!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

Blackout Závesy Farebné Dvojvrstvové Star Okenné Záclony pre Spálne, Obývacia Izba Okno Liečba BlindDecoration

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

Blackout Závesy Farebné Dvojvrstvové Star Okenné Záclony pre Spálne, Obývacia Izba Okno Liečba BlindDecoration

Hodnotenie:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
p135512

Štítky: byetee opony, opona obývacia izba luxus, dvojvrstvový závoj opony, kúpeľňa li, guľôčky záves dverí, zomrie záclony, záves dverí, záves pre live priestor, hotové závesy, Opona.

Skladom
€22.22 €24.69

Popis Produktu

Materiál: 100% polyesterových vlákien, Vyrobené z troch vrstiev tkaniny+Tylu, jemné textúry, možnosť zavesiť prirodzene, zvýšiť celkovú chuť domova. Dizajn: Duté-Out Design, gradient Prúžok tylu prekrytie, nádherné farby s dutým vyhotovením, štýlový, aby vaša izba špeciálne Ideálny Decor - Premeniť akýkoľvek dieťa izba s touto roztomilé a farebné duté star záclony, mihotavý star a svetlé farby sú vynikajúce pre dievča, spálňa, detský spálne, alebo herňa, táto opona panel dodáva radosť do každej miestnosti, ako aj toľko potrebné tieň a súkromie. Zapôsobiť na svoju rodinu a priateľov, s vašej detskej izby nové záclony! Jednoduchá Starostlivosť - Stroj umývateľný, bubnové suché. Rýchle žehlenie alebo parné čistenie v prípade potreby. Neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky a Navštívte náš obchod sa dozviete oveľa viac o vitrín Dokonalý Servis: k Dispozícii sú rôznych veľkostí si môžete vybrať, ktoré môžu byť rezané. Odporúčame zakúpiť veľký nákup nie malé. Ak máte pocit, že ste chceli na mieru vášho opony veľkosti,stačí nám poslať e-mail a my vám výrobu na svoju veľkosť. ak existuje akékoľvek kvality problém s vašim nákupom, kontaktujte nás. Vrátime vám hodnota položky alebo poslať náhradníka.

Poznámka:

1,cena len za 1 kus ( panel ) / Tylu a Opona sa predáva Samostatne. Nie je zahrnuté: záclonové tyče/rail/korálky/záclonka/strapec 2,Aby sa zmestili vaše okno lepšie, s rozmermi asi 2 krát toľko ako okno. Napríklad: šírka=150 cm, Výška=270cm, odporúčame kúpiť 2 ks závesy W150xL270cm Akceptovať vlastné veľkosti (Prosím, neváhajte a kontaktujte nás, ak sa vám nepodarí nájsť veľkosti, ktoré chcete.) 3, Farby: Všetky položky sú skutočné streľba. Avšak, rôzne monitory a rôzne jasu môže spôsobiť farby mierne líšiť 4,Balík Zahrnuté : 1 ks x opony

Otázka

Q1. Môžete prispôsobiť veľkosť pre mňa? -- Áno, môžem. Ak máte špeciálnu požiadavku o veľkosť, prosím, kontaktujte ma . Ak chcete zmeniť dĺžku, prosím zanechať odkaz ľubovoľnej dĺžky Menej ako 260cm . Q2 . Je cena za jeden kus alebo dva kusy opona? -- Cena Za Jeden Kus / Jednej Strane. Ak potrebujete dva kusy, prosím, zvoľte Množstvo 2 pri zadaní objednávky. Q3 . Musím zaplatiť daň? -- Rôzne krajiny majú rôzne politiky . Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sa kupujúci " zodpovednosť. Q4 . Je tam nejaký sledovacie číslo pre svoj položky? -- Áno, môžeme dať sledovacie číslo na vás, akonáhle aby vyslal, a vy môžete získať údaje o stave podľa vašej objednávky detaily. Tipy • Prosím, aby 3-10 cm devition vzhľadom na lemovanie. • Všetky položky sú skutočné streľba. Avšak, rôznych monitoroch môže spôsobiť farby mierne líšiť.

O Dopravu

Ponúkame štandardné dodanie spôsob, ako pre USA zákazníkov, ktoré zvyčajne trvá 7 až 15 pracovných dní, aby sa dospelo. Prepravujeme balíky s sledovacie číslo pre všetkých krajinách,prosím, aby 2-4 týždňov dodať, ak balík nie je prijatá v 4-5 týždňov, prosím, kontaktujte nás. Budeme odoslať alebo vrátenie peňazí pre vás. Brazília, Argentína, Izrael, ruská Federácia a Ukrajina, zákazníkov prosím, láskavo čakať niekoľko týždňov (zvyčajne o 40-55 pracovných dní). O dovozné dane, prosím, vyšetrovanie miestneho vlastné pre detaily,nie je zahrnuté v cene a prepravné.

O Vracia

Mohli by sme ponúknuť vrátenie peňazí, a žiadosť o vrátenie je k dispozícii iba žiadosti do 15 dní po parcely prijaté &vrátenie položky ako v rovnakom stave, v akom prijaté. Ponúkame vrátenie peňazí v prípade, že položka je rozdelené na jeho príchod, všetko, čo musíte urobiť, je nám pošlete jasné obrázky zobraziť preletí. Chybný situácia musí byť zaznamenaný do 7 dní po doručení. Pre Všetky Non-predávajúci chybu dôvod, kupujúci by mal zaplatiť za prepravu poplatok za náhradný alebo re-zásielky. Vyhradzujeme si však právo odmietnuť akúkoľvek vráti alebo vrátenie peňazí v prípade objektívnych dôvodov.

Služby Zákazníkom

Sme naozaj hrdí nielen na rôzne výber k dispozícii, ale aj na úrovni služby zákazníkom môžeme ponúknuť. Náš skúsený tím, sú k dispozícii pondelok - piatok o pomoc alebo radu. Pošlite nám e-mail cez Pspublishing.sk správy. Budeme reagovať na všetky e-maily do 24 hodín od pondelka do piatku. Ak vás napíšte nám, budeme normálne odpovedať do jedného pracovného dňa.

O Spätnú Väzbu

  • Štýl: Európa
  • Umiestnenie: Okno
  • Funkcie 3: Priedušná 80%-95% zatienenie sadzba
  • Vzor Typ: Duté-Out Hviezdy
  • vzor: Pevné
  • Materiál: 100% Polyester
  • Technics: Tkané
  • Číslo Modelu: CL004GP
  • Platné Okna Zadajte: Francúzske Okno
  • Spracovanie Príslušenstvo Náklady: Zahrnuté
  • Funkcie 1: Moderná Obývacia Izba Záclony
  • Formát: Ručné ovládanie
  • Typ Inštalácie: Stropné Inštalácie
  • Otváranie a Zatváranie Metóda: Ľavej a Pravej Biparting Otvorené
  • Druh: Opona
  • Použitie: Hviezda Okenné Záclony Domov Dekoratívne Doplnky
  • Funkcia: Vysoká Tieňovanie(70%-90%)
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Funkcie 2: Double-layer tkané

Napísať recenziu

Môžete tiež rád!