!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

Cilected 10 Štýl Mandala Gobelín Stene Visí Koľaji Izba Dekor Hippie Gobelín České Prehoz Cez Posteľ Hodiť Deka Yoga Mat

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

Cilected 10 Štýl Mandala Gobelín Stene Visí Koľaji Izba Dekor Hippie Gobelín České Prehoz Cez Posteľ Hodiť Deka Yoga Mat

Hodnotenie:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
p147764

Štítky: spálňa gobelín, visí prikrývka veľká, výzdoba gotických, internátu, skladovanie, mandala, akákoľvek, visí deka deti, tapestri stenu, internátu, nábytok, mandala gobelín stenu.

Skladom
€10.69 €17.82

Názov položky: Nástenné Gobelíny Textílie: 100% Polyester Textílie Zoznam Balíkov : 1 ks Gobelín Sezóna: Jar, Leto, Jeseň, Zima Veľkosť: L: Dĺžka 79.0 X Výška je 58,3 v (200X148CM) Cilected Pripomienky: 1), Ak chcete prispôsobiť dizajn a veľkosť, prosím, kontaktujte nás. 2) Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov. 3) skontrolujte si Prosím povoliť 1-2cm rozdiely vzhľadom na ručné meranie, Ak chcete viac, gobelín ,prosím, kliknite na tento odkaz : https://cilected.Pspublishing.sk/store/group/Tapestry-Cotton/1094064_511094460.html?spm=2114.12010608.0.0.2995e5c0mYirdd

V súčasnosti môžete platiť pomocou Boleto,Visa,MasterCard,QIWI,Western Union,Maestro debitcard,WebMoney a bankový prevod.Viac možností platby budú k dispozícii na Pspublishing.sk v budúcnosti.

Doprava bude usporiadaná po zaplatení dostať k nám,do 1-3 dní. Mali by sme spoľahlivú prepravu spoločnosť pre našich zákazníkov, ako je"Čína Post","EMS","UPS"."DHL","FedEx".

Ak potrebujete zmeniť prepravné služby,plesae kontaktujte nás,budeme sa snažiť splniť vaše požiadavky.

Služby ponúkame v rámci 12 hodín,všetky správy budú odpovedali na prvom.Prosím kontaktujte prostredníctvom Prijaté meessage alebo Obchodník, manažér. Budeme akceptovať vráti a vrátenie peňazí, ak tieto položky mať žiadne problémy s kvalitou.

Budeme písať"Vzorka"alebo"Darček"na obale v nižšiu hodnotu, aby vám pomohol zbaviť dane. Akýchkoľvek dovozných ciel, daní & poplatky z vašej krajine nie sú zahrnuté v položke cenu alebo prepravné. Tieto poplatky sú kupujúceho, zodpovednosť,tak sa prosím informujte wirh miestneho colného úradu potvrdzujú to, čo tieto dodatočné náklady budú. Pre zákazníkov v Brazílii,prosím nechajte nám CPF(Tax ID Kód) nám po vás, aby vaše objednávky proces rýchlejší.

Prosím, zanechajte pozitívnu spätnú väzbu, 4 alebo 5 hviezdičkami,takže vieme, že ste prijatí vašej objednávke a že sú spokojní s položku.Budeme robiť rovnaké pre vás! Ak sú tam nejaké problémy s nákupom,plešiny byť istí, obráťte sa na nás pred odchodom spätnú väzbu alebo otvorení sporu,aby sme mohli vyriešiť problém v pozitívnym spôsobom. Ako si môžete predstaviť,vašu dobrú spätnú väzbu, je životne dôležité pre náš úspech.

  • Vzor Typ: NEKONEČNÉ
  • Dizajn: mandala
  • Štýl: Kepra
  • Tvar: Obdĺžnik
  • Názov Značky: Cilected
  • Koberec Predaj: Veľkoobchodný alebo Maloobchodný
  • Rám: No
  • Čistenie Typ: Ručné Umývanie
  • vzor: mandala
  • Číslo Modelu: N1T
  • Materiál: 100% Polyester
  • Technics: TLAČENÉ

Napísať recenziu

Môžete tiež rád!