!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

Auto Okno Clony Proti Oslneniu Slnkom Daždi Kryt Pokovovanie Chrome Výbava Auto Príslušenstvo Pre Volkswagen Lavida 2008-2011/2012-2018/2019

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

Auto Okno Clony Proti Oslneniu Slnkom Daždi Kryt Pokovovanie Chrome Výbava Auto Príslušenstvo Pre Volkswagen Lavida 2008-2011/2012-2018/2019

Hodnotenie:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
p15893

Štítky: panel passat, auto okno, pajero clonu, auto film okno, dažďový senzor v aute, hmla golf 4, kia xceed, dvere vw, nálepku tiguan, auto nálepky volkswagen.

Skladom
€30.28 €36.05

Auto Okno Clony Proti Oslneniu Slnkom, Dažďom Štít Nálepku Krytu Pokovovanie Chrome Výbava Auto Príslušenstvo Pre Volkswagen Lavida 2008-2011/2012-2017/2018

Špecifikácia: 100% zbrusu nový!!! Materiál: ABS Plasti Umiestnenie: Vpredu, Vzadu, Vľavo, Vpravo Obutie: Hodí sa Pre Volkswagen Lavida 2008-2011/2012-2017/2018 Množstvo: 1 Sada = 4pcs kvalitné plastové okno clonu Pomáha znížiť tepelné build-up v zaparkované vozidlá umožňujúce windows čiastočne otvorený. Udržuje daždi a umožňuje čerstvého vzduchu. Pri Jazde v daždi: Prevencia dažďovej vody frome prichádza. Lepšie a jasnejšie videnie počas jazdy, umožňujúce plynulý tok vzduchu, aby sa zabránilo oparu a hmly na čelné sklo. Komfortnému pri jazde bez klimatizácia.

Pri jazde v nedeľu: Deflects škodlivého ultrafialového (UV) žiarenie. Zníženie počtu nehôd spôsobených oslepujúci lúče slnka. Viac ochranu a pohodlné cestujúcich.

Keď v nečinnosti podnet: Pôsobiť ako bezpečnostný prvok, aby sa zabránilo auto zdvíhanie. Možnosť mať čerstvý vzduch prúdi po opustení auta na parkovisko.

V freeway: Možnosť fajčiť cigaretu bez vypnutie klimatizácia. Schopný uvoľniť sa okno mierne, bez toho, silný vietor fúkať. Aerodynamický dizajn zarovnajte prietok vzduchu pre lepšie jazdné vlastnosti.

Poznámka: (DÔLEŽITÉ) Č Pokyny Obsiahnuté. Profesionálna Inštalácia Je Vysoko Odporúčané! Prosím, skontrolujte si veľkosť meranie graf starostlivo pred uskutočnením platby. Prosím, aby 0.5-1 palec rozdiel vzhľadom na ručné meranie.(1 palec=2.54 cm) farba skutočné položky môžu mierne líšiť od záznam snímok v dôsledku rôznych obrazovke počítača, vďaka za pochopenie.

Package zahrnuté: 1 Sada Okna Clonu (4pcs)

Poznámka:

Všetky obrázky sú prevzaté reálne produkty, ale nie ste si istí, farby absolútne rovnaké ako tovar, pretože z rôznych materiálov, streľba prostredie, svetlo, displej atď. Pozrite si prosím balíček a vzhľad výrobkov po prijatí zásielky. Kontaktujte nás, ak nie je akékoľvek poškodenie alebo problém s kvalitou.

Doprava:

1. My len loď do vašej potvrdil adresu. Prosím, uistite sa, že vaša dodacia adresa je správna, pred nákupom.

2. Tovar bude odoslaný do 1-2 pracovných dní po zaplatení potvrdenie.

3. Ako prázdnin, to bude trvať dlhší čas dodať.

Medzinárodné Kupujúcich---Poznámka:

1. Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo lodné náklady. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

2. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.

Vrátenie a Služby Zákazníkom:

1. Chybný a poškodené výrobky budú ponúkané výmenu alebo vrátenie peňazí, kontaktujte nás prosím najneskôr do 7 dní a uistite sa, že ste si našu spiatočnú adresu, než sa vrátiť objednávky.

2. Uistite sa, že vrátený tovar je v pôvodnom stave. Návrat poštovné náklady, aby hradí kupujúci.

3. Môžeme zaplatiť návrat poštovné náklady, ak výnos je výsledok našej chybe.

O nás:

1. Sme čestní predávajúci z Číny. Všetky položky prísť s dobrou kvalitou a 100% zbrusu nový.

2. Naše bežných obchodných hodín je Mon na Sat 8 do 6PM čas v Číne. Všetky správy budú zodpovedané do 24 hodín.

3. Sme uvítali vašu spätnú väzbu a sú radi, že odpovedať na akékoľvek otázky, ktoré môžete mať, prosím, neváhajte a kontaktujte nás, urobíme pre vás, ak môžeme. Venujte prosím čas odísť 5 star spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi tovar a služby.

4. Prosím, kontaktujte nás na prvý pred tým, než negatívna spätná väzba. Ďakujem za to, že nám šancu robiť veci práve tým, dobrá komunikácia.

5. Vaša spokojnosť je našou prioritou. Dúfam, že sa môžeme stanoviť dlhodobú podnikania.

  • Typ 1: veterný štítok
  • Type3: Exteriér Auta Styling Nálepky
  • Vhodné Pre: Pre Volkswagen Lavida
  • Rokov: 2008-2011/2012-2017/2018
  • Názov Značky: muchkey
  • Názov Modelu: 53779/53780/53781
  • Materiál: ABS
  • Type2: Dážď, Vietor Clonu Chránič Auto Príslušenstvo

Napísať recenziu

Môžete tiež rád!