!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

Prenosné Auto Bezdrôtového Mobilného Telefónu Dispečerovi Prenosné Aute Namontované Mobilný Telefón, Bezdrôtový Ovládač Volant, Navigačný

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

Prenosné Auto Bezdrôtového Mobilného Telefónu Dispečerovi Prenosné Aute Namontované Mobilný Telefón, Bezdrôtový Ovládač Volant, Navigačný

Hodnotenie:
0%
1.5 / 5 ( 2 )
SKU
p16073

Štítky: bezdrôtové smartphone regulátor car, prenosné nabíjačky bezdrôtový mobilný telefón samsung, držiak do auta telefón, auto držiak na mobil, držiteľ karty v telefóne, ziskové reproduktor, vonkajšie sporák, bunky lipo, q7 bezdrôtový prenosný fotoaparát auto, auto držiak na mobil.

Skladom
€11.10 €14.99

Ovládanie telefónu počas jazdy. Je to jednoduché a bezpečné.

Budete tiež získať konzoly, ktoré môžu byť použité na upevnenie ovládač na volant. Hlavné Funkcie bezdrôtového pripojenia funkciu regulátora nebude mať vplyv na pripojenie Bluetooth mobilného telefónu na auto reproduktor. S bezdrôtový ovládač, môžete na diaľku ovládať váš telefón na selfies, videá, stretnutia a iné príležitosti. To má tiež magnetické dizajn na zadnej strane, ktoré môžu byť absorbované na povrchu kovu.

Tri tlačidlá s rôznymi funkciami môžu pomôcť vám kompletné denné mobilný telefón operácie, vrátane kliknite na tlačidlo, prejdite, a vrátiť sa .

Špecifikácie Materiálov ABS Produktu Hmotnosť 80 G Výrobku Farba Čierna Obsah balenia: Telefón Radič × 1 Adaptér × 1 Poznámka: Vzhľadom na ručné merania, nechajte mierne meranie odchýlky. Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba položky môžu byť mierne odlišné od farby zobrazené na obrázku.

  • Farba Meno: čierna
  • Materiál: ABS

2020-12-10 No mouse pointer
1/ 5 stars
2020-10-28 This is not Bluetooth. Useless with a phone with Usbc
2/ 5 stars
Napísať recenziu

Môžete tiež rád!