!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

45Pcs Trávnik Robot Kotúč Zlatá Oplechovanie Titán Trávnik Mover Náhradný Kotúč Pre Husqvama Automatické Presúvanie Stroj Trávy Zastrihávač

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

45Pcs Trávnik Robot Kotúč Zlatá Oplechovanie Titán Trávnik Mover Náhradný Kotúč Pre Husqvama Automatické Presúvanie Stroj Trávy Zastrihávač

Hodnotenie:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
p157389

Štítky: automatické kosačky na trávu, nôž na trávu, clipper whal, prenášač koliesko, holič zastrihávač, čepeľ trávnik, husqvarna te300, karburátoru kosačky na trávu, g nástroj, tráva mover.

Skladom
€8.74 €14.33

Funkcie:

Trvanlivé

Trávnik robot čepeľ prijíma vysoko kvalitnej nerezovej ocele materiál, ktorý ponúka dobré antikorózne schopnosť, odolnosť proti opotrebeniu, stability a tak ďalej. Trávnik robot čepeľ má dlhú pomocou životnosť.

Bezpečné

V dôsledku silnej nerezovej ocele materiál, trávnik robot kotúč nie je jednoduché rozbité, keď prichádza s tvrdý položky, ako sú ako kameň, ktorý je bezpečné používať. Nemusíte sa báť, kotúč sa bude lietať náhle a zraniť ľudí.

Ostré

Trávnik robot stierače s dvoma lamelami ostré strane môže priniesť efektívnejšie rezný výkon. Okrem toho, ostrý nôž môže rezanie viac trávnik oblasti, čo znamená, že sa znižuje frekvencia zmena čepeľ a zlepšuje stroj efektívnosti.

45pcs

Balík zahŕňa 45pcs trávnik robot lamelami, ktoré môžu stačí si dlho čepeľ nahradenie je potrebné.

Oplechovanie titán

Trávnik robot čepele s titánovým pokovovanie nielen vlastní pohode zlatej farby, ale má tiež dlhšiu životnosť a odolnosť proti opotrebeniu. Trávnik robot čepeľ má vyššiu tvrdosť, viac hladký povrch, lepšie anti-spodina schopnosti a lepšie izolačné funkcie, ktoré môžu poskytnúť vám lepšie pomocou skúseností.

Rozsah pôsobnosti

Na 1.38*0.71*0.29 palec(L*W*H) trávnik robot čepeľ s špecifický tvar a hrúbka je určený pre husqvama automatické presúvanie stroj.

Špecifikácia:

Typ: trávnik robot čepeľ

Množstvo: 30pcs/45pcs

Materiál: nehrdzavejúca oceľ

Farba: zlatá

Veľkosť: 35*18*0.75 mm/ 1.38*0.71*0.29 palec(L*W*H)

Netto hmotnosť:

30pcs -140 g/4.94 oz

45pcs -210g/ 7.41 oz

Package:

45* trávnik robot čepeľ

  • Druh: Záhradné Náradie Časti
  • Číslo Modelu: 2584087
  • Názov Značky: Youool
  • Použitie: Domov urob si sám

Napísať recenziu

Môžete tiež rád!