!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

1mhz Ultrazvukové Chudnutie Masér Kavitácie Fat Burner Stroj Ultrazvuk Anti Cellulit Terapia Tenký Pás schudnúť Obezita

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

1mhz Ultrazvukové Chudnutie Masér Kavitácie Fat Burner Stroj Ultrazvuk Anti Cellulit Terapia Tenký Pás schudnúť Obezita

Hodnotenie:
0%
5 / 5 ( 1 )
SKU
p16023

Štítky: 1mhz Ultrazvuk, anti vrásky stroj, ultrazvukové 1mhz 3 mhz, kavitácia peeling, beauty ultrazvuková terapia prístrojom, prenosné carboxy terapia, cavit, kavitácia stroj ultrazvukové, stroje celulitídy, profesionálne kavitácie.

Skladom
€36.60 €56.32

1MHz Ultrazvukové Chudnutie Masér Kavitácie Celulitídy Stroj Liečba Ultrazvukom Zariadenia, Ako Ultrazvuk Funguje?

Mechanické Kmitanie: technológia ultrazvuku sa točí okolo prenos cyklické vlny cez kožu a okolitých tkanív. Na ultrazvukové stroj pošle milióny vibrácie (1 000 000 sk) za sekundu do hlbokých tkanív pokožky - breaaking tvrdohlavý tuk tak, že tuk sa rozkladajú. Ultrazvukové vibrácie v vysokú frekvenciu má za následok zvýšené tkaniva stimuláciu, podporu miestnych metabolizmus a vylučovanie kože odpadu.

Hlboké tepla: Ako výsledok z milióny malé zvukové vlny sú odoslané prostredníctvom vašej pokožky za sekundu, trecie teplo je vytvorený. Toto teplo v hlbokých vrstvách pokožky, uľahčuje slin metabolizmus (kolagénové omladenie a zníženie tuku vkladov). Toto teplo spôsobuje aj vašej pokožky vylučovať odpad tak, aby žiadne mydlo môže zápas. Táto zábezpeka technológie spojené s ultrazvuk bol vyvinutý v uplynulom desaťročí a je iba teraz k dispozícii na všeobecné publc použiť v ich vlastných domovoch. Cez mierne teplo, ktoré je produkované trenie zvukové vlny interakcie s vašou hlboké tkanivá, na lepkavý odpad, ktorý leží tesne pod kožu, bude rozpustený a celulárnej tuku zmenšili. To všetko vedie k atraktívnejším a mladší vzhľad.

Fyzikálne a Chemické Akcia: Ultrazvukové vlny spôsobiť tekutina v koži tvoria vákuu, ktoré je známe ako "kavitačný efekt." V tomto vákuu štátu, plyn rýchlo vaporizes a emituje innumerous malé bublinky. Tieto bubliny iniitiate exotermickej reakcie alebo oxidácii. To má za následok zníženie poškodenia častice. Ultrazvukové vlny podporovať zmeny PH. Tieto zmeny zahŕňajú oxidáciu, znížená alkalita, a zmeny v ionizácie a gelation. Tento jav môže byť vysvetlené z hľadiska "kavitačný efekt." Tipy: ak chcete zvýšiť účinky: Použitie spaľovanie tukov gél alebo krém do cieľovej oblasti. Silný ultrazvuk môže priniesť tento krém alebo gél hlboko do tkaniva pod kožu, aby efektívne pracovať. Ak krém alebo gél má tepelné účinky,prosím, nie začať používať stroj, kým teplo vychladnúť. Balenie: 1*Krásy Stroj 1*Napájací Adaptér 1*Užívateľská Príručka

  • Funkcia: Spaľovanie Tukov, Telo, Prípravkov Na Chudnutie, Schudnúť
  • Ultrazvukové Telo Masážneho: Anti Celulitídy Prístrojom
  • Materiál: Kov
  • Číslo Modelu: Masáže & Relax
  • Názov Značky: Shapoem
  • Zdroj Napájania: AC100-240V/50HZ-60HZ
  • Výrobný proces: Stroj Vyrobený
  • Veľkosť: 15.6cm
  • Ultrazvuk Telo Chudnutie: Kavitácia Terapia
  • Frekvencia: 1MHz
  • Položka: Ultrazvukové Krásy Stroj
  • Technológia: Ultrazvukové
  • Max. Výkon: 8W

2020-11-27 Everything is fine! The massage is real. Bought on ozone лффк-01-говно cheap compared to this, although it costs three times more. To seller Thank you very much!
5/ 5 stars
Napísať recenziu

Môžete tiež rád!