!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

V SÚLADE T500 TX500 T100 T200 T600 SP SmartCore AP SmartCore Prémiové Slúchadlá Pena TIPY

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

V SÚLADE T500 TX500 T100 T200 T600 SP SmartCore AP SmartCore Prémiové Slúchadlá Pena TIPY

Hodnotenie:
0%
4.6 / 5 ( 5 )
SKU
p13977

Štítky: headset náhradné diely, ca01, kartu t500, dunu titan, kotion uší, dvere t600, smsl z, dunu, fones sem fio, kábel fiio.

Skladom
€7.33

Izolácie T-500/Tx-500/T-100/T-200/T-600/SP SmartCore/AP SmartCore Prémiové Slúchadlá Tipy Pena Počuť Viac

POZNÁMKA:

Továreň zapečatené balenie SÚLADE Izolácie T-500 je 3 páry na jednu kartu . Objednávky na nákup 1 pár je akceptovaná pre zákazníkov, ktorí chcú zažiť výkon peny .Prosím, láskavo uvedomte si, že ak si objednáte 1 pár , vľavo pár / Middle pair / Správny pár by byť odrezané vyberaní náhodne a dodáva sa bez ďalšieho upozornenia . - Čistí vnútorné steny zvukovodu pred použitím, ktoré môžu predĺžiť život peny. - Prijaté peny sa môže použiť priamo bez čistenie, Je to normálny jav, že prvé použitie môžu mať cudzích pocit telo. - Nie umyť peny ako celok, alebo použiť na vysokej koncentrácie chemických mlieko. Inak, peny, materiál bude poškodené, čo bude mať vplyv na pomalé, rebound a skrátiť životnosť earplug. - Odporúča sa vymeniť pár peny okolo 2-4 mesiace(skutočný čas a frekvencia sú spojené). ľudia, ktorí majú zvukovodu ochorenia, prosím, použite ju pod vedením lekára. - Všimnite si, prosím, slúchadlá zobrazí na hlavnom obrázku a podrobne stránke v SÚLADE ucho bavlny sú len pre uvedené použitie účinok .

* T-500 nemá "INTEGROVANÉ VOSK-STRÁŽE", (Iba " TX " typ "INTEGROVANÉ VOSK-STRÁŽ") .

POPIS PRODUKTU:

Slúchadlá Tipy ak Chcete, aby Vás Počuť Hudbu, Nie Svete Slúchadlá by mali byť dobré pre viac než len potrubia sladká, sladká hudba pre vaše uši. Zatiaľ čo prinášajú zápchy na vás, tiež by mali mať nežiaduce hluk von. Počúvanie hudby, ako to má zvuk—čistý, jasný a ako sa vám to páči. Sme v Súlade vedieť, čo si túžia keď príde na váš zážitok z počúvania, či ste celkom pre fanúšikov alebo len chcete blokovať všetky zvuky sveta na vaše každodenné dochádzanie do práce. To je dôvod, prečo sme vyvinuli Izolácie Série Pena Tipy.

Tech Za Slúchadlá

Izolácie 500 slúchadlá sú na mieru šité, aby sa zmestili rôzne slúchadlá na trhu. Aj keď sa môže zaplatili vysokú cenu pre vysoko kvalitné slúchadlá, zvuk jasnosť je stratené alebo muddled, ako to prejde cez low-kvalitné silikónové gumy slúchadlá tipy že prišiel zabalený s nimi. Ak chcete získať čo najviac z vašej slúchadlá, v Súlade™ vytvoril prémiové slúchadlá tip nahradenie šité na mieru, ktoré tlmia hluk a zámok v hudbe.

Niekoľko inovatívnych zvukovo-izolačné vlastnosti patrí:

- Maximálna Izolácia Hluku: počuli Ste správne. Maximálne. Hluk. Izolácie. S dva-krát viac decibel zníženie ako silikónové eartips, budete môcť prehrávať hudbu pri pohodlnej úrovni, pretože zvuk nie je získanie stratených a rušivým hlukom nie je nechať. Decibel zníženie sa dosiahne prostredníctvom robiť eartip, že je 10-krát hrubšie ako štandardné tip. Takže zatiaľ čo nemôžeme urobiť váš byt steny hrubšie zablokovať vaše hlučných susedov, môžeme sa aspoň, aby eartips schopný robiť len to. - Vynikajúci Zvukový Zážitok: Tieto typy boli navrhnuté s cieľom vytvoriť dokonalú zvukovodu tesnenie. Podľa funneling zvuku do ucha a zároveň tesniace z hluku, budete skúsenosti rozšírené basy a krištáľovo čisté výšky.

- Bezpečné In-ear Fit: Táto patentovaná viscoelastickej pamäťovej peny má vážne grip—100% lepšiu priľnavosť ako silikónové, že je. Izolácie 500 tipy sú aj telesné teplo-aktivovaný, čo znamená, že si len držať pevnejšie ako reagovali na vaše telo temp. - Extrémny Komfort: urobili Sme pena 30-krát mäkší ako silikónové gumy, takže pri uchu kanálov môže mať pocit, unavené alebo achy po len hodinu alebo tak počúvania predtým, teraz si môžete vypočuť celý deň, bez toho, aby vec.

Dĺžka/Výška: 10.67 mm ± 0.65 mm (0.420" ± 0.025") Šírka/Priemer v proximal end (koniec pripojenie k zariadeniu): Médium: 12.45 mm ± 0.50 mm (0.490" ± 0.020")

  • Položka Druh: Ušné Vankúšiky
  • Materiál: Pena
  • Názov Značky: dunu
  • Veľkosť: S/M/L
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Package: Áno
  • Číslo Modelu: T500 T100 T200 T600

2020-08-31 Очень хорошие затычки. Звук значительно улучшился. Шикарная звукоизоляция. Появился приятный бас.
5/ 5 stars
2020-08-28 Пришло быстро за 11 дней. Упакованно было хорошо. Коробка была закрыта. Я доволен, подошли отлично. Seller: thank you.
5/ 5 stars
2020-09-21 They keep Me small and move inside my ear. They don't do sound insulation right
3/ 5 stars
2021-01-06 very fast delivery ! high quality, it fits my ears perfectly ! Recommended !
5/ 5 stars
2020-09-21 T100 fits the Sabbat E12/E12 Ultra. And about the quality, its comply. Always very high quality buds.
5/ 5 stars
Napísať recenziu

Môžete tiež rád!