!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

CNC NEMA 23 Stepper Motor Príslušenstvo Držiaky Držiak Podpory Police nema23 Krokovanie Motor Pre 57 Držiak Motora

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

CNC NEMA 23 Stepper Motor Príslušenstvo Držiaky Držiak Podpory Police nema23 Krokovanie Motor Pre 57 Držiak Motora

Hodnotenie:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
p135715

Štítky: nema23 mount 4pcs, nima 23 stepper motor, polica podporu, úrad polica podporu, nema 17 znížiť, držiak police držiak, 23 nema stepper motor, držiak nema, 775 motorových mosadz, elektrické strane krok pre deti.

Skladom
€5.94 €9.14

1.Sme sú zamerané na predaj rôzne druhy komponentov.Ako lineárne sprievodca, gule posádky ,ložisko,na motor,vodič,spojky,vreteno,invertor ,presuňte reťazca,napájanie gears a stojany a iné časti strojov. 2.Ak potrebujete viac komponentov, 3.Ak chcete niektoré súčasti sú prispôsobené na mieru! 4.Ak tam sú niektoré problémy( vrátane: množstvo,kvalitu,chýbajúce a tak ďalej) pre našich obchodných,prosím, kontaktujte nás čo najskôr,ponúkame vám dobrý spôsob, ako vyriešiť naše problémy. 5 . 6. Všetky výrobky, ktoré predávame môže prijať hromadné objednávky s lepšie ceny a nižšie náklady na dopravu. Kontaktujte nás, ak máte akékoľvek požiadavky, sme úprimne chcú usadiť dlhú obchodné vzťahy s vami.

POZNÁMKA:

Máme nižšie tovaru , prosím, kliknite na obrázok na zobrazenie, ďakujem! kábel pretiahnite reťazca gears & regály & gear box motor & autom a redukcia & motorových montáž spojky, lineárne koľajnice skrutku (guľôčkovej skrutky,T-skrutku) ložisko balík obsahuje: 1pcs 57 stepper motor podprsenka

  • Štruktúra: Jednej strane Držiaku
  • DIY Dodávky: ELEKTRICKÉ
  • Použitie: Držiak Motora
  • Číslo Modelu: 57 stepper motor držiak
  • Štandardné alebo Neštandardné: ŠTANDARD
  • Materiál: Hliníkové Zliatiny

Napísať recenziu

Môžete tiež rád!