!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

20Pcs/Veľa 12-16 cm veľkosť Zbrusu nový veľkoobchod Prírody Páva Pierko Oči Modré Páva Oko -Fly Viazanie Materiál

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

20Pcs/Veľa 12-16 cm veľkosť Zbrusu nový veľkoobchod Prírody Páva Pierko Oči Modré Páva Oko -Fly Viazanie Materiál

Hodnotenie:
0%
5.00 / 5 ( 1 )
SKU
p12500

Štítky: peafowl, pierko biela, Pierko, seastar, textílie pierko, pearl tyrkysová, ventilátor páva perie, royal sissi lietať viazanie materiálov elk, royal sissi lietať viazanie materiálov flash, krátke páva perie.

Skladom
€3.92 €4.61

Vitajte v našom obchode

Rozmery: 13-16 cm

Používa: DIY šperky, dekorácie

Vlastnosti: 100% zbrusu nový, pierko

Balenie: 20 ks/taška

Note1:môžete Si vybrať inú farbu, ktorú chcete .

Pozn.2:v Dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. * Amost z našej ponuky sú propagované s dopravu zadarmo v Číne post(EMS/CPAM/CPAP), zvyčajne Pod 2 KG poslať Čína príspevok(EMS/CPAM) , viac ako 2 KG do EMS/CPAP /DHL .Prosím, kontaktujte nás alebo poznámku Do poľa na komentáre predtým, než ste vašu objednávku ak by ste potrebovali tovar naliehavo.

* Položky, ktoré sú dobre zabalené s překypoval balíky,podporujeme doprava cez EMS/ UPS/DHL/FEDEX/TNT,nechajte 2-12days dosiahnuť;cez CPAM, nechajte 10-20days dosiahnuť;cez CPAP, nechajte 10-40days dosiahnuť,

*Dodacie lehoty sú len pre referenčné účely,čas Dodania závisí od destinácie a iné faktory(dodanie rýchlosť logistiky,Poveternostné podmienky,atď.) * Na zabezpečenie prijatí vašej objednávky s bez dane alebo nižšie dane pri dovoze,budeme deklarovať ako "dar" s nižšou hodnotou,ak všetky dovozné clá alebo poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

Platby

* Platba sa očakáva, že bude doručené do 3 dní aukcií zavrieť.

*Escrow je našim preferovaným spôsobom platby,akceptujeme aj rôzne platby, T/T,Western union,Money gram , kreditné karty a iné ako je uvedené nižšie.

  • Materiál: Peacock pierko
  • Číslo Modelu: 75
  • vzor: Prírodné

Napísať recenziu

Môžete tiež rád!