!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

Nerezová Oceľ Hodinky Pásmo pre Samsung Výstroj S3 Classic/Frontier 22 mm Motýľ Pracky S zakrivené konci Odkaz Náramok na Zápästí Čierna

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

Nerezová Oceľ Hodinky Pásmo pre Samsung Výstroj S3 Classic/Frontier 22 mm Motýľ Pracky S zakrivené konci Odkaz Náramok na Zápästí Čierna

Hodnotenie:
0%
5 / 5 ( 1 )
SKU
p16176

Štítky: 007 nato remienok, hranica výstroj s3 popruh, 20 mm nato remienok, z nehrdzavejúcej ocele smartwatch band, apple hodinky kapela urvoi, galaxy samsung, rukoväť s3 hranica, ios výstroj s3 hranica, gst, replika seiko.

Skladom
€11.24 €12.92

Položka Špecifiká: Kapela Materiál: Nerezová Oceľ Spona Typ: Motýľ Pracky Kapela Šírka(mm): 22 mm Kapela Farba: Čierna, Strieborná Veľkosť: Nastaviteľná Funkcia: S zakrivené koniec, Bezproblémové Prepojenie . Obchodné、športové、kola. Všetky odkazy v kapele sú vymeniteľné Kompatibilné S: Samsung Galaxy Sledovať Klasické/Frontier Balenie: taška funkcie opp balenie Obsahuje: 1 x Watch Band 1 x Watch Nástroj, 1 x Čistiaca Handrička 3 x Rýchle Uvoľnenie Jar Bar

Pre Samsung

Starostlivý Výber Materiálov,Vynaliezavosť Výroba

Módne Náramkové( Kvalita je Kľúčom.Vybrané 316L Nerezovej Ocele,Mäkké Lesku Hodvábne Hladké )

Pevné Rafinované Ocele( Nech Váš Milovaný Pozerať sa Zvýrazniť Chuť a Šľachta )

Vnútri Na Hodinky, Remienok (Vysoko Kvalitnej Ocele Výrobu Drôtu, Kreslenie Textúra Pohodlné Pocit Vynikajúce Fit)

Nosenie na Zápästí Dobre, Motýľ, Pracka, Zabrániť Hodinky Remienok Z Pádu, Aby Pokutu, Motýľ, Pracky, ktoré sa Zhodujú S Ergonomický Dizajn, Náramkových Hodiniek a Remienok Sú Intímne.

Poznámky: je náhradný vodič v zadnej časti odkaz nástroj pre odstránenie. Ak je zlomené, len ju vytiahnite pomocou nástrojov ako plier, a vloženie nového vo.

Ako Používať Hodinky Nástroj: 1. AK chcete ODSTRÁNIŤ ODKAZ: Prosím skrutku proti smeru hodinových ručičiek, až kým je k dispozícii dostatok miesta pre ukladanie band (pomocou zadnej strane), cieľ v "JAME" na odkaz a skrutky v smere hodinových ručičiek zľahka, potom pin budú presunuté veľmi ľahko. Ak nemôžete ju vytiahnite, prosím, použite nástroje ako plier, aby sa to. 2 . Na Puton Odkaz: Prosím, dajte pin do prepojenie otvor na jednom konci(myseľ smer), presuňte na odkaz úzko natoľko, že pin môže ísť do jamky na opačnom konci, a "STLAČTE tlačidlo" pin zľahka v prednej časti odkaz nástroj pre odstránenie alebo skrutku, kým pin je párne. Ak to je ešte ťažké dať na, prosím, použite nástroje, ako je kladivo zraziť na to ľahko.

Popredajný SERVIS O preprave: Objednávky vám bude odoslaný do 48 hodín po zaplatení platby vymazané. Položky sa zvyčajne dodaný Čína Príspevok Air Mail. Všetky prichádzajú s Sledovacie čísla. dosiahnuť väčšina krajín, v 15-45days. Obchod je cezhraničná a Letecky najlacnejšie post spôsobom,takže to bude trvať dlhý čas na doručenie. ak nechcete čakať tak dlho,prosím zaplatiť Express poplatok alebo nechcem kúpiť. Položka zvyčajne sa odošlú ako dar a nízke ceny, aby sa minimalizovalo vášho dovozu dane.Ak máte extra requirenents,prosím, kontaktujte nás. o Platbu: akceptujeme alipay tu. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované myslel, bezpečné platobné procesor ESCROW. Prosím, uistite sa, že ste si prečítať celý popis a súhlasíte s tým, aby transakcie pred nákupom. Len budeme sledovať vašu adresu a kupujúci je meno uvedené v ÚSCHOVY úhrady za zásielky.Prosím, uistite sa, že vaša adresa je správna. O Záruky: Za nesprávne odoslané položky,prosím, kontaktujte nás,zabezpečíme, aby sa dodať správny tovar, alebo vrátenie peňazí.Neotvárajte spor bez komunikácie. Ponúkame výmenu za chybné položky.Výrobky by sa mali vrátiť z pôvodného prijaté podmienky,nie je možné použiť. Po 7 dňoch,sme sa môžete vykonať len vtedy, výmeny alebo opravy a zákazníci musia byť zodpovedný za vrátenie poštovné. O spätnú Väzbu: To bude veľmi ocenil, keby si môžete nechať nám 5 hodnotenie DSR positve spätnú väzbu.Prosím, láskavo kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu.Prosím ponúknuť nám šancu zistiť, naše chyby a vyrovnanie vás. Staráme sa o našich vážených zákazníkov,musíme tvrdo pracovať, aby sa ubezpečil všetky zákazníka 100% spokojní s našimi službami a produktami.Medzitým,sa budeme snažiť vyriešiť akýkoľvek problém pre vás.

  • stav: Nový bez značky
  • Číslo Modelu: pre Samsung Výstroj Trieda S3 Galaxy Sledovať 22 mm
  • Kapela Dĺžka: Nastaviteľné
  • Kapela farba: Čierna, Strieborná
  • Položka Druh: Watchbands
  • Hmotnosť: 90 g
  • Kapela Druh Materiálu: Z Nehrdzavejúcej Ocele
  • Názov Značky: CHASBETE
  • Dĺžka: 18 cm
  • Spona Typ: motýľ pracka

2020-12-30 It looks good quality and weight. A slight color difference with the gear s3 frame
5/ 5 stars
Napísať recenziu

Môžete tiež rád!