!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

Windproof Popolník s Vrchnákmi,Klasické Ručné Pečiatky Retro Vzor Sférické Cigaretu Popolník pre Izba a Používanie Auta Pozlátené

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

Windproof Popolník s Vrchnákmi,Klasické Ručné Pečiatky Retro Vzor Sférické Cigaretu Popolník pre Izba a Používanie Auta Pozlátené

Hodnotenie:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
p159082

Štítky: zásobník popola, popol zásobník s vekom, lebky popolníka, hobby priestor, karta tlačné, auto gumová pečiatka, chevrolet hud, cigary zásobník, 5g lopatka, č hlavy skrutky.

Skladom
€22.25 €26.18

Windproof Popolník s Vrchnákmi,Klasické Ručné Pečiatky Retro Vzor Sférické Cigaretu Popolník pre Izba a Používanie Auta pozlátené

POPIS PRODUKTU

MATERIÁL : Zbrusu Novej Zliatiny Zinku , Niklu/olovo/kadmia zadarmo, filigránske & smalt strane vyrazené perfektné 3D vzor, úžasné popolník pre vaše dieťa milenca.

VEĽKOSŤ : 10.7*10.5*13 CM( 4.2*4.1*5.1 palec), pekný, veľkosť a hmotnosť, robustné elegantný prenosný popolník pre váš stôl top pre domácnosť, vhodná pre vnútorné i vonkajšie použitie, eash vykonávať a čisté.

ŠTÝL : Vintage a Moderný štýl,ručné pohode gadgets popolník,okrem drží ohorky a popola v rovnakom čase môže byť ako šperky jar, mince bankár a tak ďalej. rozsvietiť svoje miesto s malebnými razba vzor. Maškarný špeciálne complients darček na Narodeniny, Výročia, Párty,Vianočné.

POUŽITE POSTUP : Zatlačte popolník,veko zabraňuje lietať-spôsob popol a menej dymu obehu, vôňa dôkaz pre váš priestor.

BALENIE v cene :1 x Popolník+1 x Farebné Balenie Darčeka

O MAGICCOO

Sme boutiquaStore venovaný domácnosti a kvalitné prvky z rodinného života.sme neustále čistiace čína rovnako sa budeme snažiť o postavil sa na našej vysokej kvality domácnosti ponuku a priniesť jedinečné zážitky pre našich zákazníkov.

Naše aktuálne ponuky sa skladajú z výnimočnej kvality kadidlo,kadidlo horák,remeslá atď zdrojov v indii dekoratívne dodávky, vyrobeného v číne.A používané v najlepších butikoch po celom svete.

Máme veľmi selektívny výber produktu, procesu.A prijať iba najvyššiu kvalitu položky.sme vždy bude najviac zvýhodnené ceny s cieľom poskytnúť najlepšiu kvalitu produktov pre naše zákazníci.

NAŠE SLUŽBY

1,Budeme posielať vašu zásielku do 3 dní po tom, čo sme dostali vašu platbu. Prosím, zvoľte spôsob dopravy, budete Sa chcieť.Pre dopravu, radi by sme zaviesť podrobnosti pre vás tu:

-Každá krajina odporúčam druh hriechu a najlacnejší spôsob Dopravy si môžete vybrať toto;

-Ak ste verte mi, že dosť, prosím, uisťujeme vás, vybrať predávajúceho spôsob dopravy. Budem podľa najnovších medzinárodných logistických štátu na výber optimálnych logistických pre vás riešenie.

-V rovnakom čase, náš obchod sľubuje:Ak ste ešte neobdržali Zásielku po 60 dňoch(Od vás platbu);, vrátime vám bez akýchkoľvek podmienok. Prosím vás ubezpečiť, nakupovanie v našom obchode.

2,Sme profesionálne obchodné spoločnosti. ponúkame dobré po-predajný servis pre vás. Ak máte akékoľvek otázky o Našich produkt alebo službu, Prosím poslať správu nám. Odpovieme vám hneď ako to bude možné.

-Ak výrobok má nejaké problémy, keď ste dostali zásielku.Prosím, kontaktujte nás pred vás postavené sporu alebo 1~2-hviezdičkový zlé spätnú väzbu.odpovieme vám hneď ako to bude možné.sme vám uspokojivé riešenie.Sľubujem vám!Môj milý~

-Ak ste spokojný s našim výrobkom, láskavo dovolenku plnú hviezd a dobrú spätnú väzbu pre nás. Vaša spätná väzba bude povzbudiť, aby sme to robiť lepšie v ďalšom. Vďaka!

-Každopádne sa budeme snažiť naše najlepšie pre vaše PLNÉ HVIEZD spätnú VÄZBU.Žiadne otázky, len nechajte nám správu!!!

  • Materiál: Zliatiny zinku
  • Číslo Modelu: Popolník-001
  • Tvar: Sférické
  • Veľkosť: 10.7*10.5*13 CM( 4.2*4.1*5.1 palec)
  • POVRCH: Pozlátené
  • Balenie Zahrnuté: 1 x Popolník+1 x Farebné Balenie Darčeka
  • Druh: Prenosné
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Napísať recenziu

Môžete tiež rád!