!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

Zhenwei Blythe Málo Handričkou Bábiku s Veľkými Očami Poopsie Bábika BJD Bábika Príslušenstvo

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

Zhenwei Blythe Málo Handričkou Bábiku s Veľkými Očami Poopsie Bábika BJD Bábika Príslušenstvo

Hodnotenie:
0%
5 / 5 ( 2 )
SKU
p14781

Štítky: bábika uterák, bábika mňa príliš, bábika pullip, blyth, bjd bábika predaj, BJD Vlasy, ios bábika oko, din bábika, 13 bjd bábika, bjd foto.

Skladom
€7.38 €10.54

Zhenwei Blythe Málo Handričkou Bábiku s Veľkými Očami Poopsie Bábika BJD Bábika Príslušenstvo

Náš obchod je priemyselná spoločnosť integrácie výroby, rozvoja a obchodu. Hlavné produkty: plastové hračky, plastové hračky, plastové bábiky, hračky, doplnky, bábiky v krojoch, atď.

Všetky výrobky našej spoločnosti prešli relevantné certifikácie kvality, ktorý je v súlade s ukazovateľmi hračky štandardy kvality v EÚ a v USA trhoch. Výrobky sú hlavne predáva v Peru, Brazília, Turecko, Blízky Východ, Malajzia, Rusko, usa, Argentína, veľká Británia, Japonsko, Nový Zéland, Holandsko, Ghana a iných krajinách; dôveru zákazníkov!

Po rokoch tvrdej práce, vytvárame našu vlastnú značku, snažiť robiť dobrú prácu, kvalitu a služby, a aby VYROBENÉ V ČÍNE a módy!

Vitajte na nákup vo veľkých množstvách. Tento produkt sa dodáva v neobmedzenom množstve

Všetok tovar v našom obchode, ako bábiky, oblečenie a doplnky, môže byť veľkoobchod vo veľkých množstvách

(ak máte objednávku, ale pocit, že štýl nie je vhodné, môžete sa obrátiť na nás. Podrobnejšie informácie, prosím obráťte sa na predajcu.)

Tovar je dodávaný priamo od výrobcu

My vám poskytne vynikajúce produkty za rozumné ceny.

Dúfame, že sa nadviazať priateľské, harmonický a dlhodobú spoluprácu s vami! !

Vitajte na nákup vo veľkých množstvách. Tento produkt je v dobrej dodanie

O express

1, O doručovanie 1. Po tom, ako zákazník potvrdí objednávku na zaplatenie, je vo všeobecnosti usporiadané, ktoré majú byť zaslané do 2 dní. Objednávky alebo zaplatenú po 16:30 každý deň sú nastavené tak, aby sa vydal na ďalší deň; ak je

Špeciálne dôvodov nemôže včasné doručenie bude rýchlo kontaktovať kupujúceho zaobchádzať s, sa, prosím, tiež prosím odpusť mi, ďakujem vám veľmi pekne.

2. tento obchod dodanie predvolené bežné nákladné, nákladné platiť, ak potrebujete expresného doručenia, prosím kontaktujte zákaznícky servis na výpočet a upraviť nákladnej poznámky. Ak kupujúceho informácie sú nesprávne,

Chyba, ako sú napríklad telefónne adresu spôsobené vrátenie tovaru, zákazník znáša a späť nákladnej dopravy.

2, Pokiaľ ide o cenu, cenu produktov v obchode neobsahuje žiadne iné náklady, napríklad dopravu, s výnimkou malej časti výrobkov prostredníctvom balíkovej pošty); ak spoločnosť alebo súbor musí úrad vyžadovať vzorky potvrdenie, vzorky poplatok sa účtuje podľa ceny výrobku, a vzorka poplatok bude vrátený podľa objednávky situácia pri objednávke, a budeme rokovať s nami pri odbere vzorky.

Po tretie, o prijatí 1, dopravný podnik je zodpovedný len za prepravu výrobkov na označené miesto, keď tovar pod 300 yuan na dobierku, prosím, v prednej časti dopravného podniku personál zásob, potvrdenie.

Prosím prihláste sa pre tovaru nad 300 yuan do 24 hodín po podpise pre tovaru. Ak je nejaký problém, prosím, kontaktujte nás s tým vyrovnať.

2. tam je nedostatok tovaru, prosím nechajte nám správu do 24 po podpise, ktorý vám pomôže overiť situáciu, akonáhle je to možné. Ak je balík poškodený, tovar

Ak chýba alebo je poškodený, prosím, fotografovať a nechajte vašu licenciu, odmietnuť expresného doručenia, a obráťte sa na nás pre manipuláciu.

3. Budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol posilniť balenie tovaru a na zabránenie straty rovnako, ako je to možné. Avšak, to je ťažké, aby sa zabránilo strate 2-3% v normálnom doprava

Spotreba, budeme mať ďalší nákup náhradných dielov do riešiť, nie samostatné náhradné, prosím pochopiť.

O vrátenie a výmena 1. Naša teória nepodporuje neprimerané vrátiť. Ak je potrebné, ak sa chcete vrátiť tovar z dôvodu kupujúceho osobných dôvodov, a späť nákladnej prepravy hradí kupujúci, a výrobok musí byť vrátený podľa

Dať 20% vrátenie peňazí (návrat výrobky sú prepravované a späť, čo spôsobuje veľké škody a straty. )

2. Ak kupujúci potrebuje vymeniť tovar pre osobné dôvody, prosím, kontaktujte nás do 15 dní po obdržaní tovaru. Náhradné požiadavka nemá vplyv na náš vedľajšiu.

a kupujúci je povinný znášať a späť nákladnej dopravy.

  • Povolania: Princezná
  • Rozmery: 31 cm
  • Druh: Módne Bábiky
  • Batérie: no
  • Upozornenie: uchovávajte mimo dosahu ohňa
  • Mfg Poradové Číslo: Móda
  • Materiál: Vinyl
  • Číslo Modelu: 1742
  • BJD/SD Atribút: Časti Tela
  • Tému: Povolania
  • Funkcie: Model
  • Názov Značky: zhenwei
  • stav: V Sklade
  • Formulár: 1/6
  • Pohlavie: Unisex
  • Vekové Rozpätie: 5-7 Rokov
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

2021-02-06 Am super satisfied, thank you
5/ 5 stars
2020-12-05 The doll is very pretty perfect for customizing and even leaving like this. Fast shipping and good tracking. Good seller I will repeat for sure.
5/ 5 stars
Napísať recenziu

Môžete tiež rád!