!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

4 palcový 100mm Dia Diamantový Brúsny Disk Kolesa náradie Časti kamene nástroj na spracovanie kit Príslušenstvo diely

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

4 palcový 100mm Dia Diamantový Brúsny Disk Kolesa náradie Časti kamene nástroj na spracovanie kit Príslušenstvo diely

Hodnotenie:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
p161222

Štítky: olej fúzy strieľať muž, olej automatické reťazca, topánky žiariace hviezdy, ružová led svetlo na bicykel, olej andrea originál, olej fľaše tin topy, wahi pásky organizátor, olej fľaše camping, kovový kruh charms.

Skladom
€5.76 €8.22

Popis:

Diamantový Brúsny Disk Kolesa je druh energie nástroj časť dobré pre kamene spracovanie, najmä cutiing a brúsenie žuly, tvrdého porcelánu, firebrick, betón, terazzové, atď. Dobrý výrobok za primeranú cenu, by mali byť odporúča. Materiál: diamant Veľkosť: vonkajší dia. 100 mm/4" vrt dia. 16/0.6 lži H. 23 mm/0.9" Hmotnosť (cca.)190 g Balík v cene: 1 x Disku Kolesa

Upozornenia:

Prosím, pozrite sa na disku kolesa, aby sa ubezpečil, že je neporušený pred použitím. Ak je poškodený, nepoužívajte ho. Počas inštalácie, uistite sa, že šípka označujúca na volante je v rovnakom smere otáčania nástroja. Nie bočné tlaku a rezané krivky, ale udržať stabilný, ak sú v prevádzke. Nenechávajte beh na dlhé, má vychladnúť na chvíľu po použití na dobu, na suché brúsenie a buďte, prosím, pozor na elektrické úniku, ak sa deje s vodou. Prevádzkovateľ a brúska musí nosiť ochranný odev a pokrytie pre účely bezpečnosti.

  • Názov Značky: Intansion
  • DIY Dodávky: ELEKTRICKÉ
  • Číslo Modelu: Diamantový Brúsny Disk Kolesa

Napísať recenziu

Môžete tiež rád!