!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

Prírodný Modrý Kameň Lapis Lazuli Bod Vyrezávané Šesťhranné Prívesok v Tvare Reiki Čakra Korálky, Kamene Pokryté Prívesok 1pc

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

Prírodný Modrý Kameň Lapis Lazuli Bod Vyrezávané Šesťhranné Prívesok v Tvare Reiki Čakra Korálky, Kamene Pokryté Prívesok 1pc

Hodnotenie:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
p144359

Štítky: hairband hviezda, prívesok s lazuli, lapi lazuli, lapislazuli kameň, necklac, cabochon lapis lazuli, bielizeň črievičku, dolphin zlatý prsteň, minebea, kapela make-up.

Skladom
€5.62 €7.40

Popis:

Hlavný materiál: Kameň Lapis Prívesok, veľkosť: cca 53*32mm Hmotnosť: cca 7g obrázok je len pre vašu informáciu,kameň, ktorý ste dostali bude podobné, pretože prírodné kamene

O naše produkty:

1.Kvalitné konkurencieschopné ceny ,rýchle dodanie ,drop shipping je k dispozícii, najlepšie a včasné služby 100% spokojnosti;

2.Môžete veľkoobchod ich na ďalší predaj ,môžem poštovné ich vymenovať adresu;

3.Akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte ma včas ,bude odpovedať v priebehu 12 hodín s výnimkou víkendov;

4. Vitajte na kúpu produktov na mojej webovej stránke som veľmi rád, že sa moje najlepšie pre vás najlepšiu kvalitu a najlepšie služby.

Spôsob dopravy:

Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

Čína Príspevok Vzduchu 15-35 dní; EMS 8-13 dní; DHL 5-8 dní;

Vracia:

Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim každý zákazník najlepšie, čo sme mohli .Vrátime vám položiek vrátená do 7 dní od ich doručenia, z akéhokoľvek dôvodu. Vrátenie peňazí sa bude venovať, ak položky sú vrátené v pôvodnom stave. Tovar, ktorý je poškodený alebo chýbajúce súčasti je nevratný. Kupujúci sú zodpovední za návrat poštovné správne balenie. Na prijímanie položiek, vrátime vám okamžite.

Záruka A Údržba :

Ponúkame 1 mesiac výmena a 12 mesiacov údržba záruky. Položky môžu byť vymenené v priebehu prvého mesiaca alebo udržiavané pre prvý rok. Kupujúci je zodpovedný len za návrat poštovné poplatky za záruka položky. (Vo väčšine prípadov, kupujúci bude mať vrátiť problém komponenty skôr ako celý balík.). Pred vrátením položiek, prosím, uistite sa, že ste si našu spiatočnú adresu a napísať o doručenie detail listu. Prosím, použite pravidelné poštové služby a pošlite nám sledovacie číslo. Hneď, ako sme prijímať položky, budeme opraviť alebo vymeniť čo najskôr.

Ponúkame len kvalitné výrobky. Rýchle Dodanie, Kvalitné. Ak existuje iný problém, prosím neváhajte a kontaktujte nás! Odpovieme vám čo najskôr! Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim každý zákazník najlepšie, čo sme mohli.

  • Oem: Áno
  • Funkcia: Gravírovaných kameňov
  • Štýl: Ľudové Umenie
  • Veľkosť: Approx 53*32mm
  • Tvar: Prívesok S Reťazca
  • Materiál: Lpais Lazuli
  • Hlavná Farba: modrá
  • Použitie: Obchodné dary, Diy Šperky, reiki liečenie
  • Regionálne Funkcie: Európa
  • Tému: Vyryté Kameň
  • Dropshipping: Áno

Napísať recenziu

Môžete tiež rád!