!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

OKREM Knout Rýchlosť myši mousepad počítačové hry, PC stolík mat

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

OKREM Knout Rýchlosť myši mousepad počítačové hry, PC stolík mat

Hodnotenie:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
p12525

Štítky: hra mini pc, ACC, veľké office pad, podložka myši, prípad pc, herné podložka pod myš, textílie podložka pod myš, podpora pc hier, roztomilý mousepad, bez ventilátorov mini pc.

Skladom
€10.02

Telo { Rozpätie': 0; Padding: 0; } P { Font-size: 16px! Dôležité; } Tabuľky, Td, Tr { Vertical-align: top; Border-collapse: collapse; } * { Line-height: inhert; } A [x-apple-data-detektory = true] { Farba: dediť! Dôležité; Text-decoration: none! Dôležité; } . Funkcia-zoznam ul { Font-size: 16px! Dôležité; Padding-left: 1em; Padding-top: 1rem; List-style-type: square; } . Špecifikácia-container { Margin-top: 1.5 rem; } . Špecifikácia { Stĺpec-count: 3; Stĺpec-gap: 4rem; } . Spec { Padding-bottom: 1rem; Position: relative; Break-vo vnútri: vyhnúť sa-stĺpec; Word-break: break-word; } @ Médií (max-width: 920px) { . Špecifikácia { Stĺpec-count: 1; } . Img-container { Display: none! Dôležité; } . Hlava-špecifikácia-článok { Padding-left: 10px! Dôležité; } . Blok-grid, . Plukovník { Min-width: 320px! Dôležité; Max-width: 100%! Dôležité; Display: block! Dôležité; } . Blok-grid { Šírka: 100%! Dôležité; } . Plukovník { Šírka: 100%! Dôležité; } . Col> div { Rozpätie: 0 Auto; } Img. fullwidth, Img. fullwidthOnMobile { Max-width: 100%! Dôležité; } . Č-stack. Plukovník { Min-šírka: 0! Dôležité; Display: table-bunky! Dôležité; } . Č-stack.dva-až. Plukovník { Šírka: 50%! Dôležité; } . Č-stack. Plk. num4 { Šírka: 33%! Dôležité; } . Č-stack. Plk. num8 { Šírka: 66%! Dôležité; } . Č-stack. Plk. num4 { Šírka: 33%! Dôležité; } . Č-stack. Plk. num3 { Šírka: 25%! Dôležité; } . Č-stack. Plk. num6 { Šírka: 50%! Dôležité; } . Č-stack. Plk. num9 { Šírka: 75%! Dôležité; } . Video-blok { Max-width: žiadny! Dôležité; } . Mobile_hide { Min-height: 0; Max-height: 0; Max-width: 0; Display: none; Pretečeniu: hidden; Font-size: 0; } . Desktop_hide { Display: block! Dôležité; Max-height: žiadny! Dôležité; } }

Herné podložka pod Myš Knout Rýchlosť

Herné Knout Rýchlosť mat bol vytvorený s cieľom vybaviť tých hráčov, ktorí potrebujú maximálnu Rýchlosť a kontrolu ich pohybu.

Kvalita materiálov

Knout Rýchlosť je vyrobená z mikro vlákna, povrch, ideálny pre obe optické a laserové myši. Jeho podstavec vyrobený z protišmykovým gumovým poskytuje skvelú stabilitu, ktoré majú zabrániť tomu, posuvné sa cez stôl a poskytuje väčšiu priľnavosť na akýkoľvek druh povrchu.

Rýchlosť a presnosť

Vďaka jeho nízkym trením so všetkými typmi myší, Hladký Povrch Knout Rýchlosť je ideálny pre rýchle pohyby, ale bez straty presnosti, apex. Ich 3mm hrubé A jej Penové čalúnenie vrchnáka (poskytnúť väčší komfort pre vaše ruky), aby Knout Rýchlosť ľahký a ľahko prenosný herný mat

Herný dizajn

Knout Rýchlosť má stitched okraj-spevnené kontúry, ktoré vám prináša vysokú odolnosť voči plynutie času. Ako zvyšok Rodiny Knout , Váš pohľad & cítiť zmesi divoký herné čiernej a oranžovej s Presnosť, pohodlie a odolnosť, že len pravda premium materiálov môže dať.

ŠPECIFIKÁCIE

Výhody Dvojité šitie dokončiť na zvýšenie trvanlivosti Mikrovlákna povrch s minimálnym trením vhodné pre laserové a optické myši, Hladkú a jemnú textúru povrchu

Materiál Tkanina

Farba Čierna a Oranžová

Rozmery 320x270x3mm

Doprava politiky

Doprava v 2 až 5 dní do Španielska, na Polostrove a Baleárske Ostrovy. Pre logistické záležitosti, nemáme loď na Kanárske Ostrovy, CEUTA, MELILLA alebo ANDORRA.

Očakávaný čas dodania zahŕňa predávajúceho manipulácia čas, zdrojových a cieľových psč a bude to závisieť od času prijatia vybrané prepravné služby a prijatí platby potvrdenie-to sa otvorí v novom okne alebo na novej karte.

Dodacie lehoty sa môžu líšiť, a to najmä v časoch oveľa činnosti. Recenzia údaje v poradí, pred overením to.

Objednávky prijaté po 16.00 h budú spracované nasledujúci pracovný deň. ATLAS nebude niesť zodpovednosť za meškanie vzhľadom na príčiny mimo jeho riadenie alebo vyššej moci.

Ak zreteľné a jasné chyby sú vidieť v balení, ktoré je doručené, aby ste v doprave, alebo nedostatok balíkov na dodanie uviesť v dodacom liste alebo na dopravcu PDA a kontaktujte nás pred 24 pracovných hodín po dodaní, aby sme mohli dať časť dopravy agentúry.

Máme produkty, ktoré majú podporu doprava zadarmo.

Návrat politiky

Ako je to návrat alebo zmeny v záruke, musíte platiť nič pošlite nám výrobok, áno, prosíme, aby pre väčšiu bezpečnosť a kontrola na vašej strane, môžete obráťte sa na Dopravnej Agentúry vykonať zásielky.

Sme zaplatiť poštovné náklady, musíte platiť nič dopravcovi, nebojte sa.

Akonáhle obdržíme váš produkt, budeme vás informovať na všetky časy.

Môžete urobili zakúpenia výrobku a nie je úplne spokojný. Nebojte sa, ako môžete uplatniť svoje právo, aby sa zdržal do 14 kalendárnych dní od dátumu prijatia produktu, ako dlho, ako to je v perfektnom stave, So všetkým príslušenstvom a v pôvodnom obale, nepoškodený a nebol používaný za samotné dôkazy používania, ako je ustanovené v Článku 108 Royal Legislatívneho Dekrétu 1/2007, novembra 16, ktorým sa Schvaľuje prepracované znenie textu Všeobecných právo pre obrany spotrebiteľov a užívateľov a ďalšie doplnkové zákonov.

  • Výhody (2): Hladké a mäkké textúry povrchu
  • farba: Čierna a Oranžová
  • Rozmery: 320x270x3mm
  • Číslo Modelu: NXKROMKNTSPD
  • Názov Značky: okrem
  • Materiál: Textílie
  • Výhody: Dvojité šitie dokončiť na zvýšenie trvanlivosti

Napísať recenziu

Môžete tiež rád!