!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

ICrimp CWR1522 150pcs Hliníkové Rukávy mini kliešte plier súpravy Drôtov Lana súprava Náradia pre Kábel Zábradlie crimper nástroj na rezanie plier

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

ICrimp CWR1522 150pcs Hliníkové Rukávy mini kliešte plier súpravy Drôtov Lana súprava Náradia pre Kábel Zábradlie crimper nástroj na rezanie plier

Hodnotenie:
0%
5 / 5 ( 1 )
SKU
p155446

Štítky: nástroj, krimpovacie, crimper hs, dlho plier, komerčné elektrické kliešte, plier, prevodovka rukoväť, hliníkové hadice rukáv, medený kábel striptérka, crimper pre crimps, pince kupé kábel.

Skladom
€18.10 €24.14

iCrimp CWR1522 Drôtených Lán a súprava Náradia pre Kábel Zábradlie, Ručné Kovanie-Krimpovacie&Cut-s 150pcs Hliníkové Rukávy (CWR1522 Nastaviť)

◆151PCS NÁSTROJ NASTAVIŤ◆ CWR1522 oceľové laná crimper a 150pcs hliníkové dvojité rukávy pre zábradlia,podlahy, obraz visí ◆PEVNÉ◆ Vyrobené z vysoko kvalitnej Cr-MO ocele s vynikajúcu odolnosť proti hrdzi a spojenie kĺby sú spracované z Kovu, Spracovanie Plechu na zlepšenie nástroj robustnosť a účinnosť prenosu.Rezací kotúč s vysokú tvrdosť a dobrú odolnosť voči oderu môže priniesť vynikajúce skúsenosti. ◆PRESNÉ◆ Dva kusy čeľustí je spracovaný s elektroiskrového REZANIE, aby sa zabezpečilo, čeľuste, správnosť a priniesť phenomenonal tolerancie, keď dva kusy čeľustí byť spolu. ◆MULTIFUNKČNÉ◆ S vstavaným-in kotúč na rezanie, tento nástroj môže tiež znížiť drôt, lano až 2,2 mm v sekundách bez námahy, šetrí peniaze z nákupu jednej frézy. ◆HUMANIZED◆ S račňový systém otáčania mechanizmus,je to efektívnejšie, aby krimpovacie rukávy a pohodlné držať rukávy.Ergonomické istí,-uchopenie rukoväte priniesť pohodlné skúsenosti počas prevádzky.

Doprava:

1.Zaručujeme, loď tovaru sa do 24-72 hodín po zaplatení potvrdenie okrem dovolenku. 2.Máme loď v Číne post,ePacket,Pspublishing.sk Štandardná Doprava ,podľa vášho výberu pri zadávaní objednávky . 3.Ak ste nedostali položku po 45 dňoch,prosím, neváhajte nás kontaktovať.Budeme robiť všetko naše úsilie na vyriešenie problému. 4.Nie sme zodpovednosť za meškanie causedby ciel,Dovozných ciel,daní alebo iných customscharges. 5.Ak potrebujete viac rýchle dodanie, kontaktujte nás na použitie EMS, DHL, TNT, ect a platiť extra prepravné náklady. 6.Pre ruských zákazníkov, prosím, pamätajte, ponúka nám svoje meno, alebo vašu zásielku nie je možné doručiť správne do svojho konca, a nebudeme znášať stratu.

Platby:

1) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky. 2) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní. 3)My len lode potvrdil, adresu a príjemca poskytol Pspublishing.sk. Predtým, než ste zaplatili, uistite sa, prosím, vašu adresu a príjemca v Pspublishing.sk .

Spätná väzba :

Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek problémy.Budeme sa snažiť v našich silách, sloving to. Ak Ste Spokojný S Našim Výrobkom, Láskavo Dovolenku Plnú hviezd a Dobrú spätnú Väzbu Pre nás. Vaša spätná Väzba bude Povzbudiť, aby sme to ROBIŤ Lepšie V Ďalšom. Vďaka!

  • DIY Dodávky: ELEKTRICKÉ
  • Aplikácia: Kliešte
  • Názov Značky: FASEN
  • Plier Štýl: čínske
  • Materiál: Uhlíkovej Ocele
  • Druh: Mini Kliešte
  • Funkcie: Mini
  • Rukoväť Štýl: Rovné
  • Číslo Modelu: CWR1522 nastaviť

2020-11-30 Crimping pliers for crimping aluminum bushings at the ends of steel ropes. The quality is gorgeous, in the middle of the insert of hard steel for the bite of the ropes. The latch does not allow to open without pressing. It serves as a hiking mode. Seller in good faith. Lyk for the review with the photo!
5/ 5 stars
Napísať recenziu

Môžete tiež rád!