!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

Pôvodné Samsung LED Kryt ochranný Kryt Telefón puzdro Pre SAMSUNG Galaxy S9 G9600 S9+ Plus G9650 Spánku Funkcie Karty Vrecku

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

Pôvodné Samsung LED Kryt ochranný Kryt Telefón puzdro Pre SAMSUNG Galaxy S9 G9600 S9+ Plus G9650 Spánku Funkcie Karty Vrecku

Hodnotenie:
0%
3 / 5 ( 1 )
SKU
p123744

Štítky: samnsung galaxie a71, vidlica kryt led, galaxy samsung, maska spánku, obrázok led prípade, s8, panely galaxy s9, flip telefónu, podväzkový žena, f s9 prípade.

Skladom
€19.03 €21.14

Tento produkt sa zabezpečilo, že nákup je z výrobcovia mobilných telefónov príslušenstvo predajných kanálov, úplne 100% pravý originál.

Pôvodné Samsung LED Kryt ochranný Kryt Telefón puzdro Pre SAMSUNG Galaxy S9 G9600 S9+ Plus G9650 Spánku Funkcie Karty Vrecku

Poznámka: Pred aktualizáciou softvéru telefónu sa, prosím, demontovať, mobilný telefón kryt , po mobilného telefónu upgrade je vyplnený potom inštalácie mobilného telefónu kryt. Ako je nosenie mobilného telefónu kryt na upgrade telefón bude systém kryt telefónu čipy sa nemôžu prispôsobiť s telefónom systému, výsledkom je, že mobilný telefón kryt nie je možné používať.

Značka:Samsung

Dostupné farby: Čierna, Modrá,Fialová.

Krajina Pôvodu: Vietnam

Balenie špecifikácia: maloobchodných balíkov

Optimalizovať pozorovací uhol

Prispôsobiť exkluzívne témy displeja

Keď funkcia NFC telefónu je zapnutá, ochranný kryt môže realizovať zrkadlo inteligentné funkcie a automatický wake-up / zatvorenie obrazovky funkciu.

Vyhýbajte telefón v blízkosti kovového predmetu, alebo nemusí byť možné dosiahnuť vyššie uvedené funkcie.

Platia pre: Samsung Galaxy S9 G9600 S9+ S9 Plus G9650

Poznámka : Prosím, nezabudnite odstrániť kryt telefónu pred aktualizáciou systému telefónu. To je dobré pre vaše kryt telefónu.

Ďakujeme za vaše pochopenie a trpezlivosť. Ak máte akékoľvek otázky, prosím kontaktujte nás. Vážení zákazníci a priateľ: keď si kúpite môj výrobok,ak sa nič nezvyčajné nedeje:Neboli prijaté položky, alebo v rozpore s popisom alebo iné dôvody, aby ste neboli spokojní. Prosím, nenechávajte neutrálne (alebo negatívnu )spätnú väzbu alebo otvoriť prípade ľahko, prosím, neváhajte a napíšte ma kontaktovať. Budeme sa snažiť, služby vyriešiť váš problém. Verím, že dobrá komunikácia môže vyriešiť všetko. Ďakujeme za vaše pochopenie a trpezlivosť.

Akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

Budeme loď vašej položky, akonáhle je to možné po zaplatenia. Ak sa vaše položky vybehol z akcií alebo iných problémov. Budeme vám hneď ako to bude možné. Normálne, budeme loď ju Hong Kong Letecky, Singapur Letecky. Medzinárodnú Dopravu vyžaduje zložitejšie prepravné postupy. Ak položka nie prísť po očakávania deň alebo akúkoľvek inú otázku. Prosím, neváhajte a kontaktujte nás. Budeme sa snažiť vyriešiť tento problém.

Otázka: Keď sa obrátiť na zákaznícku službu odpovedať včasné? Odpoveď: v pondelok až sobotu v Spojených Štátoch čase od 17:00 do 4:00 nasledujúceho dňa Služieb Zákazníkom je on-line poskytovať čo najlepšie služby pre vás! (Pspublishing.sk ukazuje NÁM čas, Peking čas je už ako 16 hodín, ako Los Angeles čase Spojené Štáty)

  • Funkcie: Jednoduché a pohodlné
  • Kompatibilný Model Samsung: Galaxy S9 Plus
  • Funkcia: Nečistotami-odolná
  • Názov Značky: Samsung
  • Dizajn: Obyčajný
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Druh: Flip Case
  • Kompatibilné Značky: Samsung

2020-09-05 הזמנתי 9+ הגיע 9
3/ 5 stars
Napísať recenziu

Môžete tiež rád!