, že vaše obľúbené gamepads sú chránené pred poškriabaním a prachom.

3Latest Skúsenosti Dizajn: Zips otvorenie, odolné vzhľad a mäkké interiér umožňuje jednoduchý prístup k gamepad, s remienkom na ruku, ľahko sa prenáša.

4Hard Materiál: exteriér je vyrobený z pevného EVA materiálu, a interiéru, je vyrobený z mäkkej tkaniny, ktorá chráni radič z žiadny vplyv alebo škrabance.

5Safe a Spoľahlivé: skladovanie taška je shockproof, prachu odolné a nepremokavé, ktoré môžu chrániť vaše obľúbené pre PS5 gamepad radič od vplyvov, škrabance a ryhy.

Špecifikácie:

Materiál: EVA a nylon

Farba: čierna

Veľkosť: cca 15*19*7 cm/5.91*7.48*2.76 palec

Váha: cca 98g

Fit: pre PS5 herný ovládač

Množstvo: 1pcs (s výnimkou iné príslušenstvo na obrázku, len úložný vak)

Balenie Zoznam:

1*Skladovanie Taška

  • SONY Model: playstation
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Kompatibilné Značka/Model: Sony
  • S USB: no
  • Číslo Modelu: ORI2679
  • Názov Značky: NoEnName_Null

Napísať recenziu

Môžete tiež rád!