!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

Ručné 50pcs Ružová Levandule Medveď Tortu Mulčovače Dieťa Inšpirovať Narodeniny Dekorácie Sprcha Usporiadanie Ovocie, Dezert Vyberá Vňaťou

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

Ručné 50pcs Ružová Levandule Medveď Tortu Mulčovače Dieťa Inšpirovať Narodeniny Dekorácie Sprcha Usporiadanie Ovocie, Dezert Vyberá Vňaťou

Hodnotenie:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
p14540

Štítky: medveď narodeninovú tortu, tortu vňaťou, chlapec tortu vňaťou, narodeninovú tortu vňaťou, cake decor vňaťou, medveď cupcake vňaťou, králik vňaťou, narozeninový dort dekor, topper, bunny tortu vňaťou.

Skladom
€7.72

Popis výrobku Materiál:Papier Obsah balenia: 50pcs Cupcake Mulčovače *vezmite Prosím na vedomie,* len na jednej strane, lesk druhej strane je obyčajný biely. Používame vysoko kvalitný materiál ručné / non-nižšie materiál porovnateľné lesk papiera, flash prášok nebude patriť, prosím, neváhajte ho použiť. [ Poštovné Politika]

1). Prosím, uistite sa, že vaša adresa je správna. Ak potrebujete zmeniť svoju adresu, prosím, zmeniť to, ako budete platiť alebo sa informujte nás včas.

2). Všetky položky bude odoslaná do 7 dní po prijatí platby, s výnimkou pre prispôsobené položky (sobota a nedeľa, sviatky je vylúčené).

3). Všetky položky budú odoslané prostredníctvom Čína Príspevok alebo iné plošiny spoločnosti.

[Vráti A Spätnej Väzby]

Sme presvedčení, že naše položka bude spĺňať a predčí vaše očakávania. Avšak, ak z akéhokoľvek dôvodu nie ste úplne spokojní, môžete vrátiť vaše objednávky v lehote 3 dní od dátumu, kedy dostanete. Položka musí byť vrátený v jej pôvodnom stave, unworn a v nezmenenej podobe, v žiadnom prípade. Sme nezakrývajte návrat poštovné a len obchode úveru sa vydáva na návrat.

Sme očakávať POZITÍVNE ohlasy a 5-star rating od vás, ak ste spokojní s našimi výrobkami.Ak zistíte nejaké problémy na položku, ktorú dostal, prosím, kontaktujte nás pre vypracovanie pred odchodom negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu alebo nízke DSR hodnotenie. Budeme sa snažiť ponúknuť vám tie najlepšie riešenia. Ďakujem za to, že nám šancu robiť veci práve tým, dobrá komunikácia.

Som rád odpovie na akékoľvek otázky, ktoré môžete mať, tak prosím neváhajte a kontaktujte ma. Budem sa snažiť čo najlepšie odpovieme vám najneskôr do 24 hodín, očakávajú, že sme mimo víkendov.

Dúfam, že budete mať príjemný zážitok z nakupovania v našom obchode!

  • Číslo Modelu: 016061202
  • Špecifikácia: 0.7-0.9M
  • Shop Meno: Alice Strany
  • Príležitosti: Dieťa sprcha
  • Tvar: macko
  • Materiál: Palice
  • Aplikácia: Svadobné Party
  • farba: Zlato, Striebro, Ružová, Žltá
  • Veľkosť medveď: 2.5 cm

Napísať recenziu

Môžete tiež rád!