!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

Z nehrdzavejúcej ocele rovné rúry/potrubia,22/25/32mm,Zrkadlový povrch,Šatník tyčou Oblečenie rod veža vešiak,DIY časti nábytku

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

Z nehrdzavejúcej ocele rovné rúry/potrubia,22/25/32mm,Zrkadlový povrch,Šatník tyčou Oblečenie rod veža vešiak,DIY časti nábytku

Hodnotenie:
0%
5 / 5 ( 2 )
SKU
p136291

Štítky: vintage skriňa, zrkadlo, počítač panel, spálňa furnitur, nástenné tyče vešiak, výbava dreva, 25 mm oceľová trubka, 2 ks nehrdzavejúca oceľ lodné strane železničnej, 56mm nehrdzavejúcej ocele rúry, nastaviteľné šatník rúry, pvd hodinky.

Skladom
€13.17

Z nehrdzavejúcej ocele rovné rúry/potrubia,22/25/32mm,Zrkadlový povrch,Šatník tyčou Oblečenie rod veža vešiak,DIY časti nábytku

Parametre

------------------ Materiál: nehrdzavejúca oceľ Rúry hrúbka steny 1-1.2 mm (chyba ±0,1 mm) D22mm : vonkajší priemer potrubia : 22 mm D25mm : vonkajší priemer potrubia : 25 mm D32mm : vonkajší priemer potrubia : 32mm Package: meter Dôvery nám: dostanete, čo si zaplatí ! Je to stojí za každý cent z toho !

Displej ----------------------

Nákupný Sprievodca

-----------------------

Platby:

1. Sme prijali Escrow platby.

2. Prosím, uistite sa, potvrdiť objednávku keď dostanete položky v dobrom stave, pretože keď ste na mieste, poradí, vaše peniaze, je prenos do Úschovy, nie náš účet.

3. Naše ceny nezahŕňajú žiadne clo alebo dane.

Doprava:

1. Máme loď po celom Svete ako Darček.

2. Ďalšie povinnosť alebo vlastná poplatok sú kupujúcich zodpovednosť.

3. Tovar bude odoslaný do 1-7 pracovných dní po platbe ukončené prijaté.

4. Čas dodania závisí od destinácie a iné faktory, môže to trvá až viac dní .Ak sa nemôžete dostať to, po 40 dňoch. Prosím, kontaktujte nás pre rozlíšenie.

5. Prepravné môže ovplyvnené sviatky, udalosti a ďalšie nejasnosti. Mohli by sme nemali záruku, čas príchodu.

Odoslať a Vrátenie:

1. DOA(Dead on Arrival) alebo Nesprávny tovar vám bude ponúknutá exchange. Vrátenie bude ponúknuté v prípade, že zásoby nie je k dispozícii.

2. Poštovné a manipulačné poplatky nie sú refundovateľné. Položka musí byť vrátený nepoškodený, v pôvodnom okne.

3. Kupujúci je potrebné zaplatiť spiatočnou adresou.

4. Ak chcete vrátenie peňazí, pretože položky vady, alebo nejaké iné problémy s kvalitou, prosím, kontaktujte nás do 3 dní po vás dostať. Poplatok týkajúce sa vrátenia mailing by mali byť prekonané Zákazníkov.

5. Menej než 0,5% zväzok sa niekedy môžu stratiť ,ale prosím, nebojte sa o to .Ak sa vám stále nedarí dostať svoje objednaných položiek v rámci odhad času ,prosím neváhajte a kontaktujte sa s nami, ako rýchlo, ako môžete .Sme bude zodpovedný za preposielanie nové položky.

Záruka a Pripomienky:

1. Vážime si vášho podnikania, ak ste spokojní s našimi službami, prosím, zanechajte nám 5 hviezdičiek pozitívnu spätnú väzbu. a my vám urobiť to isté pre teba. Ak máte akékoľvek otázky, kontaktujte, prosím, najprv nás, a my vám odpovedať na všetky otázky od našich zákazníkov v jeden pracovný deň .jednoducho dochádzky, negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu nemôže vyriešiť problém.

2. 12 mesiacov Záruka Výrobcu (s Výnimkou contrived poškodenie alebo misusage). Akýkoľvek produkt sa bude testovať v 100% pred dodaním.

3. Zákazníci sú zodpovední za spätné doručenie na nás s riadne balenie chcete opraviť, a potom by sme byť zodpovedný za preposielanie zásielok do kupujúcich. Kontaktujte nás prosím najprv by ste sa chceli vrátiť. Budeme poskytovať úplnú adresu.

4. Ak niečo nie je dostatočná, prosím, kontaktujte nás na vyriešenie problému. Je to naše potešenie na opravu.

  • Pripojenie: Zváranie
  • Materiál: Z Nehrdzavejúcej Ocele
  • Druh: Priechodky
  • Číslo Modelu: F009
  • vedúci kód: KOLO

2020-11-17 ok
5/ 5 stars
2020-12-13 Perfect
5/ 5 stars
Napísať recenziu

Môžete tiež rád!