!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

2020 Zimné Svadobné Kožušiny Zábaly Svadobné Bolero Kabát Lacné Svadobné Šatkou Plášte Plus Veľkosť Bolero Umelú Kožušinu Šály, Svadobné vesty

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

2020 Zimné Svadobné Kožušiny Zábaly Svadobné Bolero Kabát Lacné Svadobné Šatkou Plášte Plus Veľkosť Bolero Umelú Kožušinu Šály, Svadobné vesty

Hodnotenie:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
p139718

Štítky: boho svadobné kapskom, bolero kabát žena, kožušiny zábal, pearl ženy kapskom, kožušiny, podložky kapskom, umelú kožušinu šatka, pokrčiť, nevesta bunda, bolero ženy, plášť svadbu.

Skladom
€16.47 €20.58

Produkt Vykazuje

Zadarmo veľkosť oblek na : Šírku ramien 41-42 cm, Prsia 90-95 cm

XXL veľkosť oblek pre : rameno Šírka cca 45 cm, Prsia cca 100 cm

Poznámka :To trvá 20-35 dní do vášho domova cez ChinaPostAir,

takže prosím, kúpiť si ju pred jeden alebo dva mesiace za vašu veľkú udalosť.

Ak si to vyžaduje naliehavá situácia, môžete si vybrať DHL express. Ďakujeme!

Poznámky

1) z Dôvodu sme len zákazku tieto šaty podľa referenčného obrázky s oveľa nižšiu cenu, než pôvodný úradná cena ,takže nemôžeme uistite sa, že 100% presne rovnaké ako na obrázku ,ak si myseľ, buďte opatrní na objednávku .

2) Naše šaty quanlity a podobné stupeň je veľmi vysoká ,podobná stupeň môže byť viac ako 96% .

3)poplatky sú účtované podľa vášho krajine, takže sa nebudeme starať o ne. Ale ak máte akékoľvek návrhy, sme weill v našich silách, aby nižšej takýchto prípadoch.

4) Vzhľadom na svetlo problém a rôznych obrazovkách dôvod ,tak tam je vždy nejaký farebný rozdiel sa nemožno vyhnúť . Vďaka za vašu spoluprácu a porozumenie. Užite si svoj nákup.

Návrat Politiky

Uvedomujeme si, že to je ťažké kúpiť šaty cez Internet, a naozaj sa snažíme, aby ste boli spokojní s nákupom. Takže prosím, prečítajte si návrat politiky nižšie opatrne. Odmietame vrátiť tovar bez kvality alebo veľkosti problémy,

1). Musíte nás kontaktovať do 3 dní (72 hodín) od prijatia šaty(es). Prosím, uviesť problém z prijatých tovarov a dôvod pre návrat.

2). Položka(y) musí byť vrátený v jej pôvodnom stave, bez známok opotrebovanie, poškodenie, alebo pachov.

3). Návrat poštovné bude kupujúceho zodpovednosti.to je kupujúceho zodpovednosti zaplatiť za prepravu poplatok za zaslanie späť a exchange.

4). Len problémy kvality alebo veľkosti chybu ,budeme akceptovať vrátenie.

5).Ak nie ste spokojní s položkami pre vaše vlastné dôvody, okrem toho, že je prispôsobené šaty alebo propagačné šaty, môžete tiež získať náhradu, ak sú výrobky vrátené do 3 dní s originál značky a balenie. Len ste povinní zaplatiť 15% doplnenie stavov poplatok a dva spôsoby, ako náklady na dopravu.

6).Ako na zákazku veľkosť a farbu ,nebudeme akceptovať vrátiť .

  • Technics: TLAČENÉ
  • Materiál: Umelú Kožušinu
  • Číslo Modelu: Q-016
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Oddelenie Meno: Dospelý
  • Položka Druh: Svadobné Zábaly
  • Názov Značky: GEYATING

Napísať recenziu

Môžete tiež rád!