!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

NOVÝ LCD Displej Pre Panasonic Lumix DMC-GF8 GF8 GK Opravy Digitálnych fotoaparátov Časť

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

NOVÝ LCD Displej Pre Panasonic Lumix DMC-GF8 GF8 GK Opravy Digitálnych fotoaparátov Časť

Hodnotenie:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
p1511

Štítky: cabl usb, panasonic lumix opravy, sw20, c usb, USB, flex kábel pre panasonic, lcd lumix, lcd panasonic, fotoaparát opravy panasonic, displej.

Skladom
€9.72 €11.43

O Nás

Naši technici majú viac ako desať rokov skúseností v oblasti digitálneho fotoaparátu opravy priemysel. Sme poskytli našim zákazníkom vysokú úroveň spokojnosti našich produktov a spokojnosti. Požadujeme, aby naše služby boli rýchle, aby sme zabezpečili, že naša opravy trvať dlhšie ako 48 hodín, a naše produkty, ktoré majú byť odoslané do 24 hodín od jej zakúpenia. Naše produkty sú kvalitné istí! Sú dodávané pre našich zákazníkov v dobrom stave! Najdôležitejšie je, že náklady na našich produktov a služieb sú stanovené za rozumné ceny! Naším cieľom je poskytovať najlepšie služby pre našich zákazníkov a dosiahnuť 100% spokojnosť všetkých našich zákazníkov.

Záruka

Ponúkame našim zákazníkom s 3 mesiacov záruka na naše služby opravy. Tieto sú nasledujúce podmienky, ktoré sme nepatria:

Kvapalina škoda

Piesok škody

Fyzické poškodenie (napríklad pád výrobku)

Zásady pre vrátenie tovaru poskytujeme našim zákazníkom kvalitné istí, produkty a rýchle služby. Naše produkty sú garantované až do troch mesiacov po kúpe. Avšak, ak ste spokojný s našim výrobkom, sme ochotní ponúknuť plnú náhradu alebo výmenu v rámci jedného týždňov od zakúpenia. Prosím e-mail nás, pokiaľ ide o produkt, ktorý sú nespokojný s, a môžeme vám ponúknuť vrátenie peňazí alebo výmenu.

.

  • Package: No
  • Veľkosť: no
  • Použitie: Fotoaparát
  • Číslo Modelu: gf8

Napísať recenziu

Môžete tiež rád!