!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

100KS/veľa 7 cm Vlastné LOGO Svadobné Nálepky Osobné Dizajn Štítok Candy Darčeka Narodeninovej Party Tesnenie Nálepky

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

100KS/veľa 7 cm Vlastné LOGO Svadobné Nálepky Osobné Dizajn Štítok Candy Darčeka Narodeninovej Party Tesnenie Nálepky

Hodnotenie:
0%
5 / 5 ( 3 )
SKU
p1258

Štítky: lesk na pery bez loga, qucci logo nálepky, vlastné nálepky, Vlastné, darčeková krabica kozmetika, toy story 3 hračky jessie, logo, označenie, deco auto svadobný kvet, vlastné zavesiť tag.

Skladom
€8.67

Vlastné Nálepky

Dôležité: Actual farba produktu sa môže líšiť vzhľadom na rozdiely v nastavení monitora. Farebné fotografie sú navrhované tlač na Biele, Farebné Papiere. Naša tlač stroj je profesionálny, ale to ešte potrebuje, aby ste poskytujú dosť dobrý, kvalitný obraz získať dobré tlač, Č ROZOSTRENIE, ŽIADNE MALÉ obrázky. Ak existuje otázky potom, čo dostanete balík, plne vám vrátime alebo odosielať nové package ak to je naša povinnosť. ale najprv, prosím neotvárajte spor, alebo nechať negatívnej spätnej väzby, bez kontaktu s nami. Hlavné: 3~7 CM, 100 kusov. ak potrebujete iné veľkosti, ktorý je tiež ok, prosím, kontaktujte ma na celkové náklady.

Ako objednať

1.pošlite mi vaše Logo (môžete zanechať odkaz, alebo mi poslať vaše logo e-mailom) 2.vyberte si veľkosť materiálu 3.sme die-cut pre vás 4.vytlačiť logo a loď sa to

Ako na objednávku pre váš odkaz

Náš dizajn pre váš odkaz

Môžete si vybrať naše návrhy možností,môžeme dať svoj text na naše návrhy

Máme veľa vzorov pre váš odkaz

Ale my nemôžeme dať všetko, o návrhu na našej predajni,ak chcete viac dizajn od nás,prosím, neváhajte a kontaktujte sa so mnou.Pošleme vám správu.Vďaka za vašu podporu!

Skutočné nálepka pre váš odkaz

Na Bielom

Na Kraft

Na transparentných

  • Príležitosti: Výročie
  • vzor: BODKA
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Materiál: Papier

2020-11-03 The stickers arrived today which was very fast shipping !! From start to finish the people were all very helpful and patient! I highly recommend and will definitely use again for all our business stickers!! The actual stickers are amazing!!this is a company you can trust .
5/ 5 stars
2020-12-22 contact with seller was very good and I'm very happy with the product. I will use them again for my next order. very good.
5/ 5 stars
2021-01-22 Great! The picture is of good quality!
5/ 5 stars
Napísať recenziu

Môžete tiež rád!