!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

Auto Parfum Tekutý osviežovač vzduchu pre mužov, ženy, Svieži zelený čaj perfum Auto Interiérové doplnky Dezodorant vôňa do auta styling

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

Auto Parfum Tekutý osviežovač vzduchu pre mužov, ženy, Svieži zelený čaj perfum Auto Interiérové doplnky Dezodorant vôňa do auta styling

Hodnotenie:
0%
5 / 5 ( 4 )
SKU
p127314

Štítky: auto parfum osobné, auto vôňa, doplnok interiéru vozidla, 0 auta difúzor, ženy nad rýnom vône, auto nálepky, profesionálne auto osviežovač, auto parfum klip bl, auto perfum, globbles žiara.

Skladom
€7.38 €8.19

Názov produktu: Pastorálna čerstvého zeleného čaju vôňu Auto Vôňa / Balzam / Parfémy / Deodorant Model Výrobku:CFR391 Špecifikácie Produktu: 60*60*85mm (1 Ks) Výrobok kapacita: 50ml Parfum vôňa: svieža, zeleného čaju vôňu Výrobku farba: zelená vyrobené v Číne Výrobca: Japonsko CARMATE koncern vlastnosti produktu:

1. Japonský dovoz prírodných chutí a povrchovo aktívne látky, alkohol dezodorant zloženie, prirodzené zdravie, škodlivé pre človeka. 2. Sofistikovaná a delikátna vôňa robí vaše auto majú sviežu chuť, takže sa budete cítiť ako doma, keď jazdy. 3.Obsahuje dezodorant odstrániť zápach a cigaretu chuť.

4.Odolnosť, môže byť použitý pri izbovej teplote asi 2 Mesiace.

5. Obojstranná páska môže byť nainštalovaný na prístrojovej doske vozidla, ktoré je jednoduchá inštalácia a jednoduché použitie.

Spôsob inštalácie: 1. Otvorte horný kryt. (Prvýkrát otvoríte horný kryt, to bude prísnejšie) 2. Otvorte horný kryt. 3. Odstrániť stredný kryt. 4. Zatvorte horný kryt. 5. Odstráňte ochranný papier z obojstranné pásky na spodnej strane fľaše a pripevniť ho na príslušné miesto na auto. Opatrenia: 1. Prosím, nevkladajte ju do priameho slnečného žiarenia alebo vysokých teplotách prostredia. 2. Uchovávajte mimo dosahu detí. 3. Nebude piť, ako vstupná, pijú viac ako 2 poháre čistej vody, alebo mlieka a riadiť ju do nemocnice na ošetrenie. 4. V prípade styku s kožou alebo pri kontakte s očami nie je možné, opláchnite veľkým množstvom vody, ak je v kontakte.

1.ak nie ste spokojný / á s predmetmi(Osobné Preferencie). môžete sa vrátiť nám ho do 7 dní.

2.ak položka prichádza v zlom stave, keď ste dostali. prosím zadarmo pocit, nám.môžeme refound alebo odoslať na vás.

1.12 mesiacov Výrobca je obmedzená Záruka za chybné položky(s výnimkou položiek poškodené a zneužívané po prijatí).

2.ak položka je chybný, po 3 mesiacoch,stále sa môžete poslať späť k nám. Zašleme vám nový oneafter doručenia chybného tovaru. Ale budete musieť zaplatiť navyše, expedičný poplatok.

1.Necháme POZITÍVNE FRRDBACK po obdržaní platby.Prosím, kontaktujte nás v čase.ak nie ste spokojní s položku a chcem odísť abad spätnú väzbu alebo otvoreného sporu.

2.Negatívnu spätnú väzbu nemôže vyriešiť problém. mali by ste nám povedať problémy. aby Sme mohli opraviť a aby si bola šťastná.

1.Akceptujeme alipay tu.

2.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor.

3.platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

1.Všetky objednávky budú odosielame do 3 pracovných dní.

2.Ponúkame pravidelnú leteckú poštu poštové a registrované letecky post spôsoby dopravy.

3.Obchod je cezhraničná a Letecky je najlacnejšie post spôsobom. tak to bude trvať dlhý čas prepravy, ak nechcete, aby sa tak dlho, prosím zaplatiť Express poplatok ordon sa kúpiť to.

4.Nebudeme Zodpovední za svoju cla.

POZNÁMKA: Položky, ktoré vrátane batérie, CD alebo GÉL, nemôže loď, DHL

  • Názov Modelu: CFR391
  • Položka Objem: 50ML
  • Položka Hmotnosť: 0.16kg
  • Druh: vôňa
  • Tvar: Kvapalina
  • vôňa: zelený čaj vôňa
  • Položka Druh: Osviežovač Vzduchu
  • Položka Šírka: 60mm
  • Druh Materiálu: Plast+Sklo
  • Položka Dĺžka: 60mm
  • Položka Výška: 85mm

2021-01-19 Спасибо, рекомендую)
5/ 5 stars
2020-12-30 I order the second time, very satisfied with the smell. Packed also very good
5/ 5 stars
2021-01-19 Thank you, I recommend)
5/ 5 stars
2020-09-29 The aroma is very pleasant. Lavender and breeze recommend.
5/ 5 stars
Napísať recenziu

Môžete tiež rád!