!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

Originálny Audio-Technica ATR2500 Káblové Profesionálne Kondenzátora Mikrofón S USB Rozhranie Pre Windows aj Pre Mac

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

Originálny Audio-Technica ATR2500 Káblové Profesionálne Kondenzátora Mikrofón S USB Rozhranie Pre Windows aj Pre Mac

Hodnotenie:
0%
5.00 / 5 ( 1 )
SKU
p154190

Štítky: fotoaparát microfone, audio-technica, audio-technica pre slúchadlá, hifi mikrofón usb, audio auto, audio dslr, ios usb audio interface, audio rozhranie pre nahrávanie, headset s5, microphon.

Skladom
€87.33 €119.63

ATR2500-USB Hlavné Rysy 1. Nahrávacie štúdio kondenzátora, mikrofón je vybavený USB, digitálny výstup a možno ľahko pripojiť k počítaču na prácu. 2. Je veľmi vhodný pre podcasty, domáce nahrávacie štúdiá, live nahrávku a dabing. 3. Vstavaný konektor pre slúchadlá, môžete priamo sledovať mikrofón audio. 4. Tam je bezstarostný-až na-kontrolu headset nastavenie hlasitosti tlačidlo v prednej časti mikrofón. 5. 16-bitové, high-kvalitné (A/D) / analog-to-digital converter, s 44.1/48 kHz vzorkovacia frekvencia. 6. Kompatibilné s Windows a Mac operačných systémov. 7. Ľahký rádio membrána poskytuje vynikajúci frekvenčnú odozvu. 8. V tvare srdca rádio urcenim môže znížiť strane a späť hluku a zlepšenie zvukovej izolácie zdroja. 9. Veľmi nízka hlučnosť, veľmi vhodný pre digitálne záznamové zariadenie. 10. Rotujúce závitové statív držiak sa zmestí bežné mikrofóny pevne. 11. Skladací stojan mikrofónu držiteľa, ktorý môže byť lepšie a pohodlnejšie používať na ploche. 12. platné pre mobilné telefóny so systémom IOS systém, ale kupujúci musieť kúpiť OTG kábel samostatne, ak chcete pripojiť telefón k mikrofónu. ATR2500-USB technické ukazovatele Prvok: Kapacitný radio head Urcenim: tvare Srdca urcenim Frekvenčný rozsah: 30 ~ ako 15.000 Hz Napájanie: USB napájací zdroj (5V DC) Bit poloha: 16 bit Vzorkovacia frekvencia: 44,1 kHz/48 kHz Ovládanie: pre Slúchadlá, ovládanie hlasitosti Hmotnosť: 366 g Výstupnej svorky: USB Rozmery: 155.0 mm (dĺžka) x 50.0 mm (maximálny vonkajší priemer) Slúchadlový výstup: 3,5 mm TRS (stereo); 10mW @ 16Ω obsah balenia: mikrofón úložný vak, rotujúci hriadeľ držiak golier, mikrofón, trojuholník držiak, 1.8 m dlhý kábel mini USB, manuál, záručný list. Vezmite prosím na vedomie pred vami, aby:

O Colné Daň a Dani:

* Cena nezahŕňa clo.

* Dovozných ciel a daní sú kupujúceho zodpovednosti.

O Zásielke:

* Vo všeobecnosti máme loď balík cez Pspublishing.sk Štandardná Doprava.

Vrátenie & Repalcement & Záruka:

* Prosím informujte nás do 3 dní s jasným fotografie alebo videa ak dostanete tovar problém.

* Prosím, vráťte nám v pôvodnom stave tovaru a odoslať Registrované Postalfor výmenu alebo vrátenie peňazí a dajte nám vedieť sledovacie číslo čoskoro.

* Zabezpečíme výmenu alebo proces refundácie pre vás hneď, ako sme potvrdiť vrátil

Farba

*Našich webových stránkach prezentuje produkt položky sú tak blízko skutočnú farbu,

ale vezmite inom svetle a zobrazenie faktory, tam je určitá farba.

Spätná väzba

* Náš úspech závisí na vašej spokojnosti, preto, váš názor je pre nás veľmi dôležité.

* Prosím zanechať 5 hviezd, ak ste spokojní s našich produktov a služieb. Ďakujeme za vašu podporu .

* Kontaktujte nás prosím v prvom rade, ak sa stretnete s problémami, budeme viac než radi, že sa s vami spolupracovať, riešiť vaše problémy.

  • Prevodník: Kondenzátorových Mikrofónov
  • Štýl: Visí Mikrofóny
  • Názov Značky: audio-technica
  • Súbor Typ: Jeden Mikrofón
  • Číslo Modelu: atr2500
  • Komunikácia: Káblové
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Package: Áno
  • Použitie: Počítač, Mikrofón
  • Polar Vzory: Cardioid

Napísať recenziu

Môžete tiež rád!