!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

New Born Baby Kombinézu Dievča Oblečenie 2020 Lete Nové Čipky Roztomilý Krajky-up Backless Trakmi Jumpsuit Deti Oblečenie E40502

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

New Born Baby Kombinézu Dievča Oblečenie 2020 Lete Nové Čipky Roztomilý Krajky-up Backless Trakmi Jumpsuit Deti Oblečenie E40502

Hodnotenie:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
p161011

Štítky: kombinéza čipky ženy, 2021 dieťa, kombinéza mesačne, detské oblečenie narodil v roku 2020, kombinéza s výrez, kombinéza váš telefón, dieťa announc, kombinéza bielizeň, kombinéza pre novorodenca, dieťa prísť.

Skladom
€8.15 €16.29

New Born Baby Kombinézu Dievča Oblečenie 2020 Lete Nové Čipky Roztomilý Krajky-up Backless Trakmi Jumpsuit Deti Oblečenie E40502

Farba:slonová kosť,fialové,červené víno, Textílie:bavlna zákrutách,veľkosť:70-80-90-100 pre 0-12 mesiac.

Zabezpečujeme hodnota pre všetky zvolil produkty.

Staráme sa o našich zákazníkov hodnotu a svoje názory.

Preto sa snažíme vytvárať atmosféru dôvery a úprimnosti.

Tešíme sa na formovaní úspešné obchodné vzťahy s vami.

PLATBY

Na našu aplikáciu môžete použiť nasledujúce spôsoby platby:

Visa, MasterCard, Maestro, Objavte karty a Diners Club card, American Express, QIWI, Boleto, bancontact, ideálne, Przelewy24, SMS Platby v Rusku(MTC, MegaFon, vzdušná čiara, TELE2) a Pspublishing.sk Vrecku.

Na našich webových stránkach (PC) môžete použiť nasledujúce spôsoby platby:

Visa, MasterCard, Maestro, Objavte karty a Diners Club card, American Express, bankovým Prevodom, Webmoney, Yandex.Peniaze, Western Union, QIWI, DOKU, Mercado Pago, Boleto, bancontact, TEF, ideálne, Giropay, Sofort Bankovníctva, Carte Bancaire (Carte Modrá), Przelewy24, SMS Platby v Rusku (MTC, MegaFon, vzdušná čiara, TELE2), Platba v Hotovosti (Euroset, Syvaony, ruský Poštou), a Pspublishing.sk Vrecku

Dodacia lehota

EMS (5-15 pracovných dní na ceste)

Čína air mail (20-40 pracovných dní na ceste)

DHL (2-5 pracovných dní na ceste)

Fedex(2-5 pracovných dní na ceste)

UPS(2-7 pracovných dní na ceste)

Návrat Politiky

budeme skúmať starostlivo na všetkých oblečenie pred pôrodom,ak máte problémy s Kvalitou,kupujúci je potrebné vrátiť alebo vymeniť,predávajúcemu zaplatiť náklady na dopravu.

ale nejaké oblečenie možno má malé chyby,(ako off-line, bodka besmirch, atď.), ak je potrebné vrátiť alebo vymeniť,kupujúci zaplatiť náklady na dopravu.

Spätná väzba

Ak je transakcia ukončená a si spokojný s mojou produkty a služby, prosím zanechať váš pozitívnu spätnú väzbu. Komentár sa nám viac silný výkon v rozvíjaní podnikateľských slúžiť vám ešte lepšiu!

Mali by ste byť spokojní s transakcie: ihneď nás Prosím kontaktujte pred odchodom Neutrálny alebo Negatívny spätnú väzbu, ako sa snažíme veľmi najlepšie vyriešiť problém k vašej spokojnosti. Komunikácia je často kľúčom k vyriešeniu problémov.

Radi by sme sa snažiť robiť lepšie,Dúfam, že je váš najlepší dodávateľ & priateľ,Ďakujem vám!

  • Názov Značky: Playvainly
  • Vzor Typ: Mozaika
  • Položka Druh: Kombinézach
  • Golier: O-Krku
  • Rukáv Dĺžka(cm): Bez rukávov
  • Pohlavie: Dieťa Dievčatá
  • Materiál: Bavlna
  • Číslo Modelu: E40502
  • Oddelenie Meno: baby
  • Štýl: Móda

Napísať recenziu

Môžete tiež rád!