!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

Halloween Horror Maska obojstranné Latex Maska Pokrývky hlavy Double Face Demon pokrývku hlavy Kostým, Rekvizity Demon Maska

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

Halloween Horror Maska obojstranné Latex Maska Pokrývky hlavy Double Face Demon pokrývku hlavy Kostým, Rekvizity Demon Maska

Hodnotenie:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
p117827

Štítky: hororové masky, kapota latex, podobe masky, maska scari, strach maska, démonickej japonskej maska, mascara de teroru, falošný oheň, full face plynová maska, priemyselné, halloween latex maska.

Skladom
€11.30 €16.38

Odrážky:

1、Premium Materiál: Vyrobené z prírodných neškodné latex, neškodné pre telo a netoxické pre životné prostredie.

2、Zadarmo Kategória: Free veľkosť dospelej veľkosti opatrenia o 35*27*38cm/13.78*10.63*14.96 v veľkosť je vhodná pre väčšinu ľudí.

3、Priedušný a Pohodlný: Na pokrývku hlavy funkcie oči diery a to môže dýchať bez problémov. A to predstavuje double face dizajn, a máme lepšiu viditeľnosť. Ak chcete, lepšiu viditeľnosť a priedušnosť, to nie je ťažké. Môžete použiť nožnice na zväčšenie očí a úst diery, nebude škody vzhľad pokrývku hlavy.

4、Široké Použitie: Vhodné na rôzne festivaly, vhodné pre Halloween, veľká noc, Vianoce, karneval, kostým party, výkony v škole, hranie rolí, atď.

5、Malý Tip: novú pokrývku hlavy môže funkcie niektorých vôňa, prosím, otvorte balík a miesto pokrývku hlavy v vetranom mieste za 24 hodín pred použitím.

Špecifikácia: Názov: Double Face Demon Latex Pokrývku Hlavy

Štandard(o): dospelej veľkosti 35*27*38cm/13.78*10.63*14.96 v

Materiál: latex

Balenie Zoznam:

1*Latexové Pokrývku Hlavy

O Spätnej Väzby:

Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, prosím, f kontaktujte nás najskôr pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.

My sa budeme snažiť riešiť akýkoľvek problém a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Budeme vám pozitívnu spätnú väzbu po obdržaní platby.

Ak nie ste spokojný / á s vašou položky, prosím, kontaktujte náš Zákaznícky Servis.

Spätná väzba je pre NÁS veľmi dôležité, Takže prosím kontaktujte nás bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny názor.

To je možné vyriešiť, ak nevieme o nich!

Platby:

Akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

Aabout Dopravy:

DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

Ak ste nedostali vašu zásielku v rámci obdobia? prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať s lodnej dopravy v čo najkratšom čase a odpovedať vám.

Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

Sme predávajúci nie je zodpovedný za dovozného cla, kupujúci je zodpovedný za to. Všetky spory spôsobené je to nerozumné.

BR kupujúci uveďte prosím CPF alebo CNPJ, bude to pre vás lepšie, aby si to čo najskôr. vďaka

Vrátenie a Vrátenie:

Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to po prijal to. Ak drží na to viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod na návrat.

Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými komponenty príslušenstvo v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Pspublishing.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

  • Kryt Priestoru: Full Face
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Číslo Modelu: Maska
  • Príležitosti: HALLOWEEN
  • Veková Skupina: Dospelí
  • Druh: horor
  • Maska Materiál: Latex

Napísať recenziu

Môžete tiež rád!