!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

00# HPMC Kapsule 100-2000 ks! Jasné,Bielej farby,Rastlinné Prázdne Prípade,HPMC Vegetariánska Prázdne Kapsule! (spojené alebo oddelené)

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

00# HPMC Kapsule 100-2000 ks! Jasné,Bielej farby,Rastlinné Prázdne Prípade,HPMC Vegetariánska Prázdne Kapsule! (spojené alebo oddelené)

Hodnotenie:
0%
4.67 / 5 ( 3 )
SKU
p1446

Štítky: sr2ez, sviečka pre jar, opakovane tassimo, iskra, horák, svietnik jar, metyl, cohiba jar, vegánska, lila sveter, mince držiteľa plastové.

Skladom
€5.68

Vážení Zákazníkov! Vitajte v mojom obchode!

Pri zadaní objednávky,Prosím, láskavo nechaj ma správu aby mi povedali, že potrebujete pridal kapsúl(hornej a spodnej časti kapsule sú uzavreté do jedného kusa) alebo oddelené kapsúl(horný a dolný kapsule sú sperated na dve časti).

Ak nechcete opustiť mi správu,som si konečne poslať pridal kapsule!

Ďakujem vám veľmi pekne za vašu spoluprácu!

Užite si nakupovanie v mojom obchode!

Špecifikácia:

1.Miesto pôvodu: Čína

2.Materiál:HPMC(hydroxy propyl-metyl celulóza)

3.Veľkosť: 00

Špeciálne advangates:

1.Rastlinného pôvodu. Obsahujú škrob, žiaden lepok,žiadnu bielkoviny alebo tuky. Splnenie pojem moderného spotrebu a dopyt po vegetariánske a špeciálne kultúry.

2.Nemusíte sterilizovať s etylénoxidu.

3.Môžeme ovládať vody vegetariánskych kapsúl na :3-8%. Pre tých, vysoká absorpcia vody prášok,granule,medicíny atď., vegetariánskej kapsule bude najlepšou voľbou.

4.Vegetariánskych kapsúl, ktoré môžu byť uložené na 0-70 stupeň celzia, zatiaľ čo želatína kapsuly musia byť skladované pri teplote 16-25centigrade stupeň.

5.Vegetariánske kapsle môžu byť farebné a tlačené s jedlé farbív a prírodných tlačiarenských farieb na indentify vášho produktu na trhu.

Chemické Štandard Vegetariánska Prázdne Kapsúl

Čas rozpadu: Nie viac ako 30 minút

Strata na Sušenie:3.0-8.0%

Ťažké Kovy(PPM Pb): najviac 10

Vegetariánske kapsle sú vyrobené z hlavných materiálových HPMC(hydroxy propyl-metyl celulóza). Všetky sú prírodného pôvodu a môže meed vegerarian a kultúrne životný štýl potrebuje.

*Jasné Pridal kapsule

**Jasne Oddelené kapsule

***Biela Pridal kapsule

*****Biela Seperat ed kapsule

  • Regionálne Funkcie: Čína
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Názov Značky: SUNNYPK
  • Tému: láska

2020-12-25 Good capsules, arrived intact, the seller packs well
5/ 5 stars
2021-02-12 The truth is, they're nothing cheap now that I see what they occupy 200 capsules. Otherwise they perform their function but would not ask for them again
4/ 5 stars
2021-02-09 Excellent.
5/ 5 stars
Napísať recenziu

Môžete tiež rád!