!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

Bluetooth, Hudobný Prehrávač s Displejom Svetelný Mulity Farby, LED svetlo na Čítanie Základňu pre Cocktail Bar Dekorácie

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

Bluetooth, Hudobný Prehrávač s Displejom Svetelný Mulity Farby, LED svetlo na Čítanie Základňu pre Cocktail Bar Dekorácie

Hodnotenie:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
p150130

Štítky: bar nástroj, shaker bar, koktail, coktail nastaviť, bar auta, koktail nastaviť, sada bar, mini bar, nastaviť shaker, koktail nastaviť shaker.

Skladom
€14.99 €21.41

Bluetooth, Hudobný Prehrávač s Displejom Svetelný Mulity Farby, LED svetlo na Čítanie Základňu pre Cocktail Bar Dekorácie

Funkcie: Odolné na použitie a funguje skvele. 7 Farebné LED displeje veľmi krásne crystal. Bluetooth s 2GB SD karta a MP4 Skvelý spôsob, ako zobraziť vašu obľúbenú krištáľové sklo figúrka alebo figúrky šperky Koktail práce na batérie, ako aj adaptér napájania.

Špecifikácia:

Materiál: Plastová A Kovová

LED Lampa Číslo: 7

LED Svietidlo Farba: 7

Napájanie Režim: 3 x AA Batéria(nie je súčasťou) / AC 110-240V Adaptér

Pripojte Typ: kábel USB, takže ju môžete použiť kdekoľvek.

Veľkosť:90x90x45mm

Farba: Strieborná

Hmotnosť: 280 g

Poznámka:

1.Prosím, dovoľte 1-3 cm chyba kvôli ručné meranie. Prosím, uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.

2.Farby môžu mať odlišné ako rozdiel displej, prosím pochopiť.

Package Zahrnuté:

(neobsahuje batérie)

1 x Crystal Display Základňa Stojana

1 x USB Kábel

1X 2 GB SD pamäťovú kartu

Môžete vidieť, že je očarujúce Dieťa Nočné Svetlo Lampy Stojan

Naše Výhody: *Všetky výrobky je bez olova a environmen-priateľské *ponúkame vám najlepšie tovar s konkurenčné ceny *zvyčajne sme ich poslať k vám prostredníctvom DHL,UPS,TNT,FeDEX ,tak zvyčajne môžete to mám v 5-7 pracovných dní *budeme balené to dobre,tak môžete dostal, je v dobrom stave * ak môžete zanechať odkaz na Pspublishing.sk, zvyčajne sme odpoveď v 1-2 hodiny,a to aj v víkendy,sme na prácu ,a to buď * customized crystal darčeky sú srdečne vítaní ! Prepravné: *môžeme vám zaslať tovar na vaše seleted miesto na Pspublishing.sk,tak pls poradiť úplná adresa,psč,kontaktná osoba,telefónne číslo.zabezpečiť adresa je správna! *sme usuallly vysielať dobré v 3-7 dní,a poslať ich na vás, DHL,UPS,TNT,FeDEX, a tak, aby sa dostal do 5-7 pracovných dní,sme tiež môžete posielať ich na EMS,ale potrebuje dlhý čas doručenia, ak ste nie sú naliehavé,môžeme tiež odoslať ich na vás v tomto smere *na zabezpečenie prijatí vašej objednávky s bez dane alebo oveľa menšie hodnoty dane pri dovoze, Budeme deklarovať ako "Vzorka" alebo "Darček" s nižšou hodnotou.Nenesieme clo alebo dane. Platba: Existuje mnoho druhov platieb si môžete vybrať, Pspublishing.sk. Odporúčame VIAZANÝ,a platba kreditnou kartou je tiež bezpečné pre nás oboch ,potrebuje 24 hodín na Pspublishing.sk pre potvrdenie vášho fondov, počas tejto doby,za bezpečnosť na oboch stranách,nám to nie je dovolené, aby loď,a tovar bude dodaný do 1-2 dni, keď Pspublishing.sk potvrdil informácie o platbe . Záruka: Sme záruky za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Ak položka je poškodená, môžete vrátiť na vrátenie peňazí alebo výmenu do 7 dní po obdržaní. Spätná väzba: Vaša odozva je naozaj pre nás dôležité. * Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službách, prosím pomôcť opustiť "Pozitívnu spätnú Väzbu" a "5 Ideálny Hviezdy" pre nás, keď dostanete vaše položky a my vám urobiť to isté pre teba. Vďaka vopred. *Ak vám?re nie je spokojný s našich produktov a služieb, kontaktujte nás a dajte nám príležitosť nájsť riešenie. Ďakujeme! Vrátenie A Procesné :

*Ak nie ste spokojní s prijatých nákladu ,z akýchkoľvek dôvodov, musí kontaktovať nás do 7 dní od prijatia vašej objednávky.

*Prosím, láskavo kontaktujte nás ak chcete odoslať položku späť.

*Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a poskytnite nám prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaše Pspublishing.sk ID .

*Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene.

*Vrátiť zásielku nákladnej by mal byť zaplatená Kupujúcim

  • Záruka: 12 monthes
  • Funkcie: modrý zub prehrávač hudby
  • Základný Materiál: ABS
  • Číslo Modelu: OL 001
  • Certifikácia: CCC
  • Položka Druh: Vysúva

Napísať recenziu

Môžete tiež rád!