!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

0~10% Salinity Refraktometer Soľ Merač Optického Salometer 1.000-1.070 SG pre Akvárium Salinity morskej vody Tester

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

0~10% Salinity Refraktometer Soľ Merač Optického Salometer 1.000-1.070 SG pre Akvárium Salinity morskej vody Tester

Hodnotenie:
0%
5 / 5 ( 2 )
SKU
p12649

Štítky: alkohol meter víno, slanosť meter az, meter mlieko, alkohol refraktometer, digitálny salinometer, refraktometer soľ, ls02, refraktometer pre soľ, led akvárium morskej vody, wifi, v kine popcorn.

Skladom
€8.12 €10.97

0~10% Salinity Refraktometer Soľ Merač Optického Salometer 1.000-1.070 SG pre Akvárium Salinity morskej vody Tester

Rozsah merania : w/w 0-10% 1.000-1.070 SG Minimálne Divízií : w/w 1‰ Presnosť : ±1‰ Dĺžka : 18 CM Heavy duty (Odolné Hliníkové)100% zbrusu nový a vysoko kvalitné Ideálna pre garáže, dielňa, kovové pracovníkov ,stavitelia, automechanici, sprej maliarov a DIY Profesionálne vyrobené a navrhnuté pre efektívne vyfukovanie vzduchu, čistenie dielov a povrchy z kovu Prichádza s 10 cm náhradné trysky Rozmery: 145mm x 85mm x 12 mm (L x W x H) (cca) Tento refraktometer je dizajn podľa zásady, že rôzne koncentrácie kvapaliny majú odlišný index lomu ,s rýchle a presné charakteristiky. Automatické miernom náhrady(ATC) 1. Priložte Kryt Dosky so svetlom, zaostrite Úprava, kým sa nezobrazí rozsahu jasne. 2. Kalibrácia: presnosť Merania závisí na správnej kalibrácie. Prosím, uistite sa, že okolitá teplota je okolo 68 °F, destilovanej vody, ktoré môžu byť použité na kalibráciu. A. Otvorte Kryt dosky. miesto 2-3 kvapky do destilovanej vody na hranol, potom zatvorte kryt dosky a uistite sa, že voda šíriť aross hranolov bez akýchkoľvek vzduchových bublín alebo suché škvrny. počkajte asi 30 sekúnd, aby čítanie stabilizovať. Pozrite sa do okulára a zase kalibrácia skrutku skrutkovačom, kým je čítanie "0" 3. Čistenie hranol s mäkkou handričkou, potom miesto 2-3 kvapky kvapalných vzoriek, ktoré majú byť testované na hranol.potom zatvorte kryt dosky a m ake istí, že voda šíriť aross hranolov bez akýchkoľvek vzduchových bublín alebo suché škvrny. počkajte asi 30 sekúnd, aby čítanie stabilizovať. Zarovnajte prism montáž s zdroja svetla. pozrite sa do okulára a vy môžete získať čítanie. 4. Prosím leep refraktometer suché a čisté, v poli, ktoré môžu uistite sa, že čítanie presnosť a trvanlivé.

1 x Refraktometer 3 x Pipety 1 x Skrutka ovládača 1 x Čistiaca handrička 1 x anglický Návod na obsluhu Ak potrebujete box, prosím vyberte si jeden s box, cena je drahšie

>>

>>Viac odporúčame

Máme Loď na celom Svete, s výnimkou prípadov, APO/francúzskej polynézie Položky sú dodávané z Číny pomocou leteckú poštu, dostanete k väčšine krajín do 15 do 25 pracovných dní Dodacia lehota závisí od destinácie a iných faktorov, to môže trvať až do 30 pracovných dní.

Sme accpet Alipay a Paypal tu Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

Záruka 6 Mesiacov . Kúpiť s dôverou, Ak nie ste spokojní, keď dostanete vaše položky,vráťte ho do 14 dní na výmenu alebo peniaze späť

Prosím, kontaktujte ma skôr, než vám to vrátiť. Ak položka je chybné v 3 mesiaci, pošleme vám relacement bez ďalších poplatkov

Alebo ponúknuť vrátenie peňazí po prijatí chybné položky. Ak položka je chybný, po 3 mesiacoch, stále sa môžete poslať späť k nám.

My vám pošleme novú po obdržaní chybné položky. Ale budete musieť zaplatiť navyše, expedičný poplatok.

Nie sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane. Necháme POZITÍVNU spätnú VÄZBU po receiveing platby.

Kontaktujte nás, ak nie ste spokojní s položku po ich obdržaní. Teraz, ak ste nákup našich produktov, zanechajte nám 5 hviezdičiek spätnú väzbu a zdieľajte ho na sociálnych sieti, ako je, ako je Facebook, Twitter, VK, Instagram a pod. Poslať screenshot pre nás dostanete extra zľavu. Šťastný nakupovaní on-line.

Všetky e-maily bude zodpovedaná v priebehu 1 pracovného dňa.

Ak nechcete dostávať náš odpoveď, prosím, láskavo re-odoslať váš e-mail a budeme odpovedať vám čo najskôr. Vážne Kupujúci Iba V Tom! Prosím, miesto cenovú ponuku, len ak súhlasíte so všetkými položkami.

Otázka: Ako môžem zaplatiť za môj nákup?

A: Sme accpet nasledujúcich spôsobov platby: Kreditnú Kartu, Peniaze Booker; T/T); Western Union.

Otázka: Je tam nejaké Sledovacie Číslo pre svoj položky?

Odpoveď: Ak chcete, pozemok byť sledované , prosím, zvoľte Čína príspevok air mail, Singapur poštou, alebo expresnou

Q: Má tento produkt prísť s maloobchodných balíkov?

Odpoveď: Máme vyhlásený za balenie detail na popis jednotlivých produktov, prosím, informujte ho, Ďakujeme !

Otázka: som predajcov, chcel by som si kúpiť mnohé kúsky položka, čo je veľkoobchodné ceny?

Odpoveď: Ak by ste sa chceli kúpiť veľké množstvo, prosím pošlite nám e-mail, dáme vám najlepšiu cenu, vďaka!

  • Presnosť Merania: ako špecifikácia
  • SG: 1.000-1.070
  • Číslo Modelu: Slanosť Tester
  • Brix Min. Div.: ako špecifikácia
  • Použitie: Slanosť
  • Hmotnosť: 250g
  • Min. Div.: ako špecifikácia
  • Brix Rozsah: ako špecifikácia
  • Názov Značky: KETOTEK
  • Veľkosť: 18x2 cm
  • Rozsah Merania: 0-10%

2021-01-20 Price and excellent
5/ 5 stars
2021-01-08 Optical good, field of view to dark advised needs much light
5/ 5 stars
Napísať recenziu

Môžete tiež rád!