!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

OSRAM H7 12V 55W Nové Night Breaker Laser Ďalšiu Generáciu Auto Lampy Halogénové predné svetlo +150 Viac Jasu 64210NL, 2X

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

OSRAM H7 12V 55W Nové Night Breaker Laser Ďalšiu Generáciu Auto Lampy Halogénové predné svetlo +150 Viac Jasu 64210NL, 2X

Hodnotenie:
0%
5 / 5 ( 2 )
SKU
p15694

Štítky: 12v napájanie suppli, kruh materiál, led osram, osram hl h7, led psx24w, ultinon, h4, auto prispôsobenie príslušenstvo, h4 osram, h4 laser.

Skladom
€27.61 €46.02

ĎALŠIE GENERÁCIE PRIŠIEL! Výkon lampy predstavujú silu, intenzitu svetla, maximálny svetelný výkon, rovnako ako high-end technológií. Automobilový výkon lampy z OSRAM nastaviť nové štandardy pre automobilový osvetlenie s ich zvýšenou viditeľnosťou. Z halogénové technológií a niekoľko produktov, môžete si vybrať tú správnu lampu, aby vyhovovali vašim požiadavkám.

Výhody produktu Viac svetlo umožňuje vidieť ďalej, a preto rýchlejšie reagovať Lepšiu viditeľnosť. Moderný vzhľad. Príznaky, prekážky a nebezpečenstvo môže byť uznaná skôr. Premium kvalita made in Germany/USA Počet žiaroviek: 2

Vlastnosti produktu Až 150% viac jasu v porovnaní s minimálna právnej normy. Až 150 m dlhé lúč . Až o 20% belšie svetlo v porovnaní s minimálna právnej normy. Viac svetla výkonu kvôli inovatívna laserová ablácia technológie (H4/H7/H8/H11/HB3/HB4). Jedinečný dizajn s laser-leptané názov produktu (H4/H7/H8/H11/HB3/HB4).

Právne poradenstvo v Porovnaní s minimálna ECE R112/R37 požiadavky.

Dobrý zrak - je Dôležitá v cestnej premávke, ale pre mnohých vodičov nie je samozrejmosťou

Mnohí ľudia zisťujú, nočné jazdy vyčerpávajúce - je to preto, že sú nosia okuliare alebo všeobecne chudobných v noci. Okrem toho, tzv. šera môže znižovať s rastúcim vekom, pretože pružnosť očných svalov znižuje. Žiak nemôže otvoriť tak veľa. Výsledok: menej svetlo dopadá na sietnicu.

Vlastné svetlometu je cítiť vždy slabšie. Rýchlosť ostatných vozidiel je aj horšie. Nové okuliare sám môžete zriedka kompenzáciu za to. Čas pre vysokoúčinné predné svetlo lampy!

Svetlo a rýchlosti: viac času reagovať

Rýchlejšie vaša rýchlosť, tým viac rozhodujúcu úlohu hrá dobrý svetlomety. Príklad: nočné jazdy na diaľnici pri 130 km/h (80 mph). Vaše núdzové brzdenie vzdialenosť, pri tejto rýchlosti je okolo 125 metrov, na suchom povrchu vozovky.

Na mokrom povrchu cesty alebo pri nízkych teplotách, brzdový vzdialenosť potrebnú čoskoro sa kriticky dlhšie. Čím skôr svoje vysoké diaľkové svetlá, až sa náhle objaví prekážka, alebo objekt vpred v tme, bezpečnejšie budete.

Stres-voľný zážitok z jazdy - každodenné

Jedna vec, predovšetkým je nevyhnutné pre vytvorenie vášho zážitku z jazdy v tme stres-voľný a bezpečný – superior jasné svetlo. To je dôvod, prečo OSRAM systematicky rozvíjať a zlepšovať svoj výkon lampy, aby sa stal troch najsilnejších NIGHT BREAKER rodiny produktov všetkých čias.

Viac svetla je možné vidieť ďalej a reagovať oveľa skôr. To je dôležité pre vodičov s nočnou slepotou alebo ovládač, ktorý nájdete v zle, v noci, vo všeobecnosti - najmä v situáciách, kde každú sekundu.

Čas na upgrade vašej lampy - Dostať svoje NIGHT BREAKER teraz

Bez ohľadu na to, či sa rozhodnete halogénové alebo xenónové svetlomety – vždy sa môžete spoľahnúť na masívne výhody NIGHT BREAKER výkon lampy. Opýtajte sa svojho miestneho garáž alebo špecializovaného predajcu o právo svietidlá pre vaše vozidlo. Naše osvetlenie odborníci vždy poradiť zmena svetlá na oboch stranách vaše vozidlo súčasne. Vzhľadom na to, NIGHT BREAKER lampy sú k dispozícii aj v pároch, pohodlné Duobox.

Získajte váš pulz racing – s upgrade na nové NIGHT BREAKER lampy.

PACKAGE

-Položky, sa bude zaobchádzať a dobre chránené. -Ak máte špeciálne požiadavky na balenie, prosím, kontaktujte nás. ZÁSIELKY

-Všetky položky bude odoslaný na celom svete. -Všetky položky, ktoré budú odoslané do 2~4 workin g dní (s výnimkou sobotu, nedeľu, & Holiday) po prijatí platby a zúčtované. -Všetky položky, ktoré budú odoslané do objednávky adresu , tak zaistite, prosím, aby ste nám poskytli správne, presné, podrobné doručovaciu adresu. -Clo je povinnosť a zodpovednosť občana vo vašej krajine, takže kupujúci by mal byť zodpovedný za akékoľvek dane a cla, ktoré vznikli. -Väčšina z položiek bude dodaný Pspublishing.sk Štandardná Doprava . -Dodacia lehota ako postupujte podľa tabuľky bude pre váš odkaz.

Spôsob Dopravy

Cieľ

Dodacia Lehota

Poštovné

Pspublishing.sk Štandard

Austrália

7~20 dní

Doprava zadarmo

(hmotnosť

Spojené Kráľovstvo

7~20 dní

Kanada/USA

10~20 pracovných dní

Vietnam, Maledivy, Nový Zéland, Japonsko, Južná Kórea, Rakúsko, Nemecko, Netherland, Francúzsko, Fínsko, Thajsko, Dánsko, Grécko, Švajčiarsko, Portugalsko, Grécko, Belgicko, Írsko, Nemecko, Nórsko

15~30 pracovných dní

Južná Afrika, Bulharsko, Bielorusko, Cyprus, Chorvátsko, Lotyšsko, Monako, Moldavsko, Macedónsko, Čierna Hora, Poľsko, Rumunsko, Srbsko, Slovensko, Slovinsko, Ukrajina, Brunej Indonézia, Kambodža, Malajzia, Filipíny, Vietnam, Maledivy

  • Balík Obsahuje: 2 žiarovky
  • Certifikáty: ECE, BODKA
  • Záruka: 2 Rokov
  • Katalógové Číslo: 64210NL
  • Funkcie: Až 150% viac jasu / Až 150 m dlhé lúč / 20% belšie svetlo
  • Napätie: 12 V
  • Vhodné Pre: Svetlometu, vysoká nízka lúč, hmlové svetlo
  • Základný Model: PX26d
  • Príkon: 55W
  • Model: H7
  • Názov Značky: osram

2020-12-14 Like everything is OK, until I put
5/ 5 stars
2021-01-31 Super lamps, shine well!
5/ 5 stars
Napísať recenziu

Môžete tiež rád!