!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

12 Pohárov/Set Nechtov Drahokamu Multi-Farebné (Modrá/Ružová/Biela/Zelená) Kolo Pearl Kameň DIY Nechtov Tipy Umenia Perla Dekor Drahokamu x1pcs

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

12 Pohárov/Set Nechtov Drahokamu Multi-Farebné (Modrá/Ružová/Biela/Zelená) Kolo Pearl Kameň DIY Nechtov Tipy Umenia Perla Dekor Drahokamu x1pcs

Hodnotenie:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
p161205

Štítky: záhrada zelená nechtov, zelená pleseň crystsl, tmavo zelená nechtov, červené nechty perličiek, zelená holografické nechtov, zelený kvet nechtov, zelená luk nechtov, menta zelená nechtov, Zelená Nechtov Kefkou, zelená plesne nechtov.

Skladom
€2.25 €3.69

Vytvoriť zasnený nechty s týmito lesklý kolo perly! Nemajú diery ako korálkové perly a každú jar obsahuje zmiešané výber perly v 3 rôznych farbách a 4 rôznych veľkostiach: 2.5 mm 3 mm 4 mm 5 mm Použitie: Miesto perla na malé guľôčky Pobytu Dať lepidlo , liečiť pod lampou. Vyplniť všetky medzery s našimi , liečiť pod lampou . Pre dlhšie nosenie, tesnenia s vrstva stierka POZNÁMKA: 1. Vezmite prosím na vedomie, fotografia sa nemusí zobraziť skutočnú veľkosť, prosím pozrite si Popis veľkosť detaily. 2. Prosím povolený, 1-5mm rozdiely vzhľadom na ručné meranie, vďaka. 3. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok môže odrážať skutočný farba položky.

Doprava

1)1-3 Dni viesť čase bude potrebné po tom, čo sme potvrdili prijatie vašej platby.

2)uveďte správnu adresu po vašu platbu do 1-2 dní; inak, budeme loď vašej položky, na základe vášho Escrow adresu, takže uistite sa, že je to správne.

3)DHL, TNT, Fedex, UPS, Air Cargo, doporučene sú podporované, ak chcete použiť ktorýkoľvek z nich, prosím, kontaktujte nás pred vykonaním platby, pretože tam bude vyrábať ďalšie poplatky. Za normálnych okolností trvá 20-50 pracovných dní príchodu leteckou Poštou, a trvá 3-10 pracovných dní Express.

Spôsob platby

1.Prijímame len Viazaný,Kreditné karty,Western Union.

2. Vlastné povinnosti, miestne dane a poplatky nie sú zahrnuté v položkách cenu alebo prepravné. To je kupujúceho zodpovednosti, ale budeme sa snažiť spolupracovať s vami riešiť to hladko, a ponúknuť nejaké voľné dokumenty, ak nie je žiadne náklady, bude kupujúcemu na jeho zodpovednosť.

Návrat

Iba vadný výrobok bude ponúknutá exchange.

Chybný tovar musí byť vrátený do 30 dní od dátumu umiestnené vašej objednávky.

To môže trvať až 7 pracovných dní na spracovanie vašej vrátiť po prijatí vášho produktu.Kupujúci je zodpovedný za všetky ďalšie poplatky za doručenie.

Spätná väzba

1)Vaša odozva je naozaj dôležité pre nás, prosím trvať niekoľko sekúnd dať veľký spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, ďakujem veľmi pekne !!

2)Sme vždy ponúknuť najnižšie ceny za najlepší tovar a služby.

3) skontrolujte si Prosím kontaktujte nás pred dať neutrálne(3 hviezdičky) alebo negatívne(1-2 hviezdy) spätná väzba.Budeme sa snažiť vyriešiť problém a dať vám šťastný nakupovanie náladu tu. Ďakujeme!

Kontaktujte Nás

1)Ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás!

2)odpovieme vám hneď ako to bude možné.ale prosím, aby odkladu odpovedať na nepracovný deň.

Ďakujeme za vašu návštevu, šťastie pre nás oboch.

  • Použitie: Nail Art Dekorácie,Odev, Dekorácie
  • Typ Produktu: Drahokamu & Dekorácie
  • farba: ako ukazuje obrázok
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Hmotnosť: 80g
  • Položka Druh: klinec drahokamu
  • Veľkosť: 2.5-5mm
  • Názov Značky: MAFANAILS
  • Materiál: Perla
  • Množstvo: 1PCS
  • Tvar: KOLO
  • Číslo Modelu: PB033(B)

Napísať recenziu

Môžete tiež rád!