!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

5 Palcov 125 MM, 8-Otvor Back-up Brúsenie Pad Nechty Háčika a Slučky Sander Podklad Pad pre Elektrické, Makita Orbitálnej Sander

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

5 Palcov 125 MM, 8-Otvor Back-up Brúsenie Pad Nechty Háčika a Slučky Sander Podklad Pad pre Elektrické, Makita Orbitálnej Sander

Hodnotenie:
0%
5 / 5 ( 1 )
SKU
p137167

Štítky: orbitálne sander da, gélové nechty sander, orbit sander, sander, pás brúska, vlákno krúžok, pre makita hr2450, bubon piesku, remeselník, ktorý osciluje vretena sander, vŕtačka makita.

Skladom
€3.97 €6.01

Názov:5 Palcový Sander Pad

Model:F22745

Špecifikácie

Vhodné pre Porter Kábel/Black&Paluby/DeWalt/Makita

Farba:čierna

Materiál:PU

Vonkajší Priemer:125 mm

Vnútorný Priemer:28mm

Otvory:8

Nechty:3

Funkcie

-Určené pre brúsenie plochých povrchoch, nahradiť tieto podložky sú vyrobené z vysoko kvalitnej, dlhodobej spotreby kaučuku pre dlhú životnosť a navrhnuté tak, aby poskytovali hladké povrchové úpravy, zabraňuje disk držiteľov.

-táto efektívna 8-otvor podložku pracuje s sanders, ktoré majú systém zberu prachu. Ultra-pohodlné prachu zbierka funkcií, 8 dier, ktoré nasávať utieranie prachu prach a nečistoty v montážnej vrecka na prach.

-Náradie, štetce sú používané najmä na upratovanie domácností, ako je napríklad gauč, kuchyňa, kúpeľňa, drevo, dlaždice, koleso automobilu atď.

-Build-3 otvory na montáž skrutky pre rýchlu a jednoduchú inštaláciu, A pre väčšiu brúsny papier uchopenie.

-Brúsenie back-up pad môže byť inštalovaný na stroje na leštenie a brúsenie s diskami.

Poznámka

-Prosím, aby trochu chyba kvôli ručné meranie. prosím, uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.

-Farba môže mať rôzne ako rozdiel displej, prosím pochopiť.

Package Zahrnuté

1 x Sander Pad

/ O služby /, On - Time Dodávky vrátenie peňazí ak výrobok nie je prijatá v zaručené dodacia lehota Dlhšia Ochranu 15 deň viac ochranu po dokončení objednávky Vráti Extra Vrátiť akýkoľvek produkt,ale len tie, v perfektnom stave Zaručenú Kvalitu Zaručenú Kvalitu alebo Úplné vrátenie peňazí

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť riešiť akýkoľvek problém a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Druh: Brúsne Podložky
  • DIY Dodávky: Tesárstvo
  • Číslo Modelu: Brúsne Nástroje
  • Názov Značky: Drillpro

2020-09-05 Good
5/ 5 stars
Napísať recenziu

Môžete tiež rád!