!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

Nástenné Závesné Neviditeľné Oblečenie Riadku Balkón Krytý Pranie A Žehlenie Vlasov Lano Teleskopická Nerezová Oceľ String Zavesenie Oblečenia Lano

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

Nástenné Závesné Neviditeľné Oblečenie Riadku Balkón Krytý Pranie A Žehlenie Vlasov Lano Teleskopická Nerezová Oceľ String Zavesenie Oblečenia Lano

Hodnotenie:
0%
3 / 5 ( 1 )
SKU
p1526

Štítky: handričkou lano, oblečenie riadku práčovňa, košík na pranie laná, pranie taška na vlasy, oblečenie riadku lano, vonkajšie oblečenie riadku, oblečenie riadku vlasov, suchej bielizne, vintage oblečenie riadku vlasov, jednoduché balkón.

Skladom
€3.89 €5.40

Popis:

Balkón Oblečenie Riadku Hotel Stene Visí Z Nehrdzavejúcej Ocele Oblečenie Riadku Neviditeľné Teleskopická

Názov: Nové neviditeľné oblečenie riadku

Materiál: ABS + hrubý oceľový drôt

Veľkosť: 11*7*6

Poznámka: punch-bez inštalácie metóda nie je vhodná na omietky, steny, vhodné pre dlaždice steny.

Špecifikácie:

ABS puzdro, priestor hliník vnútorná štruktúra, odolné oceľové laná. Jednoduché použitie - stačí predĺžiť kábel a zavesiť ho na protiľahlej stene zámok ak chcete získať dostatok práčovňa priestor

Na oblečenie riadku môže podporiť hmotnosti cca 20 kg a oblečenie riadku môže odolávať vyššej váhy v závislosti od situácie.

Nastaviteľné lana: Na oblečenie riadku je navrhnutý s 4.2 m zdvíhateľnej lano. Môžete si vybrať visí vzdialenosť voľne v závislosti od počtu oblečenie.

Hrdza: prevencia: Zadarmo teleskopická drôtených lán a sušenie rack. Proti oteru / hrdza zdarma / bez oceľového drôtu.

Dva spôsoby inštalácie: 1. Punč typ inštalácie metóda [robustné, č stenu požiadavky] 2. Punch-free typ - vybavené nechty bez lepidla spôsob inštalácie [robustný, žiadne poškodenie na stenu / inštalácia].

Punch-zadarmo, je nová inštalácia metódu, ktorá je jednoduchá a ľahká inštalácia, nemá žiadne stopy a krásny vzhľad, nemusí dôjsť k poškodeniu stien, je vodotesný a silný, a má silné nosnosť. Po lepidlo sa nanáša na stenu 3-5 dní, nechty bez lepidla je úplne suché, a potom použiť. Nepremokavé, odolné proti vlhkosti a proti a vysokým teplotám.

Package Zahrnuté:

Oblečenie riadku*1, skrutky*2, lepidlo*1

Poznámky:

1. Meranie položky, ležiace na stole, môže spôsobiť mierne rozdiel.

2. Skutočné farby položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora a svetla jas, keď fotografiu užívať.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Dĺžka: 1-9 m
  • Nastaviteľné lano: 4.2 m
  • Štýl: Moderné
  • Názov Značky: Liplasting
  • Materiál: ABS puzdro+hrubý oceľový drôt

2020-11-04 Quality is so so, for the price ok do the job.
3/ 5 stars
Napísať recenziu

Môžete tiež rád!