!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

100g Prírodné Rozhádzané Carnelian Crystal Red Štrku Achát Liečivé Kamene Wicca Pestovanie Akváriových Rýb Nádrž DIY Materiál

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

100g Prírodné Rozhádzané Carnelian Crystal Red Štrku Achát Liečivé Kamene Wicca Pestovanie Akváriových Rýb Nádrž DIY Materiál

Hodnotenie:
0%
5 / 5 ( 3 )
SKU
p159328

Štítky: ryby tackl, väzby achát, wicca čiar, kameň natur, crystal kameň, Crystal, mágie, akvárium dekor, kameň ametyst, klietka lampa.

Skladom
€3.93 €4.01

Vitajte na mojom obchode

Vitajte na mojej shop Popis: -100% Úplne nové a vysokej kvality -100% Prírodné quartz crystal rock stone uzdravenie -Ručne leštené,hladký povrch -Podporuje prirodzené zdravie, koncentrácia, duchovný rast -je To dobrý darček pre vašich priateľov,rodiny Specificatioin: Typ: crystal štrk Materiál:Achát Veľkosť: 20-30 mm 15-20 mm Hmotnosť:100 g Funkcia:Kameň generátor, enery generátor,reiki prútik spirituality rastu Použitie:feng shui,dom poklad,domáce dekorácie,meditácie,dar Poznámka: Farba môže mať tiež niektoré rozdiel s výrobkom,to je normálne. Obrázky sa často vyzerať väčšie, než skutočný produkt,pls nájdete veľkosti výrobku. Ak ste pamäti tieto,pls nechcem objednávku,ďakujeme vám za vašu pomoc!

Často kladené otázky: Otázka: je naozaj prírodný kameň? Odpoveď: to je rez z prírodného kameňa a ručne leštené Otázka: čo ak tovar rozobrať v expresné doručenie? Odpoveď: nebojte sa. Budeme odoslať tovar, alebo vám vrátenie peňazí. Otázka: ako dlho bude trvať na lodi? Odpoveď: zvyčajne sme usporiadať zásielku do troch dní, pričom dodacia lehota. (o 45 dní) Záruka/spätná Väzba: zameriavame sa na prírodné kamene, kryštály dekor a liečenie čakier reiki. Ak sa vám páči náš produkt, prosím, zanechajte nám 5 hviezdičiek spätnú väzbu (Položka, ako je Popísané 5 hviezd, Komunikácia 5 hviezd a dodacia lehota 5 hviezdičiek) a fotografie na podporu nás ocenia, že si môžete zdieľať so svojimi priateľmi na VK, ru.itao, Facebook, alebo Twitter. Ak nie ste tak spokojný v každom vzťahu, prosím, bez váhania nás kontaktujte v prvom rade pred odchodom nás negatívnu spätnú väzbu, som vyrieši všetky problémy za vás. Majte prosím na pamäti, aby sa skončila, ale naše služby ešte nie je u konca :)

  • Materiál: Organický Materiál
  • Tému: Maskot
  • Regionálne Funkcie: Čína
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Názov Značky: KAMEŇ BRATIA
  • Štýl: Pastoračné

2021-01-23 ok, everything came intact, 2 months delivery
5/ 5 stars
2020-08-20 Order items are received in perfect condition. It was delivered safe & are as described.
5/ 5 stars
2020-10-29 Beautiful stones, totally satisfied
5/ 5 stars
Napísať recenziu

Môžete tiež rád!