!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

1:32 autíčka Minibus SGMW buggy Kovové Hračky Zliatiny Auto Diecasts Hračky Model Auta, Miniatúrne zmenšený Model Auta, Hračky Pre Deti,

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

1:32 autíčka Minibus SGMW buggy Kovové Hračky Zliatiny Auto Diecasts Hračky Model Auta, Miniatúrne zmenšený Model Auta, Hračky Pre Deti,

Hodnotenie:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
p156930

Štítky: baojun 630, baojun 510, miniatúrne furnitur, atv buggy, go kart pozastavenie, miniatúrny model auta kia, miniatur dom, kart, fairi záhrada, tesla miniatúrny model auta.

Skladom
€11.07 €19.76

Export Balík

Aby sa zabránilo dlhé vzdialenosti medzinárodné zásielky, väčšina hračiek z nášho obchodu bude odoslaný originálnej krabice, ktoré by mohli byť prínosom pre našich zákazníkov priamo. Zároveň znížiť cenu, väčšina hračiek budú balené bez export štandardného balenia.

Hromadnú objednávku, pls kontaktujte nás pre wholesales cena s veľkou zľavou a zaslať do express!

1.Materiál: ABS ekologických plastových a zliatiny. 2.Balenie : s funkciou opp alebo s box. 3.Super ceny aj pre veľkoobchod, prosím, kontaktujte nás.

POZNÁMKA:Všetky zliatiny autá sú bez batérie

Doprava zadarmo doprava Zadarmo prder bude odoslaný do Číny post air mail.Ale ak objednávku výške viac ako US$300.00 Sme sa loď, DHL alebo EMS doprava zadarmo, ktoré budú doručené do 3-7 pracovných dní.Čína príspevok vzduchu mailnormally položka dorazí s 15-35 pracovných dní od vyvesenia.Niekedy pre colné alebo počasie problém bude oneskorené o niekoľko dní.To môže byť až 40-70 pracovných dní. Zásielky: Ak si objednáte,prosím, zvoľte spôsob dopravy a úhrade zákazky vrátane dopravy za poplatok.Robíme žiadna záruka, dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách,čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa vaše produkty je kontrolované.Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie poplatky,maklérske poplatky,clo a dane pre dovoz do vašej krajine.Tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromažďované v čase prevzatia tovaru.Nebudeme vrátenie poplatky za dopravu pre odmietol zásielky.Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane. Vracia: snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim zákazníkom to najlepšie, čo môžeme.Vrátime vám vráti položky do 10 dní od prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu.Avšak,je kupujúci sa mali uistiť, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok.Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti,bude kupujúci responisible za poškodenie alebo stratu,a neposkytneme kupujúci v plnej výške.Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu. Bude kupujúci zodpovedá za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť položky. Veľkosť, alebo problémov: rozmery sú znázornené so špecifickými seasurements v dedailed špecifikácie.Prosím, skontrolujte špecifikácie skôr ako zadáte objednávku.Obvykle povolenú rozdiely vo veľkosti, ktoré sú approcimately 1,5 CM v meraní.Ak zistíte veľkosť produktu nesedí,môžete sa priamo obrátiť na nás. Farba Nezhody: Rozdiely vo farbe, môže byť spôsobené tým nejaké iné dôvody, ako je napríklad farba odraz v monitor,osvetlenie,pozadie, atď.Avšak,ak si myslíte, že položky prijaté v nesprávnej farby,prosím kontaktujte nás a zistite, či je možné vrátiť. Feeback: Vaše radosti zo a pozitívne ohlasy sú pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby,neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

  • Materiál: Kov
  • Certifikácia: 3C
  • Čiarový kód: No
  • Číslo Modelu: 53167
  • 3C: Certifikát
  • Funkcie: diecast
  • Vekové Rozpätie: > 3 rokov
  • Názov Značky: Kennie
  • Upozornenie: Č Jesť
  • Druh: Auto
  • Rozsahu: 1
  • Číslo Certifikátu: 2013012202642219
  • Loď/Vojnová Loď: Iné

Napísať recenziu

Môžete tiež rád!