!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

Klitorálny Vibrátor 10 Režimy sexuálnu Hračku pre Ženy Presné lokality Pinpoint Vibrácií Nepremokavé s Vysokou Frekvenciou G Mieste Rýchly Orgazmus Zaručená

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

Klitorálny Vibrátor 10 Režimy sexuálnu Hračku pre Ženy Presné lokality Pinpoint Vibrácií Nepremokavé s Vysokou Frekvenciou G Mieste Rýchly Orgazmus Zaručená

Hodnotenie:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
p154169

Štítky: ako rýchly orgazmus, sexuálnu hračku, silikónové penis pre gay, vysoká frekvencia sex, análny muž sex hračky, hračky orgazmus, octopus sexuálnu hračku, , stroje ženy orgazmus, vibr, vibrat, vibiator.

Skladom
€6.88 €10.13

Funkcie:

URČENÉ PRE RÝCHLY ORGAZMUS---Tento klitorisu vibrátor je super silný, ktorá má vysoko-frekvenčné vibrácie až 15000 kôl/min, špicaté upozorňuje konci dizajn robí vibrácie sa zameriava lepšie na mieste rýchlejšie climaxes. Táto hračka je ideálna pre klitoris a bradavky stimulovanie, samozrejme, že môžete ísť dovnútra na g-spot masáže.

10 INTENZÍVNE VIBRAČNÉ MÓDY---Tento silný stimulátor má 10 rozličných vibračných vzorcov, ktoré vám umožňujú vybrať režim, ktorý by mohol pomôcť vyvolať myseľ-vyfúknutie striekať sexuálne skúsenosti do 90 sekúnd. Orgazmus je tak jednoduché. Okrem toho, máme pripojený 2 vymeniteľné mäkké silikónové hlavy, ktoré by mohli byť použité na vibračné tip pre viac pohodlné stimulácie.

USB NABÍJATEĽNÉ---Toto intenzívne klitoris vibrátor má zabudovanú nabíjateľnú batériu, môžete ľahko poplatok hračka s vašou nabíjačka telefónu, počítača alebo napájacieho banke pomocou dodávaného USB kábla. Môžete sa tešiť na 60-Minútovú hrať čas medzi nabíjaním.

Odolné proti striekajúcej vode DIZAJN---klitorálny vibrátor je navrhnutý tak, odolné proti striekajúcej vode, ktorá vám umožňuje čisté hračka s tečúcou vodou bez starostí. Vibrátor je vyrobený z tela-bezpečné mäkkého silikónu, takže určite sa môžete tešiť bezpečné a pohodlné masturbácia.

PRENOSNÁ VEĽKOSŤ---Toto vyvrcholenie vibrátor má malý prenosný veľkosti, ktoré sa ľahko zmestí do každej kabelky, nech radosť cestovať s vami. Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky o tomto produkte.

Ochrana Osobných Údajov Zaručená:

Budeme diskrétne balík, neoznačených obaloch, dôverné dodanie

Zoznam Balíkov:

1 x Klitorisu vibrátor

1 x Nabíjací kábel

Veľkosti S

Veľkosť L

  • Číslo Modelu: B2229 + B 2417
  • Materiál: Silikónové
  • Názov Značky: muž nuo
  • Položka Druh: Vibrátory
  • Nemravný Obrázok: No
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Druh: G-Spot
  • Komoditné Certifikácie Kvality: ce
  • Veľkosť: 180 x 6mm
  • So Sexuálnym Podtextom: No

Napísať recenziu

Môžete tiež rád!