!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

Zvislý Stojan Zobrazenie Ukážky Chladiaci Ventilátor Radič Nabíjačku Nabíjací Dok Play Station 5 Digitálny HD Konzoly Príslušenstvo

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

Zvislý Stojan Zobrazenie Ukážky Chladiaci Ventilátor Radič Nabíjačku Nabíjací Dok Play Station 5 Digitálny HD Konzoly Príslušenstvo

Hodnotenie:
0%
5 / 5 ( 1 )
SKU
p1182

Štítky: gamepad ipega, sonyplaystation 3, panel sony playstation 5, doking stanice hd, 5 playstation, playstation 3 diely príslušenstvo, hry a dym ps4, ps5 nabíjačku stanice, veľké xbox controller, consol ps4 pro.

Skladom
€22.30 €31.85

Funkcia:

1.All-In-One pre PS5 Digital Edition/Ultra HD Konzoly:vertikálny stojan, Chladenie Skladovanie PS5 konzoly s dual bezdrôtový ovládač nabíjačka stanice, 15 hru sloty. 2.LED stav nabíjania na prvý pohľad:Dotykový LED ikonu napájania na napájanie. (Odporúča používať 5V/1.5-2A napájací adaptér zdroj poskytnúť dostatočné curren)Poplatok až do 2 radiče, zelená obrátil na červenú, zatiaľ čo aktívne plnenie a zostane zelená keď je plne nabitá. obrátil sa na červenú, zatiaľ čo aktívne plnenie a zostane zelená keď je plne nabitá. 3.Vysoká Účinnosť Chladenia: 2 ks Vstavané ventilátory ochladenie PS5 konzoly efektívne,high-rýchlosť a nízke nois dizajn.Vedie to stablet práce, zvyšuje prevádzkovú životnosť. Kovové dno pomáha vám sledovať konzoly pohode prostredníctvom hry celý deň a noc. 4.Skladovanie Mul-funkcia a Šetrí Priestor: PS5 Konzoly zvislého stojana a PS5 radič nabíjací dok, to je tiež majú mnoho veľkých stabilné a bezpečné skladovanie a 15 hry, sloty, 4 radič adaptéry, diaľkový ovládač, Herné slúchadlá, držiak a kábel háčik. 5.Napájanie Zariadenia:2 ďalšie ROZBOČOVAČ USB výstup porty umožňujú nabíjanie pre viac PS5 radič a iné zariadenia,1 Typ-C vstupného portu môže podporovať powered pre váš PS5 radiča Stenu adaptér, keď vaše ps5 Konzoly vypnúť . upozorňujeme, že balík neobsahuje konzolu a radiča. Špecifikácie: Vhodné: pre PS5 Digital Edition/Ultra HD Konzoly Maximálna rýchlosť ventilátora: 4000 PRM Maximálny objem vzduchu: 12.6 CFM Čas nabíjania: 2.5-3 hodiny, duálny ps5 radič Materiál: ABS+Kov Farba: Čierna Veľkosť: 32.7*22.5*4.5 cm Package zahrnuté: 1*Multifunkčná Základňa Držiaka 1*Headset Držiak, 1*Pevné Skrutky Dôležité Upozornenie: 1. Odporúča sa používať 5V/1.5-2A napájací adaptér, aby poskytovali dostatočný prúd. 2. NIE je Zahrnuté: konzoly, radiče, hry,diaľkový ovládač,USB powerline. 3. Vzduch outtake konzoly je na úrovni spodnej a hornej časti konzoly. Chladiaci ventilátor je navrhnutý tak, aby pomohol spodnej rozptýliť teplo. 4. Po máte vypnite ps5 konzoly , typ-c port na stojan môže byť pripojený do domácnosti Stenu adaptéra, ktorá môže poskytnúť viac stabilné a rýchle nabíjanie.

  • Funkcia 1: pre PS5 Regulátor Nabíjania Stanice
  • Funkcia 2: pre PS5 Chladenia, Držiak s nabíjaním Dock
  • SONY Model: playstation
  • Štýl: pre ps5 zvislého stojana
  • S USB: pre ps5/pre xbox
  • Kompatibilné Značka/Model: Sony
  • Číslo Modelu: Pre PS5 Príslušenstvo
  • Dropshipping: Podpora
  • Názov Značky: Ipega
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Funkcia 3: pre ps5 príslušenstvo,na ps5 charge

2021-02-08 Excellent from the experience of one day. The idea is very beautiful and the delivery is very fast thanks to the seller.
5/ 5 stars
Napísať recenziu

Môžete tiež rád!