!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

MOKRÉ mazivo Cherry tepla účinok 30 ML sex mazivo pre pošvy, análny sex, olej, mazivo gél

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

MOKRÉ mazivo Cherry tepla účinok 30 ML sex mazivo pre pošvy, análny sex, olej, mazivo gél

Hodnotenie:
0%
5 / 5 ( 1 )
SKU
p147912

Štítky: ženy masážny olej, electron rozsahu, penis mazivo gél, sexuálnu hračku, zadok rozbaliť, sex hračky, muži lube, j mazivo, vibrat, erotické penis krúžok, mazivo prášok.

Skladom
€10.50

To zvyšuje teplota mokrými Zábavu, Chute mazív. Tieto lahodné mazivo vzorce s tepelnou účinnosťou, keď prichádza do kontaktu s pokožkou a pohybu, aj keď fúka, dáva pocit ešte viac tepla, zvýšenie sexuálnej stimulácie. Objavte svoje úžasné príchute.

Mokré Zábavu, Chute, sú ideálne pre predohra, počas vzťah, a masáž s lahodnou chuťou. Vlhké Tropické Cherry Tepelný efekt, Zvyšuje teplo vyfúknutie Rozpustné vo Vode, Žiadny cukor ani parabény Svetlo nie je škvrna Kompatibilný s latex Ideálny pre predbežné, vzťahy a masáže je ľahko čistiť vodou 30 ml

Diskrétne zásielky

Všetky naše balíky sú neutrálne. Nie známky, logá, žiadne známky toho, čo to obsahuje. Môžete si byť istí, že nikto nepovie, zistiť, čo si žiadali.

Sme tiež nemusí obsahovať adresu našich skladoch alebo názov spoločnosti. Takže nikto nemôže pozerať na niečo o tom, čo box obsahuje.

Záruka Spokojnosti

Chceme, aby ste boli spokojní s nákupom. To je dôvod, prečo máme služieb zákazníkom chat 12 hodín denne s podporou v španielčine a angličtine. Ak máte akékoľvek problémy, avšak malé, kontaktujte nás, a my budeme robiť všetko, čo je v našich silách, aby to napravil. Zabezpečenie Kvality.

Všetky naše výrobky boli skontrolované a sú v súlade so všetkými platnými predpismi EÚ. Sú 100% nové a vyrobené s zdravotníckych materiálov triedy na zaistenie vašej bezpečnosti. Môže byť pokojným. Nakupovanie v našom obchode. Chceme, aby sa zaistila bezpečnosť našich výrobkov, čo je dôvod, prečo boli vyčistené a zatvorené počas balenia.

Je možné, že otvorením to vonia to mierne, pretože to bol zapečatený mesiacov. Vyčistite ju a vysušiť prirodzene a vôňa zmizne

Ako dlho trvá naše zásielky vziať?

Používame expresná doprava pre všetky naše zásielky. To je dôvod, prečo budete dostávať svoj produkt 3-5 dní po zakúpení podľa doprava krajiny.

Pri objednávkach v rámci Španielsko: obdržíte vašu objednávku 3 dni po kúpe.

Pre objednávky mimo Španielsko: obdržíte vašu objednávku 5 dní od zakúpenia.

Ako dlho trvá spracovanie zásielok?

Sme zbalili naše objednávok do 24 hodín. Vaša objednávka bude odoslaný 24h po nákupe.

Váš názor je dôležitý

Chceme najvyššiu mieru spokojnosti možné v našich zákazníkov. To je dôvod, prečo sme starať sa o všetky aspekty vašich skúseností. Aj keď nemôžeme vedieť, či to robíme správne, kým sme vedieť váš názor. Ak ste spokojní so svojím nákupom, zanechajte nám 5 star rating a povedať svoje skúsenosti.

  • Číslo Modelu: 1005001409494525
  • Materiál: Voda base
  • Veľkosť: 30 ml
  • Položka Druh: Mazivá
  • Nemravný Obrázok: No
  • So Sexuálnym Podtextom: No
  • Pôvod: ES(Pôvodu)

2020-12-21 Fast delivery and item as description
5/ 5 stars
Napísať recenziu

Môžete tiež rád!