!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

Tuya Smart WiFi Domov Bezpečnostný Alarm Systém je 433MHz Bezdrôtový Strobo Siréna, Alarm Kompatibilný So Alexa Domovská stránka Google APP Tuya

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

Tuya Smart WiFi Domov Bezpečnostný Alarm Systém je 433MHz Bezdrôtový Strobo Siréna, Alarm Kompatibilný So Alexa Domovská stránka Google APP Tuya

Hodnotenie:
0%
4.4 / 5 ( 5 )
SKU
p132919

Štítky: alarm kerui, senzor wifi, alarm dverí, prepínač tuya, smart home, alarm b ez p e, 240v alarm, dvere tuya smart, alexa, alarm gsm systém.

Skladom
€31.12 €41.50

Tuya Smart Alarm

Tuya Smart WiFi Domov Bezpečnostný Alarm Systém je 433MHz Bezdrôtový Strobo Siréna, Alarm Kompatibilný So Alexa Domovská stránka Google APP Tuya

Balík obsahuje:

1 x smart siréna 1 x diaľkový ovládač 1 x bezdrôtové dvere/magnetické čidlo 1 x bezdrôtový PIR snímač 1 x USB napájací adaptér Prispôsobené objednávky sú akceptované. Ak potrebujete viac zariadení,prosím, kontaktujte nás.

Popis Výrobku:

1. Na základe TUYA smart home platform, pracovať s väčšinou TUYA smart, Kompatibilný so Alexa,Google Asistent,IFTTT,atď. 2. na základe smart produkty. 3. na mieste high-decibel alarm ,blikajúce svetlá a iné alarm režimy. 4. Home arm, Preč arm, Disarm. 5. Low-battery detekcie. 6. systém vypnutie detekcie. 7. detekcia sabotáže 8. vstavanú batériu.

Zariadenie Kontroly

Práca s domáce zariadenie, jednoduché na ovládanie vášho prístroja.

Jedno telefónne volanie jednej skupiny tiesňové číslo, správa aktuálny čas, kedy stlačte tlačidlo hovor program APLIKÁCIE, nájsť užívateľov pozície AGPS technológia Anti obťažovanie, aktívne len vtedy, keď batériu je potrebné nabiť.

Teplé srdce

Multipe režimy, flexibilné výber.

Parameter:

RAMENO: alarm s zvukový a svetelný záblesk. Home ARM: iba svetelný záblesk na alarm. Disarm: iba SOS alarm k dispozícii. Diaľkové Conntrols: max 8 KS. Detektory:max 24 KS. Objem:vysoká/stredná/nízka. Pípnutie čas:1-180 sekúnd nastaviteľná. Načasovanie Ovládanie:Arm/Home Arm/Disarm. Príslušenstvo Frekvencia:433MHZ(môže byť prispôsobený na frekvenciách medzi 300-912mhz)

Inštalácia:

Nainštalujte infračervený detektor: Aby sa zabránilo falošným poplachom , pls dávajte pozor na nasledujúce body v pádovej PIR detektor pohybu: nie tvár sklo dverí/okna. Nie tvár predmetu, ktorý je ľahko swing . Nie tvár chladu a tepla air vent alebo chladu a tepla zdroj nábytok, alebo akékoľvek iné isolations by mali byť preč z zisťovanie rozsahu. Neinštalujte 2 alebo viacerých detektorov v rovnakej oblasti alebo to bude spôsobiť rušenie pri alarmu. Keď detektor je aktivovaná, a LED indikátor bliká , znamená to, že batéria je v nízkeho napätia, pls zmeniť to čo najskôr. Na detekciu vzdialenosť je menej ako 8 metrov , na prenosovú vzdialenosť je menej ako 80meters. pls test vzdialenosť po inštalácii. Prekážky budú mať vplyv na vzdialenosť.

Nainštalujte dvierka detektor:

Rozdiel medzi magnetom a snímač by mal byť menšia ako 10 mm. Po installtion , ak uviesť svetlo detektora pri otvorení dverí , dokazuje to je úspešne nainštalovaný. Ak naznačujú, svetla, dvere detektor bliká, keď je aktivovaná , znamená to, že batéria snímača je v nízkeho napätia , a budete musieť zmeniť batérie asap. Odovzdať vzdialenosť detektorov je menej ako 80meters v otvorenom priestore . prosím test vzdialenosť pred inštaláciou .prekážky sa zmenia na prenosovú vzdialenosť.

Doprava:

Výrobok bude dodaný do 3 dní (okrem sviatkov a verejné povolanie) po platby prijaté. Ako na prepravu spôsobom, budeme vyberať najlepšie a najrýchlejšie jeden pre vás podľa rôznych krajín. Všetky naše prepravné spôsob, ako sa majú sledovacie číslo. Ak ste z Ruska, prosím, nechajte vaše celé meno sa mi,vďaka!! Ak sa rozhodnete, DHL alebo Fedex,politiku každá krajina je iný, budete musieť zaplatiť dodatočné colné poplatky.Nemôžeme ovládať. Ak máte akékoľvek ďalšie požiadavky. Prosím, nechajte správu na mňa. Každý kupujúci má povinnosť vymazať ciel.Ak zásielku nie je možné zúčtovať, to bude zničená. To bude veľmi veľká strata.Ak chcete zabrániť strate. Prosím vyberte vhodné prepravné služby.ďakujem.

Záruka:

Všetky výrobky wil nie vytlačiť logo značky, výrobku s logom nie je ľahké prejsť Ciel. Budeme robiť celý test pred pošlite tento produkt, takže budete mať ideálny produkt. Všetky alarm hosť boli Zapečatené štítku sa, prosím, nie trhať štítku. Nie všetky 433MHz príslušenstvo kompatibilné so všetkými 433MHz alarm systém na trhu. Prosím, opýtajte sa ma, keď majú problém. 2 Roky náhradné záruka, kupujúci je zodpovedný za vrátenie poštovného.

Spätná väzba:

Na veľmi malú pravdepodobnosť. Niekedy dodať čas sa môže odkladu niekoľko dní, z dôvodu nepriaznivého počasia, alebo počas plnej sezóny, prosím, nebojte sa. Opýtajte sa mi oneskorenie chrániť čas. Ak ste spokojní s týmto produktom, prosím, nechaj ma 5 hviezdičiek spätnú väzbu, budem služba lepšie a lepšie ! Ak máte akékoľvek otázky, pred odchodom nás negatívna spätná väzba, prosím, dajte nám možnosť vyriešiť problém . Budeme sa snažiť v našich silách, aby ste spokojní riešenie spôsobom.

  • Heslo Klávesnice: No
  • Typ Alarmu: Budík
  • Certifikácia: CE
  • Displej: No
  • Video rozhranie: No
  • Číslo Zóny: podpora 24 bezdrôtové príslušenstvo
  • Zapnutie Stráženia Typ: FR Remote-controller
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Číslo Modelu: H1
  • Veľkosť: (D)65mm * (H)36mm
  • Súprava Konfigurácia: Dvere/Okno, Senzor
  • Názov Značky: earykong
  • Typ Pripojenia: Bezdrôtové
  • Výstup Počet: aplikácia správy alarmu
  • Moc: USB 5V

2020-12-24 Vendor really cares about satisfaction, you will be happy!
5/ 5 stars
2020-10-19 Fast delivery and easy setup. thanks
5/ 5 stars
2020-10-26 all good , works as advertised, connects well
5/ 5 stars
2020-08-24 Funciona perfectamente.
5/ 5 stars
2020-10-07 Base
2/ 5 stars
Napísať recenziu

Môžete tiež rád!