!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

86pcs Vložiť Ruku Tool Kit Príručka Ťahanie Riveter Nity, Matice, Závitové M3//M5/M6/M8 Ruky Nástroj Nastaviť Manuálne Riverter Zbraň

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

86pcs Vložiť Ruku Tool Kit Príručka Ťahanie Riveter Nity, Matice, Závitové M3//M5/M6/M8 Ruky Nástroj Nastaviť Manuálne Riverter Zbraň

Hodnotenie:
0%
5 / 5 ( 1 )
SKU
p162872

Štítky: motýľa lietať, rivnut nástroj, duté nity, nitovanie súprava náradia, pištoľ hračka, gun nut, zbraň nit, veľké pop nit zbraň, auto pozastavenie nástroj, die nástroj.

Skladom
€22.81 €35.65

86pcs Vložiť Ruku Tool Kit Príručka Ťahanie Riveter Nity, Matice, Závitové M3//M5/M6/M8 Nastaviť

Funkcie:

1. Vysoko kvalitné Materiály -- hlava je kované z vysoko kvalitnej ocele pre dlhú životnosť.

2. Pohodlné Rukoväť -- PVC protišmykový pogumovaný plastová rukoväť, pohodlné uchopenie, non-slip opotrebovaniu.

3. Zahusťovanie Kompresie Bar--rukoväť tlak bar je vyrobená z hustej oceľového plechu, ktorý je odolné a trvácne, takže je ľahko ovládateľný jednou rukou.

4. 86Pcs Závitom Matica Nit Vložiť Nástroj -- zahŕňa 80pcs nity, 5 ks tyče a 1pcs nitovanie úst.

5. Široký Aplikácie-Môže byť používané v stavebníctve, strojov, inštalácia posuvné dvere, kľučky, železničné zariadenia, atď.

Špecifikácia:

Stav: 100% Zbrusu Nový

Typ Položky: Vložte Ručného Náradia

Materiál: Oceľ a PVC

Závit: M3//M5/M6/M8

Množstvo: 86pcs

Zoznam Balíkov:

20 * M3 nity

20 * nity

20 * M5 nity

10 * M6 nity

10 * M8 nity

5 * Prúty (M3//M5/M6/M8)

1 * Nitovanie ústa

Poznámka:

1. Prosím, nechajte mierne chyba kvôli ručné meranie. Vďaka za vaše porozumenie.

2. Monitory nie sú kalibrované isté, položka farby zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne odlišný od skutočného objektu. Vezmite prosím na ten skutočný ako štandard.

Prevádzková Metóda:

1. Vyvŕtať dieru v pevnej objekt s ručné vŕtačky.

2. Miesto pripravené slepé nity do diery.

3. Zarovnajte nit s nit a vložte nit do nit hlavu.

4. Stlačte pevne na nit rukoväť vytiahnite nit core.

5. Úspešná operácia, vyliať nit core.

Spätná väzba

Ak ste sati sfied s našimi výrobkami, Pls, dajte nám pozitívnu spätnú väzbu s 5 Hviezdičiek.

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby. Ak máte akékoľvek problémy s našimi ite ms alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť riešiť akýkoľvek problém a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom. Budeme vám pozitívnu spätnú väzbu po obdržaní platby. Ak nie ste spokojný / á s vašou položky, prosím, kontaktujte náš Zákaznícky Servis. Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

PLATBY:

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť ro de do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

O PREPRAVE:

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku v lehote, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

8. Sme predávajúci nie je zodpovedný za dovozného cla, kupujúci je zodpovedný za to. Všetky spory spôsobené je to nerozumné.

9. BR kupujúci uveďte prosím cpf alebo cnpj, bude to pre vás lepšie, aby si to rýchlejšie. vďaka

VRÁTENIE A REF U ND:

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jeho stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Pspublishing.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Použitie: Domov urob si sám
  • Typ Napájania: Ručné Riveters
  • Názov Značky: Aramox
  • Riveter Zbraň Typ: Nity, Matice Zbrane
  • Certifikácia: ŽIADNE

2020-10-16 excellent
5/ 5 stars
Napísať recenziu

Môžete tiež rád!