!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

Nové Prenosné 3 V 1 Ruke Hrozna & Alkoholu Víno Refraktometer (Brix, Baume a W25V/V Váhy) s Plastový Box

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

Nové Prenosné 3 V 1 Ruke Hrozna & Alkoholu Víno Refraktometer (Brix, Baume a W25V/V Váhy) s Plastový Box

Hodnotenie:
0%
5 / 5 ( 4 )
SKU
p113679

Štítky: meter cukru, testere, plastové odmerky 60ml, hroznový mreže, alkohol refraktometer, ph yieryi, refraktometer alkoholu európe, alkohol meter, strešné okno, refraktometer víno.

Skladom
€9.50 €12.84

Nové Prenosné 3 V 1 Ruke Hrozna & Alkoholu Víno Refraktometer (Brix, Baume a W25V/V Váhy) s Plastový Box

Používa sa na meranie koncentrácie Baume na víno, alkohol a cukor, mini prenosné, a je intímna asistent pre domáce život, cestovať a pracovať.

Špecifikácie:

1. Merací Rozsah: 0-25%Vol , 0-40%Brix,0-22Baume 2. Minimálne Divízie: 0.2% Obj., Ako 0,2%Brix 3. Presnosť: ±0.2%Vol , ±0.2%Brix 4. (ATC) Teplotná Kompenzácia Rozsah: 10°C - 30°C 5. Dĺžka : 170 mm 6. Hmotnosť: 250g

Proces kvality a štruktúry:

1. Schválený s prísne normy kvality a bezpečnosti. 2. Heavy-duty hliníková konštrukcia, odolné a trvanlivé. 3. Vyrobené z najvyšších a najkvalitnejších hliníkových a gumy, aby bolo svetlo. 4. Pad je mäkké a pohodlné, protišmykové gumy, výrobok nie je ľahko deformovať. 5. Jednoduché zameranie a kalibráciu, jednoduché použitie.

Princíp technológie:

Napríklad, cukor meter hlavne používa svetlo spôsobiť lom pri prechode do iného média z jedného média, a pomer incident uhol sine je vždy konštantný. Tento pomer sa nazýva index lomu. Obsah rozpustnej látky v cukor riešenie je úmerná index lomu v normálnom prostredí, a index lomu cukru riešenie môže byť stanovená tak, že cukor meter/refraktometer vypočíta koncentrácia cukru.

Prevádzková metóda: (škála je tu použitý ako príklad)

Miesto niekoľko kvapiek vzorky testované na hlavnej prism, zatvorte letný dosku a skontrolujte čítanie.Vziať čítania, kde demarkačnej čiary modrej a bielej cez stupnicu. Rozsah a budú poskytovať priame čítanie koncentrácie.

Kalibrácia:

1 . Otvorené denné svetlo, platne, a miesto 2-3 kvapky destilovanej vody na hlavnom prism. 2 . Podržte letný dosky v smere zdroj svetla a pozrieť sa do okulára. 3 . Pohľad do okulára a zase Kalibrácie.Skrutka do hranicu medzi horným modré pole a spodné biele pole spĺňať presne na nulu rozsahu

Balenie Zoznam:

1 x Refraktometer 1 x Pipety 1 x skrutkovača 1 x Čistiaca Handrička 1 x Návod na použitie (angličtina, ruština, španielčina, nemčina, Japončina, kórejčina) 1 x Plastové okno

FAQ

Otázka : Meranie úvahy

A:. Prosím, kalibrovanie produktu pred meraním (prosím, postupujte podľa pokynov v návode). b. Na meranie alkoholu, používanie kvapaliny po destilácii na opatrenie; meranie obsahu cukru a koncentrácia Baume, môžete priamo merať kvapaliny.

Otázka : Zameranie a rozsah úpravy

A:. Ak meradlo nie je viditeľné, otočiť black časť chvost refraktometer zamerať produktu. b. Ak je rozsah je naklonená, otočiť čierna časť v strede refraktometer mierne upraviť rozsahu do horizontálnej štátu. c. Ak sa stretnete s neriešiteľný problém, prosím kontaktujte nás.

Otázka : O poškodenie

Odpoveď : Po obdržaní zásielky, som zistil, že to bola poškodená. Prosím, zachovajte pokoj, nasnímajte fotografiu alebo video poškodeného výrobku, odoslať ju k nám, a potom vám pošleme nový tovar.

Značka Príbeh

YIERYI značka bola registrovaná v roku 2016. Hlavné produkty sú refraktometre, PH metre, tds, es perá, pôdy metrov, kuchynské váhy, a šperky váhy. S cieľom zabezpečiť správnosť údajov, dali sme do low-cost čip, vybraných vysoko-presné Taiwan dovezené a Južná Kórea dováža čipy, dizajn vybral prenosné pero-typ dizajn, ľahká, krásna, a ľahko sa prenáša. Všetky produkty budú testované, kalibrované a používané podľa seba, aby sa zabezpečilo, že kvalita je kvalifikovaný a potom povýšený. Chceme nech to zdravé značky zadajte každá rodina a každý kút sveta, a prejsť na sen "svet lásky, Čína urobila"!

  • Hmotnosť: 230g
  • Brix Rozsah: 0-40%
  • Názov Značky: yieryi
  • Číslo Modelu: THE01527B
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Min. Div.: 0.2%
  • Veľkosť: 170mm
  • Presnosť Merania: 0.2%
  • Rozsah Merania: 0-40%
  • Brix Min. Div.: 0.2%
  • Použitie: Cukor

2020-11-24 Excellent goods, reliable seller. I checked, turned off, cool thing!
5/ 5 stars
2020-10-06 Meglepően hamar megérkezett!
5/ 5 stars
2020-10-14 The order came within 2 weeks. Quality at altitude. Many thanks to the seller and the manufacturer.
5/ 5 stars
2020-11-07 Thank you!
5/ 5 stars
Napísať recenziu

Môžete tiež rád!