!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

Pôvodné 729 729-5 stolný tenis gumy pre rýchly útok s okruhom pre 729 stolný tenis loptičky ping pong pádla raketové športy

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

Pôvodné 729 729-5 stolný tenis gumy pre rýchly útok s okruhom pre 729 stolný tenis loptičky ping pong pádla raketové športy

Hodnotenie:
0%
5.00 / 5 ( 2 )
SKU
p146942

Štítky: badminton raketa, ping pong, stolný tenis stick, kožené real, padel rakety, andro stolný tenis gumy, tabl tenni rakety, tsp gumy, stolný tenis, trávnik tenisové rakety, ping pong loptičku.

Skladom
€7.28 €10.87

Vitajte v našom obchode

729 729-5 stolný tenis gumy pre rýchly útok s slučky

Farba: čierna/ červená

Gumy: Pupienky v

Typ: rýchly útok s slučky

Hrúbka hubky: 2.2 mm

Tvrdosť:42/45

Táto cena je len za jeden kus!

Vlastnosti produktu:

Jedinečné zloženie dizajn, aby gumy vzhľad krištáľovo jasné. Román veľký zub zrno, veža vertikálne zarovnanie dizajn, aby sa lopta prietokové wallop výstuže; Pomocou nízke uvoľňovanie energie môže v rovnakom čase, aby deformácie potenciálnej energie a nastaviť gumy elastické trvalé uvoľňovanie sám, maximalizácia sadu gumy odrazu. Rozšírené skladovanie energie lepenie proces, súbor lepidlo nemusí použiť lepidlo, rýchlo rýchlosť, rotáciu, tiež mať dokonalú kontrolu výkonu.

Shippment

1. Pokyny budú spracované včasné po zaplatení overenie.

2.Pošleme na pozemky, do 3 až 7 dní od kupujúceho platbu je overená Pspublishing.sk.

3. Naše ceny nie sú vrátane určenia cla, ak to má.

4. Budeme zodpovedný za Čína colné problém a kupujúci by mal byť zodpovedný za určenia colnej problém, ale ak máte problém, my sa budeme snažiť pomôcť, ako sme mohli.

5. Ak sa rozhodnete DHL dodanie vášho balíka, budeme používať HKDHL na dodanie je na vás, pretože slúchadlo má magnetizmus, bude to mať malé riziko dodané z hong kong, môže byť 2 alebo 3days neskôr, než je to z Pekingu.

6. Doprava zadarmo je iba pre Čínu post ail mail, ak potrebujete tento tovar naliehavé, pleae vyberte iný doprava, ale musíte dovoliť nákladné.

Spätná väzba

Ak ste spokojní s našimi tovar, prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu a 5 hviezd.

A ak budete mať akékoľvek problémy, prosím, dajte nám konw ASAP, pomôžeme vám ho vyriešiť.

Záruka

1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na Pspublishing.sk!

Vrátenie&Vrátenia

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Pspublishing.sk. ALEBO, môžete sa rozhodnúť, že sa náhrada

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Dno: Karbónová
  • Číslo Modelu: 729-5
  • Hmotnosť: Light Tip Heavy Handle (Defensive)
  • Soklové Lišty Vrstva Číslo: 13
  • Gumené: Pupienky V
  • Grip Znamená: Rovno Uchopenie

Napísať recenziu

Môžete tiež rád!