!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

Logika hra Svišťanie - Zábavné Transparentné vzdelávania kartová hra logika hry pre deti, hracie karty mieste, doskové hry, hračky pre Deti,

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

Logika hra Svišťanie - Zábavné Transparentné vzdelávania kartová hra logika hry pre deti, hracie karty mieste, doskové hry, hračky pre Deti,

Hodnotenie:
0%
5 / 5 ( 4 )
SKU
p163275

Štítky: drevené stromy hračky, hra, plyšové, softwar, barra led bikolor, dosková hra, vývojové náučné hračky, logika pro x, dieťa náučné hračky, canva.

Skladom
€6.01 €7.24

Funkcie:

VYSOKÁ KVALITA - Svišťanie zahŕňa 60 kvalitný transparentný svišťanie karty, a hry-ísť taška pre jednoduché čistenie a skladovanie. Pre 2+ hráčov vo veku 8+.

OCENENIE VÍŤAZ - Víťaz Voľby Rodičov Strieborné Ocenenie, Tvorivé Dieťa Časopis Preferovaný Výber, Ocenenie a Hlavné Sranda Nezadaní, aj Hračka Roku Kandidáta v roku 2012.

JASNÉ POKYNY - Ľahké sa naučiť, s jasným, vysoká kvalita návodu. Môžete začať hrať okamžite.

ROZVÍJA KRITICKÉ SCHOPNOSTI - Zábavná hra rozvíja myslenie ako logické uvažovanie a vizuálne vnímanie.

Špecifikácia:

Materiál: plast

Veľkosť: 112x202x40mm

Farba: transparentná

Balík obsahuje:

1 x Kartová Hra a Hračka

Poznámka :

Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

  • Certifikácia: Európa certifikované (CE)
  • Číslo Modelu: Kartová Hra a Hračka
  • Tému: Zvieratá & Príroda
  • Upozornenie: -
  • Vekové Rozpätie: 8~13 Rokov

2021-01-06 Very good, high-quality, easy to understand game. We liked it. I recommend children of any age, junior class is ideal. The rules are only in English-on the box (I lay out the photo), but the picture is clear. Inside three instructions on hieroglyphs only. You can for a gift.
5/ 5 stars
2021-01-04 its ok, thanks
5/ 5 stars
2021-01-26 very good!!! arrive very very fast. exellent!!!
5/ 5 stars
2020-09-22 It's come to me in 13 days, in good condition and plasticized. It is an item of 10 considering its low price, comes a large box, inside a generous deck of plastic, instructions and a velvet bag to keep the cards. I was surprised that every letter has a thin plastic protective layer so they don't scratch, by removing it the letter is impoluta and with a transparent without a scratch. I didn't think they 'd come so protected. Great seller.
5/ 5 stars
Napísať recenziu

Môžete tiež rád!