!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

Palestína Strane Vlajky Národnej Strane Vlajky 14*21 cm Polyester Malej Veľkosti Lietania Banner Vlastný Strane vlajky

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

Palestína Strane Vlajky Národnej Strane Vlajky 14*21 cm Polyester Malej Veľkosti Lietania Banner Vlastný Strane vlajky

Hodnotenie:
0%
5 / 5 ( 1 )
SKU
p151256

Štítky: obchod so sýriou vlajka, s7 sýrii vlajka, sýria vlajka kremíka, klobúk sýrii vlajka, šátek sýrii vlajka, poznámka sýrii vlajka, sýria vlajka telefón, sýria vlajka office, kryt sýrii vlajka, sýria vlajka sýria.

Skladom
€4.94

Materiál: Polyester

Technics:Tlačené

Veľkosť:Cca 14*21 cm

Ruky príznak môže byť prispôsobené na mieru potrebné dodatočné poplatky.Prosím, neváhajte ma kontaktovať o detail.

Fotografie Výrobkov:

Doprava:

DHL,UPS,TNT,Fedex,EMS,E-EMS pre ďalšie možnosti odoslania.Ak chcete tieto rýchle prepravné služby.Prosím, kontaktujte ma o detaily pred uskutočnením objednávky.

Colné:

Je vašou povinnosťou jasné, colné vo vašej krajine.Ak tarifné stane,je To vaša povinnosť, aby za ne zaplatiť.Vďaka za vaše porozumenie.

Vracia:

Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim zákazníkom to najlepšie, čo môžeme.Vrátime vám ak vrátite položky, do 15 dní od prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu. Avšak, je kupujúci sa mali uistiť, že položky sa vráti, sú v ich orignal podmienky. Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sú rerurned, bude kupujúci zodpovedá za poškodenie, alebo stratu, a neposkytneme kupujúci v plnej výške. Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu.Kupujúci bude zodpovedný za shiping poplatky vrátiť položky.

Spätná väzba:

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby. Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

  • Štýl: Lietanie
  • Druh: TLAČENÉ
  • Vlajky A Transparenty Materiál: Polyester
  • Číslo Modelu: HF
  • Použitie: Ruky

2020-10-09 Palestine will be free
5/ 5 stars
Napísať recenziu

Môžete tiež rád!