!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

Lov Príslušenstvo Black 5 Slot 2.25" Palcový Železničnej Secction Pre Keymod & M-lok Handguard Rozsah Mount

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

Lov Príslušenstvo Black 5 Slot 2.25" Palcový Železničnej Secction Pre Keymod & M-lok Handguard Rozsah Mount

Hodnotenie:
0%
5.00 / 5 ( 2 )
SKU
p14782

Štítky: 15 ar handguard, grip keymod, mlok železničnej, mk4 železničnej, stráže strane motocykla, m lok predná rukoväť, handguard m4, fde handguards, systém m lok, rifl rozsah.

Skladom
€6.79

Špecifikácia.

Picatinny rail časti sú predmetom 1913 Picatinny s vysoké štandardy kontroly kvality, aby zabezpečovali správne v

vaše KeyMod alebo M-lok handguards a iné weaver železničnej mount systémom.

Picatinny rail časti sú vyrobené z 6061-T6 Hliníka s CNC procesu,ktoré sú nuly dôkaz, hladké skončil.

Jednoduchá inštalácia pre puška, airsoftové príslušenstvo, ako je napríklad šatka úchytky, bipods, fotografické blesky, gripy, atď v keymod systému.

Dĺžka: 2.25 palec

Šírka: 0.83 palec

Výška: 0.35 palec

Obsahuje v balení: Oceľ, Skrutky a Imbusový Kľúč pre jednoduchú inštaláciu.

Čistá Hmotnosť: 20 g

Fotografie

Platby

Akceptujeme Alipay platba len. My odosielame do 2 pracovných dní od prijatia platby.

Zásielky

Ponúkame štandardná sadzba pre poštovného na celom svete. Produkty lode priamo z Číny cez Čína príspevok Letecky,dodacia lehota bude závislá na rôzne miesta určenia. (O 25-45 pracovných dní) Spojené Štáty, Austrália, Kanada, môžeme poslať cez ePacket (Asi 8-15 pracovných dní ). Ďalšie krajiny budú posielať cez Čína Príspevok Air Mail (O 25-45 pracovných dní ). Ak chcete rýchlejšie tovar doručený, môžete zvoliť DHL (Asi 5-8 pracovných dní ), ale mali by platiť dodatočné prepravné náklady. Prosím, láskavo kontaktujte nás prvá, ak ste nedostali žiadne položky vo vašom očakávaný čas. Prosím neotvárajte prípade, ako sme sa budeme snažiť vyriešiť akýkoľvek problém pre vás.

Vrátenie A Vrátenie Peňazí

Stojíme za každý produkt, ktoré predávame. Ak nie ste spokojní so svojím nákupom, budeme radi, uskutočniť výmenu alebo vrátenie peňazí v cene produktu menej S&H do 14 dní od nákupu. Pre všetkých, výmenu alebo vrátenie peňazí, potrebujeme originál potvrdenia alebo záznam o nákup v našom systéme, a výrobok musí byť v jej pôvodnom stave, vrátane krabice, UPC čiarový kód, balenie, a všetky súčasti príslušenstva. Prosím, láskavo poskytol nám sledovacie číslo raz vrátite tovar. Raz sme dostali položky, vynaložíme vrátenie peňazí vám hneď ako to bude možné. Poštovné a manipulačné poplatky nie sú refundovateľné.

Spätná väzba

Budeme vždy s vami pracovať, až kým nebudete spokojní, a úprimne dúfam, že si môžete nechať nám pozitívnu spätnú väzbu s 5 hviezdičiek. Z akýchkoľvek dôvodov nie ste spokojní s položku, prosím, láskavo kontaktujte nás najprv cez (Správy) alebo (Spýtajte sa Predať Otázky ) pred zanechať negatívne spätné väzby alebo otvoriť prípad. Budeme sa snažiť vyriešiť tento problém pre vás.

  • Číslo Modelu: KM&Mlok-5
  • Názov Značky: APLUS

Napísať recenziu

Môžete tiež rád!