!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

Hi-End OFC USB audio kábel dátový kábel USB DAC, USB, hifi kábel A-B usb kábel

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

Hi-End OFC USB audio kábel dátový kábel USB DAC, USB, hifi kábel A-B usb kábel

Hodnotenie:
0%
4.4 / 5 ( 5 )
SKU
p11435

Štítky: viborg audio, usb dac 32bit 384khz ios, audio dac, minút usb kábel, audio auto, hi end reproduktor, audiocrast kábel, ios usb audio interface, dac, zosilňovač audio.

Skladom
€13.30 €15.64

Hi-End USB audio kábel dátový kábel USB DAC, USB, hifi kábel A-B usb kábel

Hi-End OCC monokryštálov medi, striebra, USB audio kábel dátový kábel USB DAC, USB, hifi kábel A-B usb kábel Materiál: postriebrený 99.999% čistého kyslíka-zadarmo medi (OFC), PE izolačné vrstvy Štruktúry: Tri vrstvy paralelné štruktúry, double-layer anti-statické oka kryt Line priemer: 6mm Jadro: 4 Jadrá Single-core priemer: 1,2 mm Štruktúra: medi-pletená tieniace vrstvy s priehľadným izolačné vrstvy a hliníkové fólie tienenie vrstva + izolačná vrstva Okraji postriebrený Medený Pletená Tieniace Vrstvy Hliníkovej Fólie Tienenie Vrstva 4 Multi-core postriebrený Medený Vedúcej Vrstvy Hlasitosť + štvorcových strečing trubice Hlasové funkcie: Podpis podpis vám otvorený a široký riadok Zvuk, zvukové pole je veľmi široký. Tri časti vysokej školy, stredné školy a nízke školy sú dobre vyvážené a dobre pripojené. OK. Podrobnosti sú tak dobré, že údaje z nahrávky sú "brutálne" zobrazí. Za denného svetla. Z dynamického hľadiska, je to veľmi silný, a je to stále tam. Dobrý zmysel pre rovnováhu. Stredná frekvencia je flexibilný, nízka frekvencia je elastický, vysoká frekvencia je lesklé. kruhový Plynulé a hladké textúry. Zvuk tohto riadku je veľmi neutrálne, bezfarebný a non-nápadný v zafarbenie. V rovnakom čase, tón, je veľmi hladký, a zvuk bol takmer bez otrepov, ale vždy. Udržiavať pocit hladkosti a jemnosti, že sa zdá, že boli "leštené".

Recenziu

Pôvodné Intrduction

Audiocrast bola Založená na 2010years.sme jedným z najlepších profesionálnych zástrčky vyrába v číne ,ktorý poskytuje veľa hi-end audio konektory ,konektor pre slúchadlá slúchadlá zátky,všetky druhy hi-end káblov,podobne napájacie káble,káble reproduktorov,prepojiť káble,slúchadlá inovované káble Atď.máme vlastný dizajn a DIY Tímy,Máme veľa skúseností OEM/ODM Položky pre mnohých hi-end audio spoločnosti ,Väčšina našich produktov dostali certifikáty CE. S vynikajúcou a inovatívny dizajn a kvalitné, úspešne sme upriamiť pozornosť tisícov, miliónov užívateľov. Sme neustále zameranie na koncept "vytvárania bezpečnosti a vysokej kvality". Audiocrast plug skratka pre pohodlie, bezpečnosť a vysokú chuť. Tieto pojmy boli široko akceptované miliónov spotrebiteľov. Medzitým, dodržiavame cestu inovácie a rozvoj, robiť inovatívne,moderné,vysoko kvalitné, praktické a bezpečné výrobky. Sme Tím,sme tu pre váš systém!

Zostaviť Tím

DIY Tím

Obchodný Tím

V Skúšobnej Miestnosti

  • Vrkoč: žlté a biele, pletená
  • Číslo Modelu: USB
  • Aplikácia: Dekodér Zvuku Kartu Audio Kábel DAC Dátových Liniek HiFi 2.0 USB Kábel
  • Vonkajší Priemer: 6MM
  • USB: Zadajte -- Typu B
  • Konektor Na: USB
  • Názov Značky: audiocrast
  • Pohlavie: Muž-Žena
  • Verzia: USB 2.0
  • Dĺžka: UVEDENÉ
  • Druh: USB Káble
  • Balenie: Vrecko
  • Konektor: usb pozlátené A-B
  • Package: 1piece
  • Tienenie: Vrkoč
  • Konektor B: USB

2021-01-12 Excellent USB cable that did factually improve my DAC clarity ad attack speed. This is more evident in busy track with multiple instruments playing fast, with stock USB cable vocal and instrument sound mixed up and opaque while its well separated and cleaner in impact with OFC USB cable. Worth it!
5/ 5 stars
2021-02-08 Good
5/ 5 stars
2020-12-20 Cable of good quality but too rigid at the ends.
3/ 5 stars
2020-12-12 Late sending. Not tried yet.
4/ 5 stars
2020-10-02 Arrived in 18 days in Kiev. Cable chic, made very high quality. Sounds great! I recommend this seller. And I will order more from him!
5/ 5 stars
Napísať recenziu

Môžete tiež rád!