!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

39 Cievky 200 Metrov Šijacia Niť Polyesterové Vlákno Nastaviť Silné a Odolné Šijacie Nite na Prešívanie, Šitie

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

39 Cievky 200 Metrov Šijacia Niť Polyesterové Vlákno Nastaviť Silné a Odolné Šijacie Nite na Prešívanie, Šitie

Hodnotenie:
0%
4 / 5 ( 1 )
SKU
p15440

Štítky: overlock niť, jean niť, serger niť, šiť niť, niť bielej, nastaviť niť, cievka na nite, Niť, 60 šijacích nití, 300d niť.

Skladom
€10.04 €12.55

Značky

Notionsland

Materiál

Polyester

Farba

39 Farby

Veľkosť

200 Metrov

Hmotnosť

310g

Balenie

39pcs/Set

Použitie

Šijacia Niť/Šitie nástroj

Vzhľadom na strane opatrenie, Niektoré merania môže mať 1-5% rozdiel oproti skutočnému. +39 cievky šijacia niť: -23 farba 402 domáce šijacie nite -12 farebný denim niť -2 farba zlatá a strieborná niť -2 farby farby nite +Materiál: Šijacie nite vyrobené z polyesteru z vysokej kvality, veľmi hrubé a odolné, 1 sada 39 ks šijacie nite cievky, každý 200 metrov +Farebné šitie: 39 rôzne farby, všetky farby sú jasné a živé, dosť pre váš každodenný život +Jednoduché Použitie: šijacia niť je 200 metrov dlhý pre každú farbu. Ideálny pre použitie ručne alebo strojom, a ľahko ovládateľný,žiadne starosti, aby sa niť byť chaotický +Široké použitie: Tento šijacie nite môžu byť použité na pletenie, šitie, háčkovanie, cross stitch, vrecko čaju, výšivky atď Skvelý Darček: 39pcs žiarivé farby závit cievky zahrnuté, každá farba cievka, ideálny darček pre vašich priateľov, rodiny a každého, kto miluje crafting

Tipy: Milí kupujúci,Sme priamy & popredný výrobca na tieto položky s 30 rokov skúseností v tejto oblasti podnikania v Číne. Máme vlastnú továreň, vám môže poskytnúť veľké množstvo výrobku potreby.Ak potrebujete, vám môžeme poskytnúť produkt, distribúcia podnikania,Si môžete objednať na tento obchod na dlhú dobu.Prosím, kontaktujte nás, ak nejaké problémy.

1.100% úplne nové a vysokej kvality. 2.Niektoré merania môže mať 1-5% rozdiel oproti skutočnému. 3.Farby rozdiel existuje medzi obrázok ako skutočnému.

1.Prosím, vyberte si správnu veľkosť, alebo farbu, čo chcete,pošleme zásielku, ako si zvoliť v objednávke. 2.Prosím, uistite sa, že vaše dodávky informácie správne, predtým ako potvrdíte objednávku. 3.Zvyčajne sme prijímať platby cez escrow.Na ochranu vašich záujmov,vaša platba bude dočasne v držbe Sos, a nebudú poskytnuté na nás, kým sa dostanete vašej objednávke a že sú spokojní s tým.Môžete si vybrať metódu, ktorá je najvhodnejšia pre vás.

1.My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. 2. Robíme freeshipping dodávky do ČÍNY POST väčšine častí sveta, ale sme nezaznamenali P. O. BOX alebo APO/francúzskej polynézie. 3. Za normálnych okolností by sme, aby vašu objednávku dodanie do 1 týždňa po vaša platba prišla. 4. Taktiež ponúkame rýchle doručenie EMS/DHL/UPS/TNT, ale extra prepravné náklady, je potrebné.

Ak ste spokojní s našimi výrobkami,Prosím, nám dať 5 Hviezd.Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás.

  • Použitie: pletenie, šitie,cross stitch, výšivky atď
  • Názov Položky: Šijacia Niť Box Set
  • Druh: Šijacia niť
  • Šijacie Nástroj: Polyesterové Vlákno
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Názov Značky: NOTIONSLAND
  • farba: 39 Farby
  • Materiál: 100% Polyester

2020-10-12 bien
4/ 5 stars
Napísať recenziu

Môžete tiež rád!